15 Kasım 2014 Cumartesi

IŞİD'DE HER AN MUTASYON OLABİLİR

IŞİD, HER AN DEĞİŞEBİLİR



Resim Suriye'de IŞİD'e karşı savaşan Horasan örgütüne ait. Koymamızın sebebi IŞİD'in de her an böyle büyük bir değişim yaşayabileceğini düşünmemizdir.

Tabi ki bu manevi ifşaata dayalı bir analiz değil. Tamamen maddi bir analizdir. Şöyle ki:

EL KAİDE terör örgütü; ABD,SUUD,Pakistan ve Ürdün gizli servisleri tarafından Sovyetleri Afganistan'dan çıkarmak için kurulmuştu. SSCB Afganistan'dan çıkarılınca El Kaide'nin bir ksımı Afganistan'da kalmaya devam etti diğerleri ise geldikleri yerlere gittiler. Bir kısmı da SSCB ile savaşı sürdürmek için Kafkasya'ya geçtiler.

ABD, Çeçenistan'a geçen El Kaidecilere destek vermeye devam ederken geldikleri yerlere geri dönenlerin tamamen tasfiyesini istemişti. O ülkeler de geri dönen mücahidleri ABD'nin talimatı ile düşman görünce EL KAİDE de mutasyona uğradı ve ÜSAME BİN LADİN, ABD'nin bir numaralı düşmanı oluverdi.

Şimdi benzer durum IŞİD için söz konusu. IŞİD'i kurup destekleyen ABD, önce IŞİD'e Musul'u işgal ettirdi.(Bağdat'ı susturup,Barzani'ye vermek için) Sonra Türkiye Kürtlerini PKK'lı yapmak için Kobani'ye gönderdi. Şimdi de IŞİD ile işi bittiğinden sahte bombalamaları gerçeğe dönüştürdü ve IŞİD'i gerçekten vuruyor. 

El Bağdadi'nin öldüğü söyleniyor ama yayınlanan son ses kayında Sina'da eylem yapan ve Bağdadi'ye biat eden Ensar Beytil Makdis grubu için "Sina Eyaleti" ismini kullanıyor. Bağdadi 9 Kasımda bombalandı.Ensar Beytil Makdis Grubu 10 Kasım'da biat ettiğini açıkladı.Ve örgüt adını 15 Kasımda "Sina Eyaleti" olarak değiştirdi. Yani: Bağdadi ölmemiş olabilir.

Bağdadi ölse de ölmese de IŞİD artık tıpkı Üsame Bin Ladin'in El Kaidesi gibi bir numaralı düşman olarak ABD'yi görecektir. Peki bu neyi değiştirir?

Sina Eyaleti adlı örgüt tünellerden Gazze'ye sızarsa ve İsrail'in askerlerini öldürmeye başlarsa ne olur?

ABD için İsrail'in güvenliği her şeyin başında gelir ve ABD derhal bölgeye kara harekatı ile müdahale eder. Peki IŞİD bunu göze alır mı? Bağdadi'nin son kaydında zaten açıkça ABD'yi bölgeye kara harekatı ile çekip yeneceklerini ifade ediyor. Amaçları bu zaten.

Bir de şu ihtimal var ki hadis yorumlarına uygundur:
Afganistan'da küçük bir grup olarak çıkan ve dağıtılan El Kaide daha da güçlenerek yüzbini buldu.Şimdi üçyüzbini bulan IŞİD dağıtılırsa yani bir yenilgiye uğratılırsa acaba kaç kişi olarak tekrardan çıkacak?

İşte bahsettiğimiz esas  mutasyon budur ve tahminimiz tüm uluslararası cihatçıların yeni bir oluşum adı altında birleşecekleridir.Sayıları bu sefer milyonlar olacak.  

Yani bu gelişmeler muhtemel. Her şeyin en doğrusunu Allah CC bilir.

ÖYLE BİR MAİL GELDİ Kİ (HZ.MEHDİ AS)

GERÇEKTEN MEHDİ OLABİLİR




Muhterem takipçilerimiz sitemizin amacı "Beklenen Hz.Mehdi AS'ı" bulmak ve halkımızı sahtelerinden kurtarmaya çalışmaktır.

Malumunuz sitemiz yurt dışından da takip ediliyor. 
ABD'den 11.358 ziyaret almış.Biz de ABD'den bir mail aldık.

Türkiye'den ABD'ye gitmiş bir kardeşimiz yazmış. Hz.Mehdi AS'ın kim olduğunu bildiğini kendisinin de yanında olduğunu ve sitemizde yayınladığımız bazı ahir zaman analizlerini ve ilaveten de bir çok bilgiyi paylaşmış.

Şu an için herhangi bir açıklama yapmayacağız ama vardığımız kanaat bahsettiği kişinin gerçekten beklediğimiz Hz.Mehdi AS olabileceği şeklindedir. Allahu Alem. 

Kendisine biz de mail attık ve tekrar mail gelmesini bekliyoruz. Kendi kanaatimize göre Hz.Mehdi AS olduğuna inanırsak ya da çok muhtemeldir noktasına gelirsek bize verilen bilgileri paylaşacağız İnşaallah. Tabi bu o kişi Mehdi'dir anlamına da gelmez, bizim kanaatimiz olur. En doğrusunu ALLAH cc bilir.

Sadece bir bilgiyi paylaşalım:

Bahsettiği kişinin dedesi Kafkasya'dan Türkiye'ye gelmiş bir Oğuz Türkü imiş. Çeçenistan'dan gelmişler ve Seyyidlermiş. İstanbul'da doğmuş ve Türkiye'nin en iyi üniversitesinin en gözde bölümünü dereceyle bitirip ABD'ye gitmiş.(Cemaat okutmuş) Şu an savaştığını yazmış ama nerede olduğunu belirtmemiş.

Soyu Hz.Zülkarneyn AS, Hz.Davut AS ve Seyyid olması nedeniyle de Hz.Fatıma Ra annemizden Hz.Peygamber SAS Efendilerimize gidiyormuş. 

Ayrıca Hz.Zülkarneyn AS'ın da Oğuz Kağan olduğunu ifade etmiş ama detaylı yazmamış.

"Kıyamete az bir vakit kala, ümmetimden çok küçük bir CEMAAT Hristiyanların Beyaz Sarayı'nı ele geçirecekler" hadisine vurgu yapmış.

Şimdilik bu kadar.