20 Temmuz 2015 Pazartesi

EY KÜRT KARDEŞİM! (SURUÇ)

BU YAZI KÜRT KARDEŞLERİMİZEDİR.



Kürtler ABD'nin umurunda bile değildir. Çünkü ABD de Yahudiden emir almaktadır. O Yahudi de büyük İsrail kurmaya çalışmaktadır. İçte ve dıştaki işbirlikçileri ile birlikte şu anda Türkiye'yi Suriye yapmaya çalışmaktadırlar.

Bakınız PKK da ABD'nin emrindedir. IŞİD de. Bölgedeki pek çok devlet yöneticisi de ABD' ye uşaklık etmektedir.

Hepsi ama hepsi; sadece ve sadece tek bir amaç için bütün bölgeyi kan gölüne çevirme derdindedirler.

O amaç da Büyük İsrail'dir. Büyük İsrail yani Arzı Mevud sadece Yahudiler için kurulacaktır. 

Peki bizim Müslüman Kürtlerimizin Yahudi Devletindeki konumları ne olacaktır? Bir hiç.Çünkü hepsi öldürülmek isteniyor. 

Kürt öldükten sonra önce Arap ölmüş, Türkmen ölmüş bir manası var mıdır?Netice de Kürtleri de öldürecekler.

Kürtler öldükten sonra; PKK öldürmüş veya öldürülmesine sebep olmuş, IŞİD öldürmüş veya öldürülmesine sebep olmuş çok mu önemlidir?

Bakınız kardeşler bu Suruç eylemi çok yönlü bir provokasyondur. Yarın pek çok defa failler de faillerin arkasındaki güçler de değişebilir. Ama değişmeyen tek gerçek vardır. O da tüm bu cinayetlerin sorumlusu Yahudi uşağı ABD'dir.

Kürdistan bahanedir. Neyin bahanesidir onu da yazalım. Kürtleri kullanarak Ortadoğu'daki devletlerin mevcut istikrarlarını yok etme bahanesidir. 

Kürdistan kuracağız diye Kürtleri kandırıp istikrarları yok edecekler sonra sıra Kürtlere gelecek. IŞİD daha da güçlendirilip bu sefer Kürtlere katliamlar yapacaklar. Uyanık olunuz. 

Bunları kafamızdan atmıyoruz. Hadis yorumlarına göre bu ahir zaman fitnelerinde Araplardan sonra en çok zarar görecek toplum Kürtlerdir. Kullanılmayınız.

Ve yine ABD'nin hem PYD'ye hem de IŞİD'e eş zamanlı olarak yaptığı silah yardımlarını görünüz.

IŞİD öne geçerse PYD'ye silah veriyorlar.PYD öne geçerse IŞİD'e havadan silah paketleri atıyorlar.

Daha silahı vermeden silahı verdiği terör örgütünün onu nerede nasıl kullanacağını ve kimi vuracağını hesap ederek son derece planlı bir fitne çeviriyorlar.

PYD'yi de Türkmenlere,Araplara saldırtıp Türkiye'nin düşmanlığını güçlendiriyorlar. Türk Ordusu ayağa kalktığında zarar görecekleri bile hesap edip "Şuradan da bu kadar ölür " hesabı yapıyorlar.

Bütün Kürtler akıllarını başlarına alsınlar.

Şu an için bölgede ABD ve Yahudi  uşaklarının oyununa gelmeyen ve onların karşısında tek başına durabilecek olan tek güç vardır.O da Kahraman Ordumuzdur. Bunu da çok iyi bildikleri için Yunan Harbini teşvik edecekler. 

Ama Kıbrıs'da aldıkları cevabı İnşallah yine alacaklar.Emin olunuz. Hadis yorumları bunu müjdelemektedir.

Bütün Kürtler bu dehşetli Süfyani fitnelerinde her daim Kahraman Ordumuzun yanında olmalıdır. 

Bunu Kahraman Ordumuzun ihtiyacı olduğu için değil kardeşim, canınızdan olacaksanız da bu şerefli ordunun elinden olmayın diye söylüyoruz.  

Yahudi uşakları (IŞİD veya PKK, ne önemi var? Yaptıran ABD) Suruç'da kan dökerken; kanını döktüğü kişileri daha iki gün önce sağlam bir dost olarak kullanmasına rağmen iki gün sonra hiç acımadan nasıl katlettiğini, harcadığını görmediniz mi? Kürtlere ne yaptığı, ne yapacağının delili değil midir? 

PKK'lıları hem destekliyor hem de zamanı gelince öldürüveriyor. IŞİD'i hem destekliyor hem de zamanı gelince öldürüveriyor. Görmüyor musunuz bunları?

Suriye'de Arapları ve Türkmenleri öldürme sıralamasında önceye aldı. IŞİD ile vurdu,PYD le vurdu. Sonra sıra IŞİD'e geldi bizzat kendisi vurdu. Sonra sıra Kürtlere gelince yine vuracak. Belli değil mi?

"Efendim Kürdistan kuruverecek Kürtlere."

Tabi ya doğru.Çok beklersiniz.

İki Milyon Filistinliyi altmış yılda yok edemeyen Yahudi otuz milyon Kürdü İsrail'de baş köşeye oturtacak! Daha ilhak etmeden bütün Kürtler öldürülecek, ne sandınız?

Hadis yorumları Erbil diyor. Kerkük, Musul, Nusaybin, Cudi diyor. Ne diyor? Katliam diyor.
Buralarda kimler katliama maruz kalacak acaba?

Kürtler Müslümandır. Müslüman, uyanık olan adamdır.İslam dini ölülere ve delilere inmedi. Akıllı insanlara indi. Müslüman Yahudinin oyuna gelmez. Oyuna gelen de ahirette hesabını veremez.

Bugünden tezi yok tüm Kürtler PKK, HDP ile ilişkilerini kessinler. 

PKK sizleri, ABD ve İsrail'in emriyle Ordumuza ve halkımıza karşı kışkırtacak. Zaten Karayılan ile Demirtaş ile başladılar. Sizlere silahlanın diyorlar. Kime karşı?

Bin yıldan beri İslam'ın sancağını dünyanın her burcuna asan Kahraman Türk Milletine karşı. Ne olacak Kürtler silahlanırsa? Türk Milletini mi yok edeceksiniz?İkibin yıldan beri bizzat kendileri hepsi bir araya geldiler de yok edemediler. Devam edelim mi?

Daha Suruç manşetlerden düşmeden Adıyaman'da kahraman askerimiz şehit ediliyor. PKK önceden kurgulu. Patlamanın olduğu Suruç'da HDPli vekiller yok. Her provokasyonda en öndeler iken orada hiç yoklar.Bunları görün kardeşim. 

PKK ve HDP, ABD ve İsrail'in emrinde Kürt katliamlarına çalışıyorlar. Oyuna gelmeyin. Her Kürt en yakınından başlamak üzere bilinçlenerek askerimize polisimize karşı bildiği, duyduğu bilgiyi komutanlarımıza iletsin. 

Kahraman Ordumuz bin yıldan beri olduğu gibi kıyamete kadar da sizleri koruyacak güce sahiptir.Kimseden korkmayın ve güvenlik güçlerimize yardımcı olun.

Biz uyardık görevimizi yaptık.