1 Temmuz 2015 Çarşamba

İHVAN SAVAŞ KARARI ALDI

MISIR, KAN GÖLÜNE DÖNECEK


YAHUDİNİN MISIR'DAKİ OYUNU İHVANI SAVAŞA SOKABİLMEKTİ.

Mısır'da Mursi bunun için indirildi.Sisi darbeyi bu sebeple yaptı. Mursi'ye idam kararı aynı yüzden verildi. Bütün amaç İhvanın eline silah tutuşturabilmekti. Bu oyun Yahudinin Mısır'ı kan gölüne çevirme oyunuydu. Büyük İsrail Projesinin BOP'un en önemli parçalarından biri bugün gerçekleşti ve İHVAN SAVAŞ KARARI ALDI.

PEKİ NE OLACAK?

Yarından itibaren silaha alışık olmayan İhvan sokağa çıkacak ve Sisi tarafından "silahlılar" diye katledilmeye başlanacak. Silahlananlar da zaten silahlı diye açıkça öldürülecek.Mısır'da İhvan'ın silahlı olarak bir şey yapması mümkün değil.Sadece kendilerini öldürttürürler. Sisi, Mursi'yi asar bugünlerde.

El Kaide,IŞİD,Sisi,İhvan hepsi ama hepsi de ABD,İngiltere, İsrail ve onları yöneten Siyonistlerin emrinde.Siyonistler de hepsini birden yok etmek istiyor. Böyle bir fitne dünya tarihinde görülmemiştir. İhvan'ın tek yapması gereken şey Mısır'daki Şiilerle işbirliğine gitmeleri ve İran aracılığı ile Rusya'nın desteğini almalarıdır. Yoksa AKP de kurtaramaz İhvanı hepsi de ölecekler.

El Kaide IŞİD ile savaşıp İhvanı vuracak,Işid El Kaide ile savaşıp İhvanı vuracak,Sisi doğrudan İhvanı vuracak, İhvan ne yapacak? Suriye'de de durum bu değil mi? Şu kadar ki Suriye'de en son yok edilecek olanlar yani son ana kullanılacak olanlar Kürtler iken Mısır'da KIPTİLER tutulacak ve en sona onlar bırakılacak. 

Mısır'da yaşanacak olaylar Türkiye'nin daha doğrusu AKP'nin Suriye politikasına da ışık tutacak. Türkiye Suriye'de İran,Hizbullah ve Esad'la işbirliği yapıp IŞİD ve PYD'yi bitirmelidir.ABD ve Yahudinin oyunu IŞİD ile PYD üzerinedir.En son PYD kalacak,işi bitince o da IŞİD ile vurulacaktır.

Mısır'da da Türkiye İran ile birlikte hareket etmeli ve tamamı ABD,İngiltere,İsrail ve onları yöneten Siyonistlerin emrinde olan Sisi,El kaide,Işid ile oyun kurmamalıdır. İhvan'ın Şiilerle işbirliği yapmasına AKP aracılık edebilir. Ya da İhvan masumiyetinden vazgeçmesin.Yoksa Mısır'da İhvan kalmayacak. Emin olunuz durum çok ciddi.


Yani biz ABD ve Batının BOP'ne karşı gizliden mutlaka İran ile işbirliği yapmalıyız.Onlar IŞİD'i, El Kaideyi,PKK'yı desteklediklerini açıklıyorlar mı? Gizliden yapıyorlar. 

Bir yüzleri Müslüman dostu, Beyaz Saray'da iftar yemeği veriyorlar,öteki yüzleri her gün bin Müslüman kanı görmedikçe rahat edemiyor. 

Suriye'de ,Irak'da,Yemen'de ve Mısır'da İran ile birlikte hareket etmek Müslüman kanlarını en aza indirir. 

Nasıl ki Yahudi bölgeyi Deccal'in çıkışı için hazırlıyorsa bizler de Hz.Mehdi AS için hazırlamalıyız vesselam.    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.