9 Haziran 2014 Pazartesi

EY DEVLETİM! İNANMA BU ŞEREFSİZLERE..

EY DEVLETİM! İNANMA BU ŞEREFSİZLERE..



Öcalan ve HDP bayrak indirme olayını kınadılar. Biraz sulandırmaya çalışarak "indiren de çocukmuş" dediler.

HEPSİ YALAN SÖYLÜYOR. HEPSİ BİRBİRİNDEN ŞEREFSİZ.

EY DEVLETİM BUNLARA SAKIN İNANMA.. ÇÜNKÜ:

PKK Marksist, Komünist bir örgüttür ve Lenin'in "iki ileri bir geri taktiği" ile bugünlere gelmiştir.

Yani önce bir saldırı yapacak, baktı ki tepkiler ağır sonra geri adım atacak. Ama aynı saldırı tekrarlandığında eski tepki engellenmiş ve istenilen sonuca bir adım daha yaklaşılmış olacak. 

Bayrak indirme olayı da, sokak eylemleri de, molotoflar da, yol kesmeler de hepsi ama hepsi organize eylemlerdir ve ayrılıkçı PKK tarafından yönlendirilmektedir.

"Barış istiyoruz, sürecin devamını istiyoruz" diyerek Devletimizin sopasını bloke ederken Kürt halkını yanlarına devşirmeye devam ediyorlar. Sivilleri terörist yapıp, molotof kokteyli verip eylem yaptırıyorlar, yolları kestiriyorlar,tepede uzun namlulu silahlarla gözetleme ve provokasyon yapıp resmi araçları kurşun yağmuruna tutuyorlar. Askerleri, polisleri tahrik edip ayaklarına ateş açıyorlar.

Asker, polis karşılık verince de "SİVİLLERE ATEŞ AÇILDI" diye ortalığı velveleye veriyorlar.

Bunların hepsi son derece aşağılık, iki yüzlü, alçakça eylemlerdir.

Bayrak indirme olayına Başbakanın verdiği tepki olumludur ancak Lice'de ölen iki kişi için o birlikteki askerlerin silahlarının toplanması ve kimin vurduğunun ortaya çıkarılarak cezalandırılması niyeti doğru bir davranış değildir. 

Çünkü tepeden PKK üzerinize ateş ederken ve etmeye de devam edeceği gün gibi ortadayken bundan sonraki olaylarda o askerler ve polisler devletimizi temsil eden silahlarını nasıl kullanacaklar? Kim bu riski alacak? Bunlar düşünülmüyor mu? 

PKK "sivil" dedi diye elinde el yapımı bomba ile evleri, araçları ateşe verenler niçin sivil oluyor? Teröristtir bunlar. Niçin PKK'nın tanımını kabul ediyorsunuz? 

Ülkenin batısında her hangi bir ilimizde terörle ilgili olmayan adi bir olayda bir polis aracına 102 kurşun isabet etse o silahı kullananlarda kim bilir kaç kurşun bulunur? Yalan mı? Bunlar hep düşünülmelidir.

Bir milyonluk kara kuvvetleri ile dünyanın en güçlü ordularından birine sahip olan bir devlet üç bin kişilik bir terörist örgütü Kürtler adına muhatap alırsa; o Kürtlere de o PKK "ben güçlüyüm, arkanızda ben varım, çıkın sokağa her yeri yerle bir edin" derse; o zaman o Kürtler de buna inanır ve bu olaylar olur.

"Bu olaylar sürece zarar vermek isteyenler tarafından yapılıyor ve aman sürece zarar gelmesin" sözü ne kadar doğrudur?

Üç bin kişilik bir örgütün yaptığı eylemler midir bunlar?
Ya da dillere dolanan paralelcilerin işi midir, yol kesme, molotof kokteyli ile ev, araç yakma,sokaklarda yürüyüş yapma? 
On bin kişi ile bir teröristin cenaze törenine katılanların hepsi mi İsrail ajanı?

Ey Hükümetim! Kürtler bu milletin bir parçasıdır, PKK bu milletten koparıyor, aklını başına topla.

Madem ki adını AÇILIM koyduk.Bundan sonra açılımın başarıya ulaşmasının tek şartı vardır o da Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne karşı var edilen silahların tamamının YOK EDİLMESİDİR. PKK ACİLEN YOK EDİLMELİDİR. BAŞKA HİÇ BİR ALTERNATİF,HİÇ BİR ÇÖZÜM YOKTUR. 

"VAR" diyen Lenin'in iki ileri bir geri politikasına alet olmuştur vesselam. 

Bir tarafta PKK silahlı bir güç olarak duracak, militan sayısını, silah gücünü sürekli artıracak, sokaklar için pasif direnişçiler ordusu kuracak, öbür tarafta da BARIŞ MI OLACAK?

PKK NIN TEK AMACI BU ÜLKEYİ BÖLÜP KOMÜNİST BİR KÜRDİSTAN DEVLETİ KURUP İSRAİL'E BAĞIŞLAMAKTIR. TEK DESTEKÇİSİ DE İSRAİL'DİR. BUNU GÖREMEYEN BU SORUNU ASLA ÇÖZEMEZ..