15 Haziran 2015 Pazartesi

HZ.MEHDİ AS

DUYURUDUR





Bu site, Ahir Zaman Olaylarını alimlerin hadis yorumlarına göre açıklamak ve ilgilenenleri aydınlatmak amacıyla kurulmuştur.

Ahir zaman şahıslarının tamamı çok özel kişilerdir. Bu nedenle art niyetli kişiler tarafından sürekli istismar edilmektedirler. Her gün Mehdilik iddiasıyla ortaya çıkan sahtelerine şahit olmaktayız. 

Maalesef insanlarımız da o saf ve temiz kalplerinin bir tezahürü olarak bu kişilerin arkasına takılıp hem maddi hem de manevi kayıplara maruz kalmaktadırlar.

Birinci amacımız sahtelerini ortaya çıkararak, uyarılarımızı yapmaktır.
İkinci amacımız ise Ahir Zaman Şahsiyetlerinin alimlerin hadis yorumlarındaki tariflerini sürekli anlatarak sahtelerine meyilleri daha en başından engellemeye çalışmaktır.

Şunu hemen tekrar yazalım. AHİR ZAMAN ŞAHSİYETLERİNDEN HENÜZ HİÇBİRİ ZUHUR ETMEMİŞTİR.

İlk olarak Yemani ve Siyah Sancaklılar zuhur edecek.Siyah Sancaklılar içinde Şuayb Bin Salih ile Temimli Sarışın Genç olacak. Sarışın Genç onların komutanı (Yani asker), Şuayb Bin Salih ise Siyah Sancaklılar  Ordusunun kurucusu ve destekçisi ve bağlı olduğu devlet başkanı olacak.

Dehşetli Süfyan ise Esad'ın yerine geçecek olan kişidir. Başka yerde aranmamalıdır. 
Hz.Mehdi AS; Süfyan çıktığı anda Mekke'de zuhur edecektir.Süfyanın iktidarı dokuz ay olacaktır.
Hz.Mehdi AS henüz zuhur etmemiştir. Ve henüz hiç bir yerde görülmemiştir.Yani herkesin görebileceği yayın organları gibi ortamlarda görüntüsü yayınlanmamıştır.

Ancak şu an hayatta olduğu son dönem alimleri tarafından açıklanmaktadır. Bu konuda mutabakat bulunmaktadır.2015 ile 2019 yılları arasında zuhuru beklenmektedir.

Güzeller güzeli Rabbim ömür verirse,izin ve inayetiyle Hz.Mehdi AS ilk görüldüğünde İNŞALLAH bu siteden yayınlayacağız.

Şu anda Hz.Mehdi AS'ı kendisi bile bilmiyor olmalıdır.Çünkü zuhur edeceği vakit öğrenecek yorumlara göre. 

Ancak zuhuru çok ama çok yaklaştığında hatta daha da açık yazarsak zuhur edeceği sene dünya çapında yedi alim bilecek ve zuhura zorlayacak.

Allah'ın izniyle biz de ancak zuhur ettiğinde O'nun Beklenen Mehdi olduğunu buradan paylaşacağız. Şu an biz de bilmiyoruz.   

Cenab-ı Zülcelal İslam'ın en sıkıntılı olduğu şu zamanlarda İnşallah Hz.Mehdimize zuhuru bir an önce emreder ve İnşallah şu kaskaranlık dünyayı bir an önce apaydınlık yapar.

Bekliyoruz Ya Rabbi. Gönder İnşallah.

İHANET DİZ BOYU. YA CEHALET?

ESKİ GENELKURMAY İSTİHBARAT BAŞKANI İSMAİL HAKKI PEKİN'İN AÇIKLAMALARI




Eski Genelkurmay İstihbarat Başkanı ve Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Pekin MOSSAD-PKK ilişkisi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Görev yaptığı dönemde MOSSAD’la yapılan görüşmelerde MOSSAD yöneticilerinin sürekli olarak Türkiye’nin Barzani yönetimi ile ilişki kurmasını ve mevcut ilişkilerini geliştirmesini istediklerini kaydeden Pekin, “İsrail  bu taleplerini o dönemde her toplantıda gündeme getiriyordu. Hükümetler arası toplantılarda da bu taleplerini hep tekrarladı. Şu anda AKP iktidarının uyguladığı Barzani politikası İsrail’in istediği politikadır” dedi.

CIA’nın PKK’ya siyasi, eğitim ve silah desteğinin bilindiğini ancak MOSSAD’ın desteğinin çok fazla dillendirilmediğine dikkat çeken Pekin şunları söyledi: 

“Türkiye sınırına yakın bölgelerdeki PKK kamplarında ABD ve İsrailliler hiç eksik olmadı. Hatta iş o kadar ileri gitti ki, ABD Kandil’e operasyon yapılacağı zaman Türkiye’den 12 saat önce kendilerine bilgi verilmesini istedi. Gerekçe olarak da oradaki özel kuvvetlerini çekmeyi gösterdi. Yani PKK ile birlikte olduklarını gizlemedi. Tabii 12 saat önce bilgi verilince TSK’nın operasyonları Amerikalılar tarafından PKK’ya da iletildi. Bu Kandil için de, Hakurk için de diğer kamplar için de geçerli.”


Bu kamplarda İsrail özel kuvvetlerinden emekli olmuş askerlerin de eğitim verdiğini vurgulayan Pekin şu bilgileri verdi: “MOSSAD yetkilileri bunun kendilerini ilgilendirmediğini, emeklilerin kendi tercihi olduğunu söylese de biz bunun İsrail devletinin bir faaliyeti olduğunu biliyorduk. İsrail devleti istemese emekli bir özel kuvvet personelinin PKK kamplarında ne işi olur. Bu herkesin bildiği bir sırdır. MOSSAD PKK’ya her türlü yardımı yaptı. Eğitim ve silah desteği verdi. Bunu  sürekli olarak gerçekleştirdi. Şu anda da devam ettiğini söylersem yanlış olmaz.”

MEVCUT DURUM (YORUM)

PKK'nın Suriye kolu PYD, Kobane ile Kamışlı'yı birleştirmek için ABD'nin hava desteği ile Tel Abyad'a saldırdı. Temel rolü ise IŞİD oynuyor.

Önce IŞİD bölgeye saldırıyor ve ele geçiriyor. Sonra ABD "IŞİD ile mücadele ediyorum" yalanı ile yerleşim  yerlerini bombalıyor. Sivil halk Türkiye'ye kaçıyor.Tabi kaçanlar Arap ve Türkmenler. Kürtler yerlerinde kalıyor.Ve PYD karadan "IŞİD'e karşı savaşıyoruz" yalanı ile bölgeye yerleşiyor.

Görüldüğü gibi "IŞİD'e karşı savaşıyoruz" yalanını ABD ve PYD birlikte kullanıyorlar.Ve PYD saflarında daha doğrusu başlarında ABD özel ajanları da savaşıyor.

Irak'ın kuzeyinde Barzani'ye bir Kürt Bölgesi kuranlar şimdi de Suriye'nin kuzeyinde Öcalan'a ikinci bir Kürt Bölgesi kurma çabasındalar.

Peki bizdeki durum ne?

Suriye'de bunlar olurken yani PYD silah zoruyla Kürt olmayanları göçe zorlayıp bölgedeki nüfus yapısını Kürt Bölgesi oluşturmak için değiştirirken Kars,Ardahan ve Iğdır illerimizde de PKK'lıların mahalle baskısıyla Kürt olmayanları göçe zorladıkları basında yer aldı.

Bugün Bülent Arınç açıklamalar yaptı ve Suriye'de olan bu yazdıklarımızı teyit etti. Ama bütün bunların sorumlusunun "Sivil halkına ateş eden Esad olduğunu" söyledi.Bu tespit kesinlikle doğru değil ve AKP'nin en temel yanlışı da zaten bu.

Çünkü bunların sorumlusu Esad değil tam tersine; Irak'ı bölüp kuzeyinde bir Kürt Bölgesi oluşturan ve şimdi de Suriye'yi bölüp kuzeyinde ikinci bir Kürt Bölgesi oluşturmaya çalışan ABD'dir. (ABD,İngiltere ve İsrail) 

Aynı ABD yarın hatta bugünden itibaren Türkiye'nin güneydoğusunda da bir Kürt Bölgesi oluşturmaya çalışacaktır.

Abdullah Öcalan serbest bırakılır da Suriye'de kurulacak Kürt Bölgesinin başına getirilirse hatta Talabani'nin Irak'ın başına getirildiği gibi Suriye'nin başına getirilirse Ahir Zamanın Dehşetli Süfyanı Apo'nun tam kendisi olur vesselam.

Suriye'deki sorun Esad,Türkiye'deki Gülen tespiti yanlış bir tespittir.Doğrusu Türkiye'de de, Suriye'de de hatta Irak'da da sorun ABD,İngiltere ve İsrail'dir.Tabi işbirlikçi Suud ve diğer Körfez ülkeleri de buna dahildir.Suud'un İsrail ile Kürt Devleti konusunda gizli görüşmeler yaptığı da basında yer aldı.

Suriye'de Esad, Türkiye'de Gülen ile uyutuluyoruz.Uyutan ABD'dir.Biz uyurken de dört bölgeli Kürt Devleti oluşturmaya çalışıyor.

Güzel haber yok mu? Elbetteki var.

Yukarıdaki gibi bir Kürt Devleti kurulsa bile en çok dokuz ay sonra yıkılacağı hadis yorumlarından çok net anlaşılmaktadır. Apo denen İsrail uşağı da Golan tepelerinden İsrail'e kaçarken dalları Taberiyye Gölü'ne doğru uzanan bir dalın altında Hz.Mehdi AS tarafından infaz edilecektir. 

Evet Apo Süfyan olabilir. Değilse o zaman Süfyan'a hizmet eden bir uşak olur.Gerçek Süfyan ise Esad'ın yerine oturacak kişidir Allahu Alem. 

Bu konuda daha önce yazdığımız iki yazı mevcuttur. Apo'nun Süfyan olabileceğine dair. Bazı özellikleri uymaktadır. Fiziksel özellikleri, rüyaları, yedi bayraklıların desteği, dört ülke ile birden savaşa girmesi (Türkiye,İran,Irak ve Suriye) gibi hususlar Süfyan'a uyan özellikleridir.

Diğer bir güzel haber bizzat Gülen'den geldi. Ve şöyle dedi: "Çok güzel şeyler olacak"

Gözlerimizin önünde cennet vatanımıza yapılanları gördükçe artık güzel olan her haber için "İNŞALLAH" diyoruz.