11 Aralık 2015 Cuma

BARZANİ VE YAHUDİLİK

YAZI ALINTIDIR




KATILMADIĞIMIZ HUSUSLAR ÇOĞUNLUKTADIR VE BİR YORUM GEREKİYOR ANCAK HİÇ ZAMAN YOK.TEK CÜMLE İLE YAZALIM: BU RÖPORTAJI VEREN YAHUDİ KASTEN VE AŞIRI ABARTI İLE SİYONİST POLİTİKALARINA HİZMET ETMEKTEDİR.MÜSLÜMAN OLMADAN ÖNCE ARAPLAR'DAN DA PEK ÇOK YAHUDİ VARDI. YAZIDA SADECE BİR KAÇ DOĞRU TESPİT VAR.VE ÇOK ÖNEMLİ.O YÜZDEN YAYINLADIK.

İŞTE O YAZI:

Irak'ta Kürdistan Bölgesi Diyanet İşleri Başkanlığı Yahudi İşleri Müdürü Şerzad Ömer Mamsani, kendilerini öncelikle “Kürt”, daha sonra “Yahudi” olarak gördüklerini söyledi. Kuzey Irak'taki Barzani yönetiminin yarı resmi yayın organı Rudaw'a konuşan Şerzad Ömer Mamsani, Tevrat’ta “Kürdistan’ın, insanlığın ilk yeri” olarak belirtildiğini ve “Bağımsız Kürdistan’ın çok yakında kurulacağını” ifade etti. Mamsani, "her Kürt 8 sülale öncesini araştırırsa ya Zerdeşttir (Zerdüşti) ya da Yahudi’dir" dedi.

Şerzad Ömer Mamsani Rûdaw’ın sorularını şöyle yanıtladı:

Bize Kürdistan Bölgesi’ndeki Yahudileri anlatır mısınız?

Kürdistan’ın en eski ve ilk dini Yahudilik’tir. 4 bin yıl öncesine dayanıyor. Tanrı, Tevrat’ta Dicle-Fırat arasından (Mezopotamya) ‘mukaddes bir yer’ olarak söz ederek, “7 gün 7 gecede dünyanı kurdum. 3’üncü günde de Dicle-Fırat’ta insanı yarattım”diyor.

Diğer bir bölümde ise Tanrı,” Ey İsrailoğulları, Tanrı’ya sırtınızı çevirdiğiniz için, Tanrı’yı tekrar tanımanız için sizi Asur İmparatorluğu aracılıyla Habur’a sürdüm!” deniliyor. Habur neresi? Habur, Kürdistan! Bir diğer anlamda Tanrı’yı tanıması için Kürdistan’a sürülüyorlar.

Ayrıca başka bir bölümde de Tanrı İbrahim’e seslenerek, “Ey İbrahim, Asuriler’in zulmünden dolayı zorda kalma. Asur İmparatorluğu’nu yok etmesi için Med İmparatorluğu’nu önüne çıkartacağım” diyor. Tanrı çok açık bir şekilde Med İmparatorluğu’ndan sözediyor. Tarihi okuduğumuzda görüyoruz ki Kürt Med İmparatorluğu, Asur İmparatorluğu’nun yıkılmasına sebep olur.

Yani Tevrat’ta Kürdistan, “İnsanlığın ilk yeri olarak belirtiliyor. Sayı bizim için önemli değil, önemli olan tarihsel ve kültürel açıdan var olmasıdır. Kürt milleti hiçbir zaman Yahudilik’e karşı bir düşmanlık gütmedi. Bir arada yaşamaları ise benim sözlerimi doğruluyor. Aile olarak da İki çeşit aile bulunmaktadır Yahudi kökenliler (yaklaşık 400-430 aile var) melez Yahudiler’den ise (anne veya babası Müslüman) tam sayı bilinmemekle birlikte yaklaşık bin aile var.

İsrail’de ne kadar Kürt var?

Dört parçadan yaklaşık 320 bin Kürt Yahudi bulunmaktadır. Orada da hepsi birbirine kenetlenmiş durumda.

8 SÜLALE ÖNCESİNİ ARAŞTIRIRSA

Neden Kürdistan Bölgesi’nde Yahudiler’in belli bir yerleşim yeri yok?

Çünkü, Kürt Müslümanlar, Arap ve İranlı Müslümanlar gibi şovenist değil. Kürt Müslümanlar liberaldir. Siyasi Müslümanlar’dan sözetmiyorum tabii. Müslümanlar ile Yahudiler arasında haram-helal gibi da ortak noktalar da var. Bazı Müslümanlar, Yahudiler’in din değiştirmek için geldiğini düşünüyor. Biz de diyoruz ki, korkmayın, Yahudi ne din değiştirebiliyor ne de başka bir dinden birini kabul edebiliyor. Bu da işin güzel tarafıdır diyoruz. (Gülerek...)

Az önce “melez” Yahudiler’in de olduğunu söylediniz?

Evet vardır! Melez ve saf Yahudiler’dir. Ancak ben diyorum ki, her Kürt 8 sülale öncesini araştırırsa ya Zerdeşttir (Zerdüşti) ya da Yahudi’dir.

Kürdistan Bölgesi’nde farklı inanç ile etnik gruplara ait dernek ve kurumlar var. Yahudiler’in de derneği var mı?

Dünyadaki tüm Yahudiler’i ve tüm dinlere sahip Kürtler’i kapsayan derneklerin yanısıra, Kürt - Yahudi Dostluk Derneği adı altında dernekler de bulunmaktadır. Resmi olarak da ilk defa, 2 ay önce Kürdistan Bölgesi Diyanet İşleri Bakanlığı Yahudi İşleri Müdürlüğü olarak kurulduk.

Yahudiler’in Kürdistan’daki diğer inanç ve gruplara bakışı nasıl?

Öncelikle, bizler Yahudilik ve diğer dinler arasında dostana bir ilişkinin olmasını, diğer dinlere karşı tehdit oluşturmadığımıza dair kendilerine güven vermek istiyoruz. Örneğin; Keldani, Asuri, Türkmenler ile Ezidi, Müslüman, Zerdeşti ve Kakayi inançlarıyla aramızdaki ilişkilerimizin iyi olması halinde birlikte büyük işler yapabileceğimize inanıyoruz. Birbirimize torelans göstermemiz çok önemli. Kaldı ki, Kürdistan’da Arap kültürü ve siyasetiyle bakanlar dışında, Yahudiliğe olumsuz bakılmıyor.

Bakanlık bünyesinde size karşı bakışları nasıl?

Kürdistan Bölgesi’nde bulunan 8 inancın temsilcisi, KürdistanBölgesi Diyanet İşleri Bakanlığı bünyesinde bulunuyor. 2015 yılının Nisan ayında çıkan “Azınlık Hakları Yasası” gereği, Kürdistan’da dini bir inanca sahip tek kişi dahi olsa, Diyanet İşleri Bakanlığı bünyesinde temsilcilik açabiliyor. Ayrıca Kürdistan’daki Müslümanlar ile Hristiyanlar dünyadaki diğer bazı Müslüman ve Hristiyanlar gibi şovenist bir ruha sahip değiller.

Bazı faşistler ve şovenistler de olabilir. Tanrıya şükür böyle bir şey görmedik. Hatta bakanlık bünyesinde ilk müdürlüğümüzü açınca bize “Kürdistan’ın Yahudiler”i denildi. Biz de kendilerine böyle bir tanımı kabul etmediğimizi söyledik. Bize “Kürt Yahudiler” denilmesini istedik. Çünkü, herşeyden önce kendimizi “Kürt” daha sonra “Yahudi” olarak görüyoruz.



PKK HAKKINDA DÜŞÜNCELERİ

Kürdistan Bölgesi’ndeki Yahudiler’e ait tarihi mekanlar için çalışmalarınız var mı?

Evet! Burada bulunan dini mabedlerimizin, mezarlıklarımızın, mahallelerimizin yanısıra, aralarında Naho, Danyal, Üzer ve Yunus peygamberimizin de bulunduğu mezarlarına yönelik çalışmalar yapıyoruz. Hükümetin de tarihi ölümden kurtarmak istediğini bildiğimiz için, sözkonusu yerleri restore etmesini isteriz. Hükümetin tüm dinlere yardım ettiği gibi bizlere de yardım edeceğine inanıyoruz.

Ayrıca Kürdistan Bölgesi Turizm Müdürlüğü’nü ziyaretimiz sırasında da Yahudiler’e ait tarihi yerlere turizm tanıtım kataloğunda yer verecekleri sözünü aldık. Hükümet için de bizim için de oldukça sevindiricidir. Özellikle Sayın Neçirvan Barzani bu konularda çok hassas olup ciddi çalışmalar yürütüyor.

IŞİD’in Kürdistan Bölgesi’ne girmesiyle Yahudiler neler yaşadı?

Yahudiler savaşın meydana geldiği yerlerden uzaklaştı. Kürdistan Bölgesi’nde fazla Yahudi yok. Geçmişte Kerkük’te bazı olaylar yaşandı. Neyse ki o günler geride kaldı. Ayrıca burada mesele sadece IŞİD değildir. Kültür meselesidir. 1941’de katliamlar yapıldı. Feyli Kürtleri’ne ve diğer inançlara da katliam yapılarak, mallarına el konulup İran’a sürgün edildiler. IŞİD, Kürtler için isim olarak yeni olabilir, ancak sürpriz değildir. Şiddet kültürü var oldukça Ortadoğu’daki milletlerin hayatı her zaman tehlikededir.

“Bağımsız Kürdistan Devleti” devleti hakkında ne düşünüyorsunuz?

Dünyanın neresinde olursa olsun tüm Kürt Yahudiler, Kürdistan’ı ilk ülkeleri olarak görüyor. Devletimiz olmaması demek, dinimizin, ekonomimizin ve yaşamımızın da olmayacağı anlamına gelir.

Şu anda tüm dünyanın yerine savaşıyoruz. Madem kahramanız, buyursunlar devletimizi kurmamıza destek versinler. Devlet uluslararası destek ve bizlerin birbirimizi kabul etmemizle kurulur. Kürtler şu anda tüm dinleri bağrına basarak devlet olmaya çalışıyor.

Nasıl ki bir dağı Tanrı yarattıysa Kürtler’i de Tanrı yarattı. Kürt Devleti’nin çok yakın olduğuna inanıyorum. Çoğu Kürt’ün gözünde onu görebiliyorum. Şimdiye kadar milletine ihanet eden bazı Kürtler’in bile artık bakışlarında onu görebiliyorum. Nasıl ki, İsrailliler bir olup kendi devletlerini kurup adına da “İsrail” dedi. Biz de tüm Kürtler’in böyle olmasını istiyoruz.

PKK hakkında düşünceniz nedir?

Bizim için bir tek Kürt vardır. O da, Bağımsız Kürdistan Devleti’ne, kutsal marşımız olan “Ey Raqib”e ve Kürdistan Bayrağı’na inanan her Kürt, bizim canımız, yüreğimiz ve ruhumuzdur. Bu saydıklarıma karşı olanları ise ne dostumuz, ne de Kürt olarak kabul ediyoruz.

 Kürdistan Bölgesi’nde yaşanan iç sorunlar hakkında fikriniz?


İç sorunlar her zaman vardır. İsrail’e baktığımızda da iç sorunlar yaşanıyor. Ancak hepsi bir olup devleti korumak adına çalışmalar yürütüyor. Kürdistan’da Başkan Barzani ulusal bilince sahip köklü bir tarihten geliyor. Dolayısıyla Kürt Devleti için Başkan Barzani eşsiz bir güçtür. Hiçbir partinin dostu değilim. Onun reklamını da yapmıyorum. Ancak Başkan Barzani’nin de “Kürdistan Devleti” için gösterdiği emeği gözardı edemeyiz. Başkan Barzani var olduğu sürece, Kürdistan Devleti’nin kurulmasına yönelik hiçbir engel olmayacaktır.

ATATÜRK’ÜN MANEVİ MAHİYETİ ve GİZLENEN VASİYETİ .!.

ATATÜRK’ÜN MANEVİ MAHİYETİ ve GİZLENEN VASİYETİ .!.



("GMK GİZLENEN  VASİYETİ VE SIR PERDELERİ" SİTESİNDEN ALINMIŞTIR)

YORUMSUZ YAYINLIYORUZ 

Her biri, harika sanat ve yaratılış eseri olan minnacık hücrelerden, zihinleri zorlayan muhteşem galaksilere kadar bu muazzam ve muntazam varlıkların, kendiliğinden ve kör tesadüfler neticesinde meydana geldiğini savunmak ve bu şuursuz tabiatı tanrılaştırmak; hayvanları bile üzecek, şeytanları bile güldürecek en büyük AKILSIZLIK ve SAPKINLIKTIR!
İnanan insanları, inancını yaşayan Müslümanları ve özellikle Dini eğitim kurumlarını; “çağdışı, irticacı, ihtiyaç fazlası” görüp sataşmak, en büyük AHLAKSIZLIKTIR!

Sık sık demokrasiden, özgürlüklerden ve milli iradeden bahsedip, reyine ve desteğine talip oldukları milletin inancını, hayat tarzını ve kutsallarını hor ve hakir görmek, en büyük SAHTEKÂRLIK ve SAYGISIZLIKTIR!

Samimiyetsiz, cesaretsiz, art niyetli ve şeytan fikirli olduklarından, gerçek yüzlerini ortaya koymaktan korkarak ATATÜRK gibi milli ve tarihi şahsiyetlerin arkasına sığınan ve Onu “Dinsiz, materyalist ve hatta komünist” gösterip kendilerine dayanak uydurma gayretleriyle çırpınan çapsız ve çoğu Sabataist ve Pakradun (Yahudi ve Ermeni Dönmezi) asıllı kimselerin bu sinsi ve sünepe tavırları, tarihimize, devletimize, milletimize ve geleceğimize yapılan en büyük HAKARET VE HAKSIZLIKTIR.

Mustafa Kemal; “Benim naçiz vücudum elbet toprak olacaktır” sözleriyle kulluğunu, her fani gibi sonu olduğunu, huzurunda Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’i küçümsemeye kalkışan ahmak ve alçak yalakaları nasıl tersleyip susturduğunu bilmezden gelip Onu “TANRI”laştırmaya ve “TABU”laştırmaya uğraşanlar, Türkiye’deki bir avuç AZINLIKTIR ve bu SÖMÜRÜ SALTANATININ SOYSUZ UŞAKLARIDIR!

Hiç kimse unutmasın ki;

Asil Türk Milleti Müslümandır ve Müslüman kalacaktır.

İnsanlık aleminin karşısında hürmet ve hayretle eğildiği Selçuklu ve Osmanlı gibi cihan devletlerini ve tarihin en büyük medeniyetlerini, bu Millet İslamiyet’le kurmayı başarmıştır.

İslami özünden uzaklaştırıldığı oranda maalesef emperyalizmle uzlaşan ve her yönden tutsaklaşan Müslüman Türk Milleti, yine İslam’la dirilip yeni destanlar yazacaktır. Atatürk’ün gizlenen vasiyeti de bu talihli gelişmelere işaret etmekte ve manevi uyarılar taşımaktadır.



İşte Atatürk’ün saf ve sağlam inancı:

“Efendiler: Mazharı nübüvvet ve risalet olan Fahrialem Efendimiz, bu kütle-i Arap içinde ve Mekke’de dünyaya gelmiş bir vücudu mübarekti.” (Nutuk c. 3 sh. 1240)

(Allah tarafından Peygamber kılınmakla onurlandırılan insanlık aleminin övünç kaynağı Hz. Muhammed Efendimiz Arap toplumu içinde ve Mekke’de dünyaya gelen mübarek ve müstesna bir şahsiyetti.)

“Ey arkadaşlar! Tanrı birdir, büyüktür; adatı ilahiye’nin tecelliyatına bakarak diyebiliriz ki: insanlar iki sınıfta, iki devirde mütalaa olunabilir. İlk devir, beşeriyetin sabavet şebabet devridir. İkinci devir, beşeriyetin rüşt ve kemal devridir.” (Nutuk c. 3 sh. 1241)

(Arkadaşlar, Allah birdir, büyüktür. Yeryüzündeki ve insanlık tarihindeki ilahi kanun ve prensiplerin seyrine bakarak diyebiliriz ki: insanlığın iki sınıf ve sürece ayrıldığı düşünülüp değerlendirilebilir:

• Birincisi insanlığın bebeklik ve gençlik dönemidir.

• İkincisi, insanlığın ergenlik ve olgunluğa erişgenlik dönemidir.

“Allah, Hz. Adem Aleyhisselamdan itibaren bilinen ve bilinmeyen pek çok sayıda nebiler ve resuller göndermiştir. (Hz. Muhammed Efendimize kadarki dönem beşeriyetin, sürekli bir ebeveyne muhtaç bebeklik ve çocukluk dönemine benzemektedir)

Ancak, Hz. Peygamberimiz vasıtasıyla (ve Kur’anı-ı Kerimin muhkem ayetleriyle) en son ve en mükemmel dini hakikatleri ve medeniyet prensiplerini verip öğrettikten sonra, artık insanlara yeni din ve peygamber gönderme ihtiyacı kalmamış demektir. Kıyamete kadar farklı dönemlerdeki ve farklı ülkelerdeki insanlar; Kur’an-ı Kerimin temel prensipleri ve Hz. Peygamber Efendimizin genel öğretileri doğrultusunda, çağının ve şartlarının ihtiyaçlarına uygun prensip ve projeleri, yöntem ve yönetim şekillerini, kendi akılları, anlayışları ve bilimsel arayışlarıyla bulabilecek bir olgunluk seviyesine ulaşmış kabul edilmiştir.
İşte bu sebepledir ki, Cenabı Peygamber Efendimiz, hatemülenbiya (en son nebi) ve Kitabı (Kur’an-ı Kerim), Kitabı Ekmel (en mükemmel kanun ve kurallar kaynağı)dır.” (Bak. Nutuk c.3 sh. 1241. Devlet Kitapları ME Basımevi İST. 1971)

Şimdi Mustafa Kemal’in Allah inancı, Peygamber itikadı, Kur’an’a bağlılığı ve İslam’a bakış açısı işte aynen böyle olduğu;

Atatürk’ün vasiyetinde geçtiği öğrenilen bazı bilgiler:

- İsrail’in kurulacağı
- ABD Başkanının genç yaşta suikasta uğrayacağı
- SSCB’nin dağılacağı
- Mehdi ve Hz. İsa’nın Türkiye’den çıkacağı
- İnsanlığın yeniden İslam’la huzura kavuşacağı

Kurtuluş Savaşı sırasında Pakistan, Afganistan ve Hindistan Müslümanlarının, toplayıp Rusya üzerinden Müslüman Türk Kardeşlerine gönderdikleri paralarla İş Bankası kurulup TCDD Yolları, Atatürk Orman Çiftlikleri gibi kurumlar oluşturulup toplanan gelirler Anadolu’daki öğrencilerin eğitiminde kullanılması hedeflenmiştir. Atatürk bu kurumlar için Türk milletini vasi tayin etmiştir.

Papa 16. Venedik’in Anıtkabir’e giderek Atatürk’ün huzurunda eğilmesi de büyük Türkiye için bir mesaj niteliğindedir.
Atatürk’ün özel kasalarda ve özenle saklanılan tarihi vasiyetinin açıklanacağı talihli günler yakın görülmektedir.

Vasiyette geçen dini öngörülerden bazıları:

• Hz. İsa’nın yeryüzüne gönderileceği ülke Türkiye, şehir İstanbul ve yer Ayasofya camisidir.
• Katoliklerin, Ortodoksların, Protestanların amacının Ayasofya’yı Kilise yapmak olduğunu anlayan Atatürk 1934 yıllarında imza kararıyla müze yapılmasını isteyip böylece koruma altına almış ve vasiyetinde cami olmasını istediğini belirtmiştir.
• Hz. Mehdi çıkarken şifre olarak şu kelimeleri söyleyecek.

• Bismillahirrahmanirrahim.

“Lailahe İllallah Muhemmedürresulüllah”

“Allah için biat ve cihat lazımdır. Hak gelince Batıl yıkılacaktır”

“Manevi bataryalar boşaldı doldurmak lazımdır”

“Türk Milletinin dini İslam, Kitabı Kur’an, Peygamberi Hz. Muhammed Aleyhisselamdır”
Sözlerinin geçmesinden dolayı, Atatürk’ün vasiyetinden malum ve mel’un kesimlerin ürktüğü söylenmektedir.

Kürt meselesi
Uzay sanayini ilgilendiren madenlerin Güneydoğu bölgesindeki yerleriyle beraber belirtmiştir. Atatürk Kürt halkı üzerinden bazı fesatlıkların körükleneceğini de söylemiştir.
Kürtler kardeştir demiş ve ayrımcılığı reddedip, herkesin temel insan hak ve hürriyetlerinin verilmesi gerektiğine dikkat çekmiştir.
Mustafa Kemal’im şüpheli ve şaibeli ölümü üzerine, Onun hıyanet merkezleri olduğu gerekçesiyle kapattığı Masonik Loca ve Sabataist Cunta, hiçte hesapta olmayan İsmet İnönü’yü Cumhurbaşkanı yaptığı, Onun da 1964’de CIA ajanlarına, vasiyette geçen büyük Türkiye idealini haber verdiği, ilgili bilgi ve belgeleri onlara sızdırıp BOP’u harekete geçirdikleri yönündeki iddialar da önemlidir.

İnançsızlık karanlığını aydınlık sanan bazı zavallılar, Allah’a, maneviyata ve Allah’ın bazı kullarını çok özel yeteneklerle donattığına iman etmediklerinden, Mustafa Kemal’in bazı hayret verici öngörülerini ve insanlığın huzur ve kurtuluş reçetelerini bile, fizikle ve metafizikle izaha çalışmaktadır.

Mustafa Kemal’in;

a) Hem yalnızlığından
b) Hem zaman darlığından
c) Hem çevresinde kaliteli ve iyi niyetli insan azlığından
d) Hem de, o dönemde dünyayı avucuna almış ve Türkiye’yi de maalesef kuşatmış bulunan Yahudi, sabataist ve masonların kıskacı altına alınmaktan dolayı, aslında gerekli ve önemli olan, bütün bu tarihi devrim ve değişimlerin:

1- Bazılarının zamanla ve özellikle Atatürk’ten sonra, katılaştırılıp hedefinden saptırılarak yozlaştırılması ihtimaline karşı yeterli tedbirler alınamamış.
2- Bir kısmı, geçici şartlar ve konjonktürel ihtiyaçlar için yapıldığı halde, bunların katı ve kalıcı kurallar halinde topluma dayatılmasını önleyecek teoriler ve alternatif projeler hazırlanamamış.
3- Masonik mihrakların, Yahudi ve sabataist takımının ve bazı azınlık ve azgın tabakanın, bu devrim ve değişimleri “Müslümanlıktan resmen kopma ve İslami olan her şeye düşman olma” mantığıyla yorumlayıp uygulamasına yol açacak boşlukların bırakılmış, olması da elbette bir talihsizliktir. Hatta onun:
“Batmakta olan bir gemide bulunsanız; herhalde “Yetiş Ey gazi” demezsiniz. Elbette “Medet ya Rabbi” diyeceksiniz. Bundan daha tabii ne olabilir?” (Bak: Sadi Borak)
Sözleriyle kendisinin fani ve naçiz bir varlık olduğunu söylemesine rağmen, bazıları Mustafa Kemal’i “Türkün Peygamberi”, Kemalizm’i ise “Türkün Dini” gösterecek kadar ileri gitmiş ve sütü bozukluğunu göstermiştir.

28 Kasım 1938’de yani Atatürk’ün ölümünden 18 gün sonra ikindi vakti saat 15:00’te Ankara 3. Sulh Hukuk TRK Mahkemesinde açılan bu vasiyetten iki tane zarf çıktığı bilinmektedir. Biri herkes tarafından bilinen 6 maddelik vasiyet; diğeri ise 50 yıl sonra açılsın diye Ankara/Ulus’taki Ziraat Bankası kasalarına anahtar uydurulur diye tedbiren kaynakla kapatılan vasiyetidir. Acaba, açıklanması kasıtlı olarak geciktirilen bu tarihi vasiyette de, Atatürk’ün Bazı devrimlere hangi maksat ve mazeretlerle ihtiyaç hissettiği Geçiş süreci tamamlandıktan ve Cumhuriyet oturduktan sonra hangi yeni dönüşüm ve düzenlemelere girişeceği

Ve asil milletimizin manevi temellere ve İslami değerlere neden ve nasıl sahip çıkması gerektiği mi belirtilmektedir?