19 Temmuz 2015 Pazar

SELİM'İN İŞARETLERİ NELERDİ?

SELİM'İN İŞARETLERİ ZATEN SIRASIYLA İNKİŞAF EDİYOR.






HZ.MEHDİ AS BİR ŞEYH OLMAYACAK

ADAMIN BİRİ HZ.MEHDİ AS, BİR ŞEYH OLACAK DEMİŞ.





SORALIM O ZAMAN:

KAÇ TANE DERGAHI,
KAÇ TANE OKULU,
KAÇ TANE KARISI OLACAK?
YA DA NE KADAR DOLARI?

BUNLAR YANLIŞTIR. HADİS YORUMLARINA AYKIRIDIR. İŞTE İSPATI:

HADİSDE HZ.MEHDİ AS'IN ALLAH CC TARAFINDAN BİR GECEDE İHYA EDİLECEĞİ BİLDİRİLMEKTEDİR.

HZ.MEHDİ AS BİR ŞEYH OLMAYACAK. MODERN BİLİMLERDE EĞİTİM ALACAK VE MESLEĞİNİN ZİRVESİNE ÇIKACAK.

HZ.MEHDİ AS ALLAH CC TARAFINDAN BİR GECEDE DİNİ İLİMLER VE MANEVİYAT BAKIMINDAN İHYA EDİLECEKTİR.EVLİYA YAPILACAKTIR.

BİR GECEDE SANAT ERBABI, MÜHENDİS, AKADEMİSYEN VEYA GENERAL OLMAYACAKTIR.

BÖYLE BİR ŞEY MÜMKÜN DEĞİLDİR. AMA ALLAH CC DİLERSE SIRADAN BİR KİŞİYİ BİR GECEDE EVLİYA YAPAR. İŞTE BU NEDENLE HZ.MEHDİ AS BİR ŞEYH OLMAYACAK.


EN DOĞRUSUNU ALLAH CC BİLİR.

PKK ,ORMAN YANGINI ÇIKABİLİR

MERSİN'DEKİ ORMAN YANGINI, PKK'NIN İŞİ OLABİLİR





PKK'nın yayın sitelerinde Cudi Dağında çıkan yangına karşı devletimiz, yangının söndürülmesi hususunda yeterli hassasiyeti göstermediği için itham ediliyordu.İki gün önceki olay.

Tahminimizin dayanağı da bu iftiralar. İftiradır çünkü bu ülke Edirne'den Hakkari'ye, Artvin'den Muğla'ya TÜRKÜNDÜR TÜRK KALACAKTIR. Alçaklık edenler de cezasını bulacaktır.

Ülkemizin her hangi bir yerinde yanan tek bir ağaç milletimizin ciğerini yakar. O nedenle her hangi bir ağacımıza sahip çıkmak şerefsiz PKK' nın haddine değildir. Yakmasın yeter.

Bu bağlamda dikkat edilmesi gereken hususlar şunlardır:

Herkesin Polisi kendi vicdanıdır.Polis ancak vicdansızların karşısındadır.(PKK gibi vicdanını İsrail'e satmışların)

Her vatandaşı polisin izlemesi mümkün değildir. Bu nedenle orman yangınları sabotajlarına karşı tüm halkımız duyarlı olmalı ve herkes elinden gelen titizliği göstermelidir. 

Orman korucuları, sabotajlara uygun şu sıcak günlerde görevlerini daha dikkatli, daha özverili, mesai saati gözetmeksizin ve fedakarca yapmalıdırlar.

Ormanlık bölgelerde yaşayan insanlarımız orman bölgelerine giren şüpheli kişileri derhal 155, 156,177 nolu telefonlara ihbar etmelidir. 

Ormanlık bölgelerde yol kenarında bekleyen araçların cep telefonu ile plakaları resmedilmeli ve aynı numaralara bildirilmelidir. 

Güvenlik güçleri ve diğer sorumlular, kendilerine bu dönemde iletilen ihbarlardan asılsız bile olsa rahatsız olup serzenmemelidirler. 

Bir ağacımızı korumak her şeye değer. Kaldı ki bu ülkede bir yıl 365 gün vatan için özveriyle çalışan insanlar olduğu da unutulmamalıdır. Orman yangını riski, yaz aylarına münhasırdır. Bu dönemde özverili olmalıyız.

Akaryakıt istasyonları, ormanlık bölgede olmasalar bile bidon vb depo harici alımlarda mutlaka araç plakasını ilgili telefonlara bildirmelidirler. Hatta en azından bu dönemde sorumlu vatandaş bilinciyle bu tip talepleri polis gibi sorgulayıp şüpheli kişilere satış yapmamalıdırlar. 50 TL' lik yakıt satışından 2 TL kazanırsın kardeşim.Onu da bu gün kazanmayıver. Ormanlarımızdan daha mı önemli? O, 2 TL karşılığında çocuklarının ciğerlerini çalabilirler. Bu riske değer mi?

Şüpheli kişiler kimdir, nasıl anlaşılır?
Bunlar PKK'lılar, işbirlikçileri ve sempatizanlarıdır.Onlar da aşağı yukarı bellidir ve bilinebilirler.

Ağustos ayının sıcak günlerinde hiç değilse bir ay, tüm millet olarak çok dikkatli olalım, ihmal etmeyelim, sebep olmayalım ve ihmal edenlere ve sebep olanlara karşı uyanık olalım ve "Nasıl olsa devletin güvenlik güçleri var" demeyelim. Polis gibi çalışalım İnşallah.

Bu devleti bu millet kurdu, bu millet koruyacak. Asla unutmayalım.