28 Mart 2014 Cuma

SİYAH SANCAKLILAR (2)

SİYAH SANCAKLILAR (2)

GERÇEK SİYAH SANCAK




Siyah Sancaklıların çekeceği sancak, Allah-u Alem siyah renkli Türk Bayrağı’dır.

Bu sancak El Kaide’nin sancağı olsaydı, hadis ile uyulması, emrine girilmesi emredilmezdi. Zaten üzerinde İslam sancağı olduğu Arapça Tevhid yazısı ile bellidir.Emir de Araplara verildiğine göre üzerinde Arapça yazı yazmamalı. 

Kaldı ki Ebu Müslim’in sancağı da üzerinde herhangi bir yazı yazmayan düz siyah bir sancaktı. Yani sancaklardı. Bildiğimiz siyah düz bayrak. Üzerinde hiçbir işaret, yazı yok.

Peki niçin, kan kırmızısı Şanlı Türk Bayrağı siyah olarak çekilir?



Büyük bir fitne içinde Türkiye’nin ve İslam'ın büyük zarar göreceği ve Türkler’ in tıpkı Ebu Müslim gibi matemi, yası temsilen, zulmü sona erdirmek ve intikam almak için al bayrağımızın siyah renkli çekileceğini düşünüyoruz.

Türkiye’deki büyük fitne ise ABD ve İsrail tarafından kurdurulacak Kürt devleti olabilir.

Ayrıca İran Ordusunun da imha edilmiş olacağı ve Kahraman Türk Ordusu’nun İslam’ın Son Ordusu olarak kalacağı anlamına da gelebilir.

SAYILARI 4 BİN KİŞİDİR

4 bin kişilik bir ordu, ordu değildir en fazla bir TUGAY olabilir. Bu gücün de önüne kim geçerse geçsin, yenip Kudüs’e kadar varması mümkün değildir. Böyle olsaydı Hizbullah 100 bin kişilik ordusuyla çoktan Kudüs’ü alırdı.

Siyah Sancaklılar Ordusu bize göre bir çapulcu ordusu değil son derece düzenli, modern teçhizatlı, mükemmel eğitimli, yetenekli bir savaşçılar ordusu olacaktır. 

Hadis yorumu siyah sancaklıların müthiş savaşçı olacaklarını ve o güne kadar görülmemiş bir kahramanlık savaşı yapacaklarını haber veriyor.

İslam Dünyasının en modern teçhizatlı, en eğitimli, en yetenekli ordusu kesinlikle Kahraman Türk Ordusu’dur. Bu hadislerle hatta ayet ile de sabittir. Yani SİYAH SANCAKLILAR ORDUSU KAHRAMAN TÜRK ORDUSU' DUR.

4 bin kişi belki savaşan subay sayısı, belki de savaşan zırhlı birliklere ait tank vb. araç sayısı olabilir. 

Bunun delili de şudur:

Süfyanın ordusu; Medine’yi işgal ettikten sonra Mekke’ye giderken Beyda’ da Cebrail AS tarafından yere batırılacaktır. 

Hadis yorumlarında o ordunun 360 süvariden oluştuğu belirtilir. Bu 360 süvariyi 360 kişilik bir tabur olarak değerlendirirsek Medine’yi dahi alamayacaklarından emin olabiliriz. Yani bu 360 süvari de 360 adet Tanktan oluşan bir zırhlı birlik olabilir.

Bu durumda SİYAH SANCAKLILAR’ ın;  4 bin subayı, 4 bin adet tankı vb. aracı bulunan 400 bin kişilik bir ordu olduğunu düşünüyoruz.

SARIKLARI SİYAH, ELBİSELERİ BEYAZDIR

(DEVAM EDECEK)

NOT: ALLAH-U ALEM, ALLAH-U ALEM...

EN BÜYÜK TEHDİT PARALEL PKK

EN BÜYÜK TEHDİT 

PARALEL PKK (KCK)



YA ÜLKEMİZDE PARALEL BİR PKK ÖRGÜTLENMESİ VARSA?

YA KCK DEVLETE DE SIZDIYSA?



YA DEVLETİN EN GİZLİ BİLGİLERİNE SAHİP OLABİLİYORLARSA?



YA BU GÖRÜŞMEYİ DE KRİPTO KCK LILAR SIZDIRDIYSA? YA DA PKK YA HİZMET EDEN MOSSAD'ÇILAR?

GÖRÜŞMENİN SIZDIRILMASI NEYİ ENGELLER? SURİYE OPERASYONUNU.

BU KİMİN İŞİNE GELİR? PEK ÇOK KİŞİNİN AMA PKK'NIN DA İŞİNE GELİR DEĞİL Mİ? ÇÜNKÜ TÜRKİYE GİRDİĞİ YERDEN ÇIKMAZ VE KUZEY SURİYE'DE AMAÇLANAN BATI KÜRDİSTAN DA KURULAMAZ.

SURİYE OPERASYONUNU ESAD DA İSTEMEZ AMA BUNU YAPACAK GÜCÜ OLABİLİR Mİ?

PEKİ CEMAAT BUNU NİÇİN YAPSIN VE NİÇİN BİR GÜN ORTAYA ÇIKACAĞI GÜN GİBİ BELLİ İKEN VE ALÇAKLIKLA SUÇLANACAĞINI DA BİLE BİLE BU RİSKE GİRSİN?

PARALEL KCK, PARALEL PKK VE KÜRDİSTAN' A HİZMET EDENLER ÇOK SIKI TAKİP ALTINA ALINMALI VE ACİLEN AMANSIZ DARBE İNDİRİLMELİDİR VESSELAM.