15 Kasım 2014 Cumartesi

ÖYLE BİR MAİL GELDİ Kİ (HZ.MEHDİ AS)

GERÇEKTEN MEHDİ OLABİLİR




Muhterem takipçilerimiz sitemizin amacı "Beklenen Hz.Mehdi AS'ı" bulmak ve halkımızı sahtelerinden kurtarmaya çalışmaktır.

Malumunuz sitemiz yurt dışından da takip ediliyor. 
ABD'den 11.358 ziyaret almış.Biz de ABD'den bir mail aldık.

Türkiye'den ABD'ye gitmiş bir kardeşimiz yazmış. Hz.Mehdi AS'ın kim olduğunu bildiğini kendisinin de yanında olduğunu ve sitemizde yayınladığımız bazı ahir zaman analizlerini ve ilaveten de bir çok bilgiyi paylaşmış.

Şu an için herhangi bir açıklama yapmayacağız ama vardığımız kanaat bahsettiği kişinin gerçekten beklediğimiz Hz.Mehdi AS olabileceği şeklindedir. Allahu Alem. 

Kendisine biz de mail attık ve tekrar mail gelmesini bekliyoruz. Kendi kanaatimize göre Hz.Mehdi AS olduğuna inanırsak ya da çok muhtemeldir noktasına gelirsek bize verilen bilgileri paylaşacağız İnşaallah. Tabi bu o kişi Mehdi'dir anlamına da gelmez, bizim kanaatimiz olur. En doğrusunu ALLAH cc bilir.

Sadece bir bilgiyi paylaşalım:

Bahsettiği kişinin dedesi Kafkasya'dan Türkiye'ye gelmiş bir Oğuz Türkü imiş. Çeçenistan'dan gelmişler ve Seyyidlermiş. İstanbul'da doğmuş ve Türkiye'nin en iyi üniversitesinin en gözde bölümünü dereceyle bitirip ABD'ye gitmiş.(Cemaat okutmuş) Şu an savaştığını yazmış ama nerede olduğunu belirtmemiş.

Soyu Hz.Zülkarneyn AS, Hz.Davut AS ve Seyyid olması nedeniyle de Hz.Fatıma Ra annemizden Hz.Peygamber SAS Efendilerimize gidiyormuş. 

Ayrıca Hz.Zülkarneyn AS'ın da Oğuz Kağan olduğunu ifade etmiş ama detaylı yazmamış.

"Kıyamete az bir vakit kala, ümmetimden çok küçük bir CEMAAT Hristiyanların Beyaz Sarayı'nı ele geçirecekler" hadisine vurgu yapmış.

Şimdilik bu kadar. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.