9 Haziran 2015 Salı

PUTİN ERDOĞAN'I NİÇİN TEBRİK ETTİ?

PUTİN ERDOĞAN'I NİÇİN TEBRİK ETTİ?





ÇÜNKÜ HEDEFTEKİ ÜLKE ARTIK TÜRKİYE

Obama Türkiye'yi Suriye sınırında yeterince önlem alamadığı için IŞİD'i güçlendirmekle suçladı. Daha önce de başkan yardımcısı Türkiye'nin düşünce ve ifade özgürlüklerini kısıtladığını arka arkaya iki defa ilan etmişti.

Putin çok uyanık adam.

Tunus, Libya, Mısır,Yemen, Suriye derken Arap Baharı sırasının Türkiye'ye geldiğini, daha doğrusu batının şimdiki amacının bu olduğunu bizden de önce gördü ve Türkiye'ye sahip çıkma noktasında harekete geçti.

Seçim sonuçlarını da "Türkiye'de baharın, Kürt bölücüğü ile getirilmek istendiğine" yorumladı.

Rusya'nın şimdiki Türkiye politikası doğru. Türk hattı ile ilgili büyük ekonomik ümitleri var Rusya'nın.

Ama bu dostluk bozulacak bir şekilde. 
Her halde Putin Türkiye'nin Suriye politikasını değiştirmesini isteyecek ama Suriye politikası batağından geri dönmemiz imkansız hale de gelmiş olabilir. 

Ya da Ukrayna'daki  kriz bir savaşa dönüşerek NATO ülkesi olan Türkiye'yi karşı safta bırakacak. 

Bizim ümidimiz de ABD-Rusya restleşmesinin bir an önce ayyuka çıkmasıdır.Yoksa ABD Türkiye'yi böleceğim diye Kürt halkımıza büyük zarar verecek. Önemli olan cennet vatanımız ve vatandaşlarımızın güvenliğidir her zaman. 

AYTAÇ BARAN CİNAYETİ IŞİD DAVETİYESİDİR

HÜDAPAR İLE PKK ARASINDA ÇATIŞMA PLANLAYANLAR GERÇEKTE IŞİD'İN TÜRKİYE'YE GİRMESİNİ AMAÇLIYORLAR



HABER:

Diyarbakır'da İhya-Der Başkanı katledildi

Yeni İhya Der Başkanı Aytaç Baran evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

Merkez Yenişehir ilçesinde İslami faaliyetlerde bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi derneklerden Yeni İhya Der Başkanı Aytaç Baran, uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti.

3 merminin isabet ettiği Baran, kaldırıldığı Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yeni İhya Der, Hüdapar'a yakın bir STK olarak biliniyor.
Olayın duyulması üzerine Baran'ın yakınları hastane önünde toplandı.
Polis ekipleri, saldırının yaşandığı bölgede güvenlik önlemi aldı.

Aytaç Baran Yasin Börü'nün hocasıydı


Merkez Yenişehir ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Yeni İhya Der başkanı Aytaç Baran'ın, 6-8 Ekim saldırılarında katledilen Yasin Börü'nün hocası olduğu belirtildi.  

YORUM

Hüda Par ile PKK arasında daha önce de çatışmalar yaşanmıştı. Ve bu çatışmalar esnasında PKK'lılar "IŞİD'in Türkiye'ye girdiğini ve Hüda Par'a destek olmak amacıyla PKK'lılara (Onlar Kürtlere demişti) saldırdığını" açıklamışlardı.

Bir önceki yazımızda Şimon Peres'in "Türkiye'deki seçimlerden memnunum" sözleriyle aslında "AKP'nin oy kaybetmesine değil HDP'nin barajı geçmesine sevindi" iddiasında bulunmuştuk. Ve bundan sonra da İsrail'in emrettiği PKK'lılar ile güney doğuda provokasyonlar yapacağını yazmıştık. Çıkmaya başladı. 

Aytaç Baran'ı hangi PKK'lı tetikçinin öldürdüğü hiç önemli değil Mossad'ın emriyle yaptığı kesindir.

İsrail bir taraftan Türkiye'yi güneydoğusundan bölmeye çalışırken diğer taraftan da Kürt halkını Hüda Par-PKK iç savaşı ve IŞİD'in dahli ile yok etmeye çalışacaktır.

Hüda Par'a yapılan provokasyon IŞİD'e davetiye amacıyla yapılmıştır.Yapan Mossad'ın emrindeki PKK'lı tetikçilerdir.Bunları HDP falan; barış iyi niyetleriyle kontrol edemezler.Yarın aynı saldırıları HDP'lilere de Hüda Par tetikçileriyle yaparlarsa şaşmamak lazım.

Sitemizde bir yıldan beri bu tehlikeye karşı Kürt halkımızı uyarmaya çalışıyoruz.
İsrail Güneydoğuyu istiyor, topraklarına katması lazım.Arzı Mevud bunu emrediyor ve onlar bunu dini inançlarının gereği olarak kabul ediyorlar.Emir telakki ediyorlar.

Ama güneydoğuyu Kürt halkıyla beraber istemiyorlar.Hele Müslüman Kürtleri asla kabul edemezler. Onun için Kürt halkını kırdırıp bölgeyi insansız olarak Arzı Mevud'a dahil etme planları yapıyorlar. En önemli kozları ise IŞİD.

Bölge halkımız bu konuda çok uyanık olmalı ve kahraman Ordumuzdan başka hiç kimseyi dost bilmemelidir. Kahraman Ordumuz bu ülkede yaşayan her vatandaşımızı her düşmana karşı koruyacak güce ve kararlılığa sahiptir. Allah'ın izniyle Kürt halkımıza da hiç kimse zarar veremez.

Bölge halkımız bu konuda bölgede görev yapan komutanlarımızla yakın ilişki içinde olsunlar ve komutanlarımızın vereceği görevleri canla başla yerine getirsinler inşallah.

Müslümanlar bizim, kafirler İsrail'in olsun.İkisinin de mekanı cehennem olsun İnşallahu Allahu Ekber.

YORUMSUZ


KEMAL DERVİŞ DOĞRULADI