25 Aralık 2014 Perşembe

ÇİN 3.DÜNYA SAVAŞINA MI HAZIRLANIYOR?

ÇİN DEVLET BAŞKANI ORDUSUNA "SAVAŞA HAZIR OL" EMRİ VERDİ.




ÇİN, 3.Dünya Savaşına girmeye değil 3.Dünya Savaşı çıkarıp ABD ile Rusya'nın imhasını izleyip; 3.Dünya Savaşı sonrasında da DÜNYA HAKİMİYETİ'ne hazırlanıyor.

Hadis yorumlarına göre ÇİN, Yecüc- Mecüc'tür.
3.Dünya Savaşı'nda varını yoğunu ortaya koyup bir var olma veya yok olma savaşı vermeyecek. 3.Dünya Savaşı'nda kısmi olarak yer alacak ve esas birliklerini savaşın dışında tutacaktır. 
Bu kısmi savaş ile ilgili alimlerin hadis yorumlarında ÇİN'in Hindistan ile savaşacağı geçmektedir. Ancak ÇİN'in Ortadoğu'ya geleceğine dair bir ifşaat bulunmamaktadır.

Oysa 3.Dünya Savaşı'nın merkezi Ortadoğu olacaktır.

Buradan şu sonuç çıkar:

Çin, 3.Dünya Savaşı'nın çıkması için amacına ulaşacak.

ÇİN'in amacı 3.Dünya Savaşı çıkarmak ve ABD ile Rusya'nın yok olmasını görmektir.Bunu yapabilmek için de Rusya'yı destekleyecek, tüm güçleriyle Rusya'nın yanında yer alacağını Rusya'ya hissettirecek ama gerçekte Rusya'ya sınırlı destek verecek ve esas güçlerini savaşın dışında tutarak savaş sonrasına gizleyecektir. Rusya da Çin'e güvenip ABD ile savaşa girecek.

Hem ABD hem de Rusya ÇİN'in istediği gibi yok olacak ama sonuç ÇİN'nin umduğu gibi olmayacak.

Çünkü Dünya Çin'e kalmadan bu sefer 3.Dünya Savaşı sonrası İSLAM DÜNYAYA HAKİM OLACAK.

Yani ABD ve Rusya'nın yerini Altın Çağı başlatacak Hz.Mehdi AS'ın BÜYÜK İSLAM DEVLETİ alacaktır.

Bunun sonucunda Çin Dünya hakimiyeti için elli yıl daha beklemek zorunda kalacaktır. Çin'in Yecüc Mecüc olduğuna dair en bariz ifşaatlar Bediüzzaman tarafından yapılmıştır. Bediüzzaman Yecüc ve Mecüc için "Mançur ve Moğol halklarıdır" demiştir.

Bunu daha önce açıklamış da olabiliriz ama kısaca tekrar edersek:

Bugünkü ÇİN, Mançur ve Moğol halklarından oluşmaktadır.
3 bin yıllık bir devlettir ve MÖ 250 li yıllarda Moğollar çok güçlü iken ÇİN'i istila ederek ÇİN'e yerleşmişler ve ÇİN kültürünü beğenerek gönüllü asimile olmuşlardır. 

Yani bugünkü Moğolistan'da yaşayan nüfusun çok daha fazlası ÇİN'de yaşamaktadır.

Kaldı ki 3.Dünya Savaşında ÇİN Hindistanın bir kısmı ile Moğolistan'ın tamamını işgal de edebilir.

Gerçekte dünyanın en güçlü ordusuna sahip olduğu halde bugün bunu gizleyen ÇİN, 3.Dünya Savaşından sonra da gizlemek durumunda kalacak.

3.Dünya Savaşında ÇİN'in dağılacağına,parçalara ayrılacağına dair de alimlerin görüşleri var.Belki de bu da bu gizliliğin değişik bir şekli de olabilir.

Tıpkı SSCB dağılıp BDT'nun onun yerini alması gibi. Rusya ordusu dağılmadan SSCB'nin dağılması nasıl ki bir şey ifade etmedi ise ÇİN ordusu dağılmadan da ÇİN'in dağılması bir şey ifade etmeyecektir.

Tabi her şeyin en doğrusunu ALLAH CC bilir. ALLAHU ALEM.