10 Ocak 2015 Cumartesi

PARİS SALDIRISINI İSRAİL YAPTIRDI

PARİS SALDIRISININ ARKASINDA İSRAİL VAR




Eylem sahte bir eylem ise MOSSAD ile DGSE (Fransız Dış Gizli Servisi) veya DCRI (Fransız İç Gizli Servisi) ortak komplosudur.

Gerçek bir eylem ise MOSSAD tarafından El Kaide'ye yaptırılmış bir eylemdir.

Sahte de olsa, gerçek de olsa şu amaçlara ulaşmak için yapılmıştır:

Fransa Filistin Devletini tanıdığı ve BM de de tanınması yönünde oy kullandığı için Fransa'dan intikam almak istenmiştir. Fransızlara şu mesaj veriliyor: 

"İsrail'e karşı savunduğunuz İslam işte budur. Müslümanlar zalimdir, gaddardır, acımasızdır, barbardır, gericidir,çağ dışıdır,teröristtir.Müslümanlara iyilik yapılmaz, görün bunu.Gördünüz mü?"

Mesajı verdiler.

Bir parantez:

(Peki Gülen Hoca ne demişti? 

"İslam Dini sevgi, barış, hoşgörü ve kardeşlik dinidir.Müslüman mazlumdur, merhametlidir, medenidir,adildir,çağdaştır,ilme önem verir, savaşı değil barışı,kötülüğü değil iyiliği tavsiye eder" demişti.Demek ki neymiş? İsrail'in dünya çapında oluşturmaya çalıştığı anti İslamcı algıya dünya çapında cevap veren kişi Gülen'miş.)

Devam ediyoruz:

Saldırıyı tüm dünya ülkeleri kınadı.İran ve Hizbullah imalı kınarken Hamas doğrudan kınayarak sorumlusunun İsrail olduğunu da açıklamış oldu. İran ve Hizbullah ise "eden bulur" manasında imalı kınadılar.El Kaide ve IŞİD ise saldırıyı kınamadılar ve desteklediler.

AKP'nin şiddetle kınaması ise saldırıyı İsrail yaptığı için değil radikal İslam'a karşı dünyada aşırı tepki oluşacağından ve AKP'nin de Suriye ve Irak'da ABD politikalarına destek babında rol alması nedeniyle zorda kalacağından kaynaklanıyor.

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in makam aracını kınamıştık. Ama genelde tüm açıklamalarına da destek vermiştik. Bu konudaki açıklaması da önce yanlış kelimelerle ifade edildi.Sonradan tamamen düzeltildi. Mehmet Görmez saldırının İslam'a yapıldığını açıklarken yanlış kelime seçmişti. Sonra "Bu saldırıdan İslam zarar gördü" diyerek düzeltti.

Saldırı İslam'a karşı yapılmadı. İslam'a hakaret eden bir dergiye yapıldı. Ama bunu yapanlar İslam'a hizmet etmek için yapmış olsalar bile yaptıran (İsrail), İslam'a zarar vermek için yaptırdı.Olay budur.

Peki İsrail bu olay ile AKP'yi de köşeye sıkıştırmayı amaçlamış olabilir mi?
Bize göre olay çok daha büyük hedefleri olan bir saldırıdır. Şöyle ki:  

İsrail, bu saldırı ile ABD'nin Ortadoğu'ya asker göndermesini yani açıkça İslam ile savaşmasını sağlamaya çalışıyor. ABD'nin Suriye'yi işgaline batıdan şiddetle karşı çıkan devlet Fransa idi. Çünkü Suriye hala gizli bir Fransız kolonisidir. Şimdi Fransa kamuoyunun da Suriye'nin işgaline onay vermesi bekleniyor. Yani bu olayın Türkiye ile doğrudan bir ilgisi yok. Türkiye ile ilgili planları ortadadır.

Ayrıca Suriye'de Esad'ın gizli bir Nükleer Santral inşa ettiğine dair resimler yayınlandı. Servis eden de yine MOSSAD' dır ve Suriye'nin işgali amaçlanmaktadır.Resimdeki tesis bir yer altı tesisidir.Yer altında Nükleer Santral olmaz.Bu saçmalıktır.Tesis muhtemelen bir yer altı silah fabrikası tesisidir. Kaldı ki Nükleer Santral, Nükleer silah tesisi değildir.Nükleer Santral başka, Nükleer reaktör başkadır.Bu resmin üzerinde durmaya değmez.

Buna benzer saldırılar başka hangi ülkelerde olabilir?

Amaç Suriye'nin işgaline batıyı zorlamak ise Suriye'nin işgaline karşı olan ve bu işgalde olması istenen tüm ülkelerde olabilir.

Obama, Fransa'da bu olayların devam edebileceğini açıkladı.Ama...

Suriye'yi işgal edecek olan ülke ABD olacağına göre en büyük terör eylemleri de ABD'de olacaktır. Ve tabi ki İngiltere'de İsrail'in tehdidi altındadır.

Türkiye'de olur mu?

Amaç Suriye'yi işgale zorlamak olduğuna göre bu saldırılar Türkiye'de olmaz.Çünkü AKP zaten Suriye'nin işgali için ABD'ye talepte bulunmuştur.

Olursa niçin olur?

Türkiye'de radikal İslamcıların saldırıları sadece Kürtleri PKK'lı yapmak için olur. O da güneydoğu illerinde beklenmelidir. Urfa'da,Gaziantep'de,Hatay'da, Kahramanmaraş'da olabilir.

Batı illerinde böyle bir olay olursa Radikal İslamcılardan değil; batıyı karıştırıp doğuda hakimiyet kurmaya çalışan PKK'lılardan bilinmelidir.