15 Haziran 2015 Pazartesi

HZ.MEHDİ AS

DUYURUDUR





Bu site, Ahir Zaman Olaylarını alimlerin hadis yorumlarına göre açıklamak ve ilgilenenleri aydınlatmak amacıyla kurulmuştur.

Ahir zaman şahıslarının tamamı çok özel kişilerdir. Bu nedenle art niyetli kişiler tarafından sürekli istismar edilmektedirler. Her gün Mehdilik iddiasıyla ortaya çıkan sahtelerine şahit olmaktayız. 

Maalesef insanlarımız da o saf ve temiz kalplerinin bir tezahürü olarak bu kişilerin arkasına takılıp hem maddi hem de manevi kayıplara maruz kalmaktadırlar.

Birinci amacımız sahtelerini ortaya çıkararak, uyarılarımızı yapmaktır.
İkinci amacımız ise Ahir Zaman Şahsiyetlerinin alimlerin hadis yorumlarındaki tariflerini sürekli anlatarak sahtelerine meyilleri daha en başından engellemeye çalışmaktır.

Şunu hemen tekrar yazalım. AHİR ZAMAN ŞAHSİYETLERİNDEN HENÜZ HİÇBİRİ ZUHUR ETMEMİŞTİR.

İlk olarak Yemani ve Siyah Sancaklılar zuhur edecek.Siyah Sancaklılar içinde Şuayb Bin Salih ile Temimli Sarışın Genç olacak. Sarışın Genç onların komutanı (Yani asker), Şuayb Bin Salih ise Siyah Sancaklılar  Ordusunun kurucusu ve destekçisi ve bağlı olduğu devlet başkanı olacak.

Dehşetli Süfyan ise Esad'ın yerine geçecek olan kişidir. Başka yerde aranmamalıdır. 
Hz.Mehdi AS; Süfyan çıktığı anda Mekke'de zuhur edecektir.Süfyanın iktidarı dokuz ay olacaktır.
Hz.Mehdi AS henüz zuhur etmemiştir. Ve henüz hiç bir yerde görülmemiştir.Yani herkesin görebileceği yayın organları gibi ortamlarda görüntüsü yayınlanmamıştır.

Ancak şu an hayatta olduğu son dönem alimleri tarafından açıklanmaktadır. Bu konuda mutabakat bulunmaktadır.2015 ile 2019 yılları arasında zuhuru beklenmektedir.

Güzeller güzeli Rabbim ömür verirse,izin ve inayetiyle Hz.Mehdi AS ilk görüldüğünde İNŞALLAH bu siteden yayınlayacağız.

Şu anda Hz.Mehdi AS'ı kendisi bile bilmiyor olmalıdır.Çünkü zuhur edeceği vakit öğrenecek yorumlara göre. 

Ancak zuhuru çok ama çok yaklaştığında hatta daha da açık yazarsak zuhur edeceği sene dünya çapında yedi alim bilecek ve zuhura zorlayacak.

Allah'ın izniyle biz de ancak zuhur ettiğinde O'nun Beklenen Mehdi olduğunu buradan paylaşacağız. Şu an biz de bilmiyoruz.   

Cenab-ı Zülcelal İslam'ın en sıkıntılı olduğu şu zamanlarda İnşallah Hz.Mehdimize zuhuru bir an önce emreder ve İnşallah şu kaskaranlık dünyayı bir an önce apaydınlık yapar.

Bekliyoruz Ya Rabbi. Gönder İnşallah.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.