7 Ekim 2014 Salı

BİR YILDAN BERİ BU FOTOĞRAF İÇİN UYARIYORUZ

BİR YILDAN BERİ BU FOTOĞRAF İÇİN UYARIYORUZ



BU FOTOĞRAFIN SORUMLUSU ABD VE ABD'NİN KÜRT POLİTİKASINA AÇILIM İLE DESTEK VEREN AKP'DİR.

İSTEYEN AÇSIN BAKSIN KAÇ TANE YAZIMIZ VAR BU SİTEDE. 
BU FOTOĞRAFI ÇOK ÖNCE HABER VERDİK VE UYARDIK. "YAPMAYIN BU AÇILIM YANLIŞ" DEDİK.

AÇILIM ÖNCESİ:

Sinmiş ve bitme noktasına gelmiş bir PKK. Kandilden de BDP den de söylenen ortak beyan "Biz devlet istemiyoruz, sadece demokratik hak arayışımız var"

1992-1995 arası Osman Paşamızın mücadelesi ve 1995-2000 arası yapılan mücadelelerde PKK bitme noktasına gelmişti.

Ama AKP'nin açılım politikası ile sözde barış dönemine girildi. Bunun anlamı şuydu:

Siz, toplamda otuz kişilik bir terörist yapıya baskın yapıyorsunuz yarısı ölüyor kalanı yaralı.Sonra merhamete geliyorsunuz ve "Artık baskına son veriyorum; konuşarak anlaşacağım" diyorsunuz. O yaralılar iyileşiyor ve yeni elemanlar devşirip karşınıza bu kez altmış kişi ile çıkıyor ve yeni katılacaklara da "Bizi yenemezler, bakınız yenemediler, daha güçlüyüz" diyorlar.Senin merhametini fırsata çevirip nankörlüklerini yapıyorlar. İşte açılım bu.

Peki IŞİD ne yapıyor? "Merhamet benim işim değil" diyor. Baskında yarısını öldürüyor,kalan yarısını da yaralı olarak ele geçirip kesiyor. Kesin çözüm yani. Bu nedenle Türkiye'ye karşı sürekli güçlenen PKK, IŞİD'e karşı güçlenemiyor.

Açılım öncesi üç yüz Kürtten biri PKK'lı iken açılımdan sonra üç yüz Kürtten yüz tanesi PKK'lı oldu. İmralı itinin verdiği 15 Ekim tarihinin de hiç bir anlamı yoktur. Çünkü zaten hem PKK hem de PYD yöneticileri ayaklanma emrini verdiler.
Hala açılım için "DOĞRU" diyen varsa da bir şey diyemiyoruz yani.

GEÇELİM İFŞAATLARA

Kürtler için 3.Dünya Savaşı başladı demiştik. Yine aynı şeyi söylüyoruz. Kürtler için 3.Dünya Savaşı IŞİD'e karşı Mahmur'da başlattıkları savaş ile başlamıştır ve 2020 yılına kadar da hiç bitmeyecektir.

Ve buraya dikkat?

Türkiye için de 3.Dünya Savaşı bugün yaşanan kalkışmalarla başlamıştır ve güney doğumuz 2020 yılına kadar huzur ve refah görmeyecek. Taki Melhamei Kübrayı kazanana kadar.

Türkiye'nin güneydoğusu ile ilgili Hadis yorumlarında Diyarbakır,Şırnak,Nusaybin,Erbil de olaylar olacağı bildirilmiş. Bu olayların ne tür olaylar olacağı hususu ise hadisde bunlardan hemen önce anlatılan Suriye yani Şam'daki olaylardır.Yani Şam'da ne olacaksa buralarda da o olacak anlamı çıkıyor.

Bir takipçimiz de bu hadislerin paylaşılmasını istemiş ama bizim siteden çok daha kaliteli hadis siteleri var. Ahir zamanla ilgili hadisler yazınca yüzlerce site çıkıyor.Takipçilerimiz hadisleri onlardan takip etsinler İnşallah.

ABD'nin Rasulayn fitnesi başlıklı yazımızda ifşaat ettiğimiz konular bugün bire bir gerçekleşti.
ABD önce Rasulayn'da bir oyun oynadı.Oyun şuydu:

El Nusra Rasulayn'a saldıracak ve Rasulayn'ı El Nusra'ya karşı PYD-PKK koruyacaktı.Böylece Rasulayn'ın hemen Türkiye yakasında bulunan Ceylanpınar nedeniyle Viranşehir'den ta Şanlı Urfa'mızın tamamı PKK taraftarı olmak zorunda kalacaktı.O zaman Türkiye El Nusra oyununu bozmuştu.Osman Baydemir bile Şanlı Urfamıza bu amaçla aday gösterilmişti.Şanlı Urfayı,Diyarbakır yapacaklardı. 

ABD aynı oyunu bu kez IŞİD ile Kobani'de oynadı ve açılımın etkisiyle de yeterli çoğunlukta Kürtler PKK'lı yapılmış oldu. Psaki'nin sevincine diyecek yoktu son basın açıklamasında. Bu işin bir de Melhamei Kübrası var tabi.

ALLAHU ALEM ALLAHU ALEM ALLAHU ALEM
HER ŞEYİN EN DOĞRUSUNU ALLAH CC BİLİR