2 Mayıs 2015 Cumartesi

VE IŞİD DE YEMEN'DE

IŞİD'E YAKIN SİTE IŞİD'İN YEMEN'DE EYLEM YAPTIĞINI AÇIKLADI




IŞİD Yemen'de 15 Husi'yi yakalamış ve kesmiş.
Haber IŞİD'in utanç verici yarı resmi üstelik de yerli bir sitesinde yayınlandı.

Doğrudur ya da yanlıştır. Ama doğru olan şudur:

ABD'nin taşeronları olan El Kaide ve IŞİD, ABD'nin başı nerede sıkışsa orada hemen bitiveriyorlar.

Haber doğru olabilir.ABD, IŞİD'e Yemen'de ihtiyaç duymuş ve Husilere karşı savaştırmak için göndermiş olabilir.

Ancak Yemen'de zafere ulaşacak olan kişi YEMANİ'dir. O da bize göre şu an görünen bilinen biri değil. Henüz çıkmadı Allahu Alem. Yemani zafere ulaşacak ve Mekke'nin fethine çıkacak İnşallah.

Resimdeki adam IŞİD'in liderlerinden Saddam. El Bağdadi'nin yerine geldiği söylendi.Ama sonra başkası açıklandı.

Adı,Ebu Ala El Afri. Alttaki resimde ortadaki kişi.



O da bir açıklama yaparak militanlarına Avrupa'da intikam eylemleri sözü verdi.Yaparlar mı?

Evet yapabilirler çünkü, ABD bu eylemler ile Avrupa'da bazı ülkeleri ve yöneticileri de dizayn ediyor.

Yani Avrupa'daki eylemlerin esas sorumlusu da ABD'dir. Yani ABD,İngiltere ve İsrail.

HZ.MEHDİ AS'IN ZUHURUNA NASIL HAZIRLANMALIYIZ?

TEK CÜMLE İLE "HUZURUNA ÇIKABİLECEK ŞEKİLDE ZUHURUNA HAZIRLANMALIYIZ"




İNŞALLAH ZUHUR YAKLAŞIYOR.PEKİ NASIL HAZIRLANALIM?

EKONOMİK ANLAMDA

Yatırım yapalım mı? Borca girelim mi? Kredi çekelim mi? Gıda stoklayalım mı? 
Benzer sorular mail olarak geliyor.

Hz.Mehdi AS hiç gelmeyecek olsaydı kriterimiz ne olacaktı? 

Tabi ki Kuran ve Sünnet.
Yatırım yapmamız gerekiyorsa yapacağız.Borca girmemiz gerekiyorsa mevcut ekonomik ortamda ve gelir seviyemize göre gireceğiz.Ödeme gücümüz neyse o kadar gireceğiz.Kredi çekmek zaten Kuran'a ve Sünnete uygun değil.

Gıda stoklama meselesi ise bize göre tam bir cehalet olur.
Şöyle ki Kuran'a göre yani manevi olarak Allah CC her kulunun rızkını vereceğini ve kimseyi aç bırakmayacağını zaten vaat etmiş.Madem vaat etmiş gıda stoklamaya da gerek yoktur.Bu manevi yöndendir yani bir inanç meselesidir.

Maddi olarak ise yani hayatın gerçeklerine göre, yine stok yapmak akıllıca değildir.Çünkü stok yapan kişi aç kalan kişinin ilk hedefidir.Allah korusun öyle bir ortamda zaten ilk hedefe konulacak kişiler stokçular olur.

Ekonomik anlamda son söz ise şudur:

Her kim dünyayı ahirete tercih etmiş ise kaybetmiştir. Her kim ahireti dünyaya tercih etmiş ise kazanmıştır.Dünya fanidir ve kıyametle birlikte yok olacaktır.Ama ahiret yurdu ebedi bir yurttur ve hiç yok olmayacaktır.

Her kim ekonomik anlamda bir şey kazanmak isterse ahirete yatırım yapsın,dünyaya yapanın yatırımı Bediüzzamana göre 100 yıl sonra hepten yok olacak.

Yani oğlumuza,kızımıza bıraktıklarımız belki de torunlarımıza kalmayacak. En doğrusunu Allah CC bilir.

SİYASİ VE ASKERİ ANLAMDA

Siyasi anlamda alınacak tedbirler konusunda; asıl konumuz olması nedeniyle zaten bu sitede sürekli çok detaylı bilgiler verdik.Kısaca özetlersek:

Hz.Mehdi AS İttihadı İslam için gelecek.Yani İslam Birliğini kuracak.Hiç bir mezhep farkı gözetmeden tüm mezhepleri tek mezhep altında birleştirecek.O nedenle bizler de daha şimdiden mezhepçilikten ve mezhepçilik yapanlardan uzak durmalıyız. 

Ve bütün Müslümanları yani kendisine "Elhamdülillah Müslümanım" diyen herkesi Alevisiyle, Sünnisiyle, Şiisiyle, Selefisiyle olduğu gibi kabul etmeliyiz ve Müslümanların birbirlerini öldürmelerine şiddetle karşı çıkmalıyız.Çünkü kimin Hz.Mehdi AS'a tabi olacağını biz bilemeyiz.Sadece Allah CC bilir.

ABD ile Rusya arasında süren gizli ve soğuk savaş, 3.Dünya Savaşı olarak açık ve sıcak bir savaşa dönüşecek. 

İslam Dünyasında ise Suud'un başını çektiği Sünni blok ile İran'ın başını çektiği Şii blok arasında ABD ve Rusya'nın güdümüyle bir mezhep savaşı yaşanmaktadır. 

Bu savaş Hz.Mehdi AS'ın zuhuru ile sona erecek ve hem Sünnilerden hem de Şiilerden kalanlar Hz.Mehdi AS'a tabi olacaktır İnşallah.

Yani şimdi savaşanlar yarın aynı ordu altında toplanacaktır.O halde bizler bu mezhep savaşının niçin içinde olalım? Bu sadece daha çok Müslümanın ölmesine neden olur.Cinayettir.

Siyasi olarak safımız ne Suud ne de İran'dır.Safımız İslam Birliğidir.Türkiye bu ortamda Pakistan ile birlikte Suud - İran Savaşını engellemeye çalışmalıdır.

Madem ki Hz.Mehdi AS Mekke'deki ayaklanmada zuhur edecek Türkiye de bu ayaklanma için yardımcı olmalıdır.Zira İran bu davasında haklıdır.Suud ise haksızdır. Ortadoğu'yu kan gölüne çeviren, ilk kanı döken de Suud'dur.Yani onların teröristleri.

Askeri anlamda "silahlanalım" düşüncesinde paylaşımlar yapanları gördük ve çok üzüldük. 

Güzel kardeşler Allahu Zülcellal bizlere bin yıldan beri İslam'ın Sancağını yedi düvelde dalgalandıran dünya tarihinin en şerefli, en kahraman ordusunu nasip etmiş.Silahlanmaya ne gerek var? 

Yapmamız gereken tek şey her koşulda KAHRAMAN ORDUMUZUN YANINDA OLMAKTIR.

Komutanlarımız dünyanın en insancıl, en merhametli, en şerefli, en cesur,en yetenekli,en bilgili, en iyi yetişmiş, en kaliteli komutanlarıdır.Gördünüz işte ABD,Rus,İsrail,tüm batılı subayları. Vehhabi,Şii komutanlarının merhametini.

Bakınız şunu gururla açıklarız.

Sadece Türkler değil dünyadaki her insan, bir Türk Subayının emri altında savaşmaktan ve ölmekten şeref duyar.Bunu onların en ünlü liderleri söylemiştir. Napolyon'dan Hitler'e kadar.

Askeri anlamda sigarayı bırakmalıyız, spor yapmalıyız ve komutanlarımızın bize görev vereceği günü beklemeli ve görev verildiğinde de koşa koşa ve güle oynaya gitmeliyiz İnşallah. 

SOSYAL ANLAMDA

Sosyal anlamda Hz.Mehdi AS'ın zuhuruna nasıl hazırlanmalıyız konusunda bir şeyler yazalım ama bu sefer farklı bir şey yapalım.

Çünkü yorumcularımızdan Süha Bey ile Serdengeçti İkavot Bey bu konuda güzel şeyler yazabilirler.Yorumlar kısmında ya da mail atarak sosyal anlamda nasıl hazırlanmamız gerektiğini yazarlarsa inşallah burada yayınlayalım.

Biz de sadece şunu söyleyelim.

Her kim ki Hz.Mehdi AS'a asker olmak istiyorsa dünyayı bıraksın, sadece ahireti düşünsün.Dünyayı ahirete tercih edenler bu zor dönemde çok ama çok zor günler yaşayacaklar Allahu Alem.

Her şeyin en doğrusunu Allah CC bilir.

ÖTEKİ PKK'LILAR

HER KİM Kİ AŞAĞIDAKİ RESİMLERİ MANŞETİNE KOYUP PKK İLE İLGİLİ BİR HABER YAYINLIYORSA BİLİNİZ Kİ O HABER SİTESİ DE PKK DESTEKÇİSİDİR

İŞTE O RESİMLER









BU RESİMLERİN TAMAMI PKK'NIN KENDİ ÇEKTİĞİ VE KENDİ SİTELERİNE SİYASİ PROPAGANDA AMACIYLA KOYDUĞU RESİMLERDİR.

AMA MAALESEF BİZ BU RESİMLERİ PKK SİTELERİNDEN ALMADIK. 

ULUSAL YAYIN YAPAN BASINDAN ALDIK.YANİ PKK'LI OLMADIKLARINI DÜŞÜNDÜKLERİMİZİN YAYIN KURULUŞLARINDAN.

BU YA BÜYÜK BİR CAHİLLİKTİR YA DA GİZLİ BİR İHANETTİR. ÇÜNKÜ:

Bu resimlerde PKK ve teröristleri övülmektedir. Bu elbiselerin tamamı süslenmiş elbiselerdir.Giyim kuşamlar ile hal ve hareketlerde PKK ve terörist reklamı yapılmaktadır.

Eğer bu resimleri PKK ile ilgili her hangi bir haber koyarken farkında olmadan kullanan basın mensupları varsa acilen bu hatadan DÖNSÜNLER.

Kasten koyanlar zaten gizli PKK'lıdır.

AYRICA 

Bu resimlere cevaben konulabilecek PKK'lı resimleri çok miktarda bulunuyor ama sitemizde her yönden belli bir ahlak seviyesinin altına düşmeden yayın yaptığımız için ve sitemizi kirletmemek anlamında bu resimleri koymuyoruz.

Onların yerine sadece tek bir resim koyalım.Anlayan anlar.



SADECE BU YAZI İÇİN ÖNERİMİZ:
VATANINI SEVEN HERKES BU YAZIYI HERKESE ULAŞTIRSIN VE CAHİL BASINIMIZI AYDINLATALIM İNŞALLAH.