10 Aralık 2014 Çarşamba

DECCAL BU DEĞİL

YENİ DOĞAN ÇOCUK DECCAL DEĞİL



Aslında bu resim yeni değil. Bir kaç yıldan beri internette dolaşıyor.Resim gerçek mi yoksa montaj mı o da belli değil. Montaj ise zaten konuşmaya gerek de yok. Ama gerçek ise bu resim özürlü doğmuş sakat bir çocuk resmidir.

İlk önce bu çocuğun İsrail'de doğduğu medyaya yansıdı. Son olarak da IŞİD'in elinde olduğu iddia edildi. Bu çocuğun IŞİD'in elinde olduğu YALANDIR. İsrail'de olması ise mümkündür. İsrail laboratuvarlarında yapılmış deneysel bir sonuç da olabilir. Yani bu çocuk ile ilgili sadece bu resim var.

Peki DECCAL denmesinin sebebi olan tek gözlü olması hadis yorumlarına uygun mudur?

Kesinlikle uygun değildir. Hadis yorumlarında DECCAL için bir İSİM, bir de tanımlama anlamında kör ve şaşı benzetmesi kullanılmıştır.

Hadis yorumlarında Deccal, ŞAŞI DECCAL olarak isimlendirilmiştir. Yani bu Deccal'in ŞAŞI biri olacağı anlamına gelir. Ama kör Deccal tanımlaması isim olarak anılmamıştır. Yani KÖR DECCAL kelimesi geçmiyor. "O Deccal'in bir gözü kördür" şeklinde tanımlama geçiyor.

Bu hadis yorumunun "Onların gözleri vardır görmezler, kulakları vardır duymazlar" mealindeki  Kuran-ı Kerim'de geçen ayet meallerine uygun olacağı düşünülürse Deccalin her iki gözünün de olduğu ama sadece dünyayı gördüğü ahireti göremediği anlamı da çıkabilir.

Deccal sadece dünyayı görür, ahireti göremez demek o bir kafirdir ve ahiret inancı yoktur demektir.
Yoksa tek gözlü bir çocuktur demek değildir.Kaldı ki Deccal'in Hz.Mehdi AS'dan yaş olarak daha büyük bir yaşta olacağı da hadis yorumları ile sabittir. Hz.Mehdi AS şu an hayatta olduğuna ve delikanlı olduğuna göre bu çocuk zaten Deccal olamaz. 

Hatta Deccal şu an iki bin yaşında bile olabilir. Yani tamamen insan gibi fiziki bir varlık değildir. Öncesinde tamamen cinni bir varlık olacak ama Hz.Mehdi AS'ın zuhuruyla yada yaklaştığında insan kılığında fiziki bir varlık haline gelecektir. Ama hiç bir insan tarafından öldürülemeyecek yani ölümsüz biri olacaktır. Ta ki Allah CC Deccal'i öldürme imkanını Hz.İsa AS'a verdiğinden ölümü de bizzat Hz.İsa AS elinden olacaktır. Bunu Deccal de çok iyi bildiğinden Hz.İsa AS'ı gördüğü anda "Tuzun suda eridiği gibi eriyecektir." 

Şahıs olarak Deccal'in kim olduğu şu an belli değilse de DECCALİZM net olarak bellidir ve SİYONİZM'dir. Dolardaki tek göz, İsrail savaş uçaklarındaki KFİR yazısı, CFR örgütü Deccalizmin sembollerindendir. (O Deccalin bir gözü kördür ve alnında kafir yazar mealinde hadis yorumu var) 

Deccal de bu Siyonizmin başına geçecek olan kişidir. Ancak Hz.Mehdi AS zuhur etmeden DECCAL çıkmayacaktır.Çünkü çıkış nedeni Hz.Mehdi AS'ı yok etmektir. Yok etmek isterken kendisi yok olacaktır.

PEKİ BU RESMİ KİM NİÇİN SERVİS EDİYOR?

Resmi İsrail servis etmektedir.Birinci defa servis ettiklerinde (bir kaç yıl önce) insanları Kıyamet Savaşı'na psikolojik olarak hazırlama amacıyla servis ettiler. Onlar bu savaşa Armagedon Savaşı diyorlar. İsrail'in istediği şudur. Tüm Müslümanlar tek cephede olsun tüm kafirler de tek cephede olsun ve dünyada Müslüman kalmasın, hepsi ölsün ve bu coğrafya Büyük İsrail'e kalsın istiyorlar. Armagedon dedikleri budur.

Resmin ikinci defa IŞİD bağlantısıyla servis edilmesinin nedeni ise tamamen Sünni- Şİİ Savaşını kızdırmak amacını taşıyor. Şiiler "Vahdet" inancıyla sadece IŞİD'e karşı savaşıp diğer Sünnilere barışçıl yaklaştığından Şiilere "Bakınız Deccal çıktı, Işidin elinde, bu Işid tüm Sünnileri arkasında toplayacak, öyleyse tüm Sünnilerle savaşın" mesajı veriyorlar. (Ama İran İsrail'in hiç bir oyununa gelmedi, gelmez de.)

Sünnilere ise şu mesaj veriliyor: Artık IŞİD'in ipini çekeceklerinden, "IŞİD yerine diğer Esad muhaliflerine katılın" deniyor. Yani daha vahşi olduğu için Suriye'nin ılımlı muhalifleri IŞİD'e katılmışlardı ya, şimdi de yeniden ayrılıp eski ılımlı birliklerine dönmeleri isteniyor.

Tabi bu resim ile böyle büyük amaçlar isteniyor ama ütopya olduğundan resim de çabuk unutulur. 

IŞİD'İ MOSSAD EĞİTMİŞ!

IŞİD'İ MOSSAD EĞİTMİŞ!


Putin'in yardımcısı Prokhanov: IŞİD'i Mossad eğitiyor

Irak ve Suriye'de katliamlar gerçekleştiren cihatçı IŞİD'in İsraill istihbarat teşkilatı Mossad tarafından eğitildiği öne sürüldü. İddiayı ortaya atan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in yardımcılarından 

Aleksander Prokhanov, Mossad’ın ajanlık tecrübelerini IŞİD’e aktardığını, İsrail ordusundan danışmanların da IŞİD üyelerine destek verdiğini söyledi.

İran’ın Press TV kanalına konuşan Prokhanov, IŞİD'in ABD’nin elinde olan bir araç olduğunu da sözlerine ekledi. IŞİD’in esas hedefinin Rusya ve İran olduğunu ifade etti. 

Uluslararası kamuoyu tarafından Türkiye'nin de IŞİD'lileri eğittiği algısının hakim olduğunun bilinmesinin ardından yapılan açıklamanın, Putin'in Türkiye ziyaretinden hemen sonra gelmesi dikkat çekti.

IŞİD geçtiğimiz eylül ayında yayınladığı bir videoda Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’ı ve müttefiki Putin’e tehdit etmişti.


YORUM:

IŞİD'i Mossad'ın kurduğunu CIA ve MI6 ile birlikte Rusya ve İran'a karşı kullanacaklarını TAM İKİ YIL ÖNCE İFADE ETMİŞTİK. Sitemizin de ilk yazılarından biridir.(Bakınız Süfyanın Ordusu IŞİD yazısı.Sağda)

Rus Devlet Başkanı Yardımcısı açıklayınca herkes inanmaya başladı.
Peki IŞİD'in KOBANE'deki görevinin Müslüman Kürtleri PKK'lı yapmak olduğuna ne zaman inanacaksınız? ABD Başkan Yardımcısı açıklayınca mı?

Takipçilerimiz şahittir:

Eski yazılarımızda IŞİD'e Suriye'de Esad'ı, Irak'da Maliki'yi indirme, Irak'da Barzani'ye Musul ve Kerkük'ü bağışlama, Kobane'de ise Müslüman Kürt Halkını PKK'lı yapma görevi verildi diye DEFALARCA YAZDIK. 

Şamil Tayyar dünkü açıklamasında ABD'nin Adana Konsolosunun Türkiye aleyhine dolaplar çevirdiğini ve sınır dışı edilmesi gerektiğini açıkladı. Biz bunu çok daha açık bir şekilde yazmadık mı? 

ABD'nin bizzat kendisi tam otuz yıldan beri ısrarla adım adım ve hiç taviz vermeden, üstelik önüne gelen engelleri de silindir gibi ezerek KÜRT DEVLETİ kurmaya çalışıyor DEMEDİK Mİ?

Adana Konsolosu ABD'nin haberi olmadan PKK ile görüşür mü? Sadece Adana konsolosu değil sayın Tayyar ABD'nin Türkiye'deki tüm unsurları Türkiye'ye ihanet içindedir.Tüm elçilikleri, İncirlikteki ve diğer üslerdeki tüm askeri personelleri hepsi hainlik içindedir. Ve bu hainlikleri de kendi kendilerine değil bizzat ABD yönetiminden aldıkları emirle yapmaktadırlar. GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN