19 Ocak 2015 Pazartesi

BİR İNSAN ANCAK BU KADAR ŞEREFSİZ OLABİLİR

"HİZBULLAH'I EL NUSRA MI VURDU" DİYE HABER GEÇMİŞLER

HABERİN AMACI EL NUSRA'YI İSRAİL'İN DESTEKLEDİĞİNİ GİZLEMEK.



RESİMDEKİ KİŞİ EMEKLİ TÜMGENERAL SİYONİST YOAV GALANT.

Ama iddia sahibi bu Yahudi generali değil. Bizim İslamcı geçinen Kürt asıllı ve gizli PKK'lı bir gazeteci. İsmini vermeyelim.

Bu İsrail generali siyonist Yoav Galant; Netanyahu'nun Hizbullah'â yaptığı saldırının seçim yatırımı olduğunu açıkladı. Yani siyonist saldırıyı İsrail'in yaptığını bunu da Netanyahu'nun seçim yatırımı olarak yaptırdığını açıklıyor.

Ayrıca Golan Tepelerinin bulunduğu İsrail-Suriye sınırındaki ara bölgede görev yapan Birleşmiş Milletlere ait barış gücünün komutanı da saldırıyı İsrail'in iki adet İnsansız Hava Uçağı ile yaptığını ve bunu gördüklerini üstelik Birleşmiş Milletler aracılığı ile açıkladı.

Gelelim bizim şerefsize...
Kimse kusura bakmasın.

Diyor ki "Hizbullah'a saldırıyı Nusra yapmış olabilir."

Bunu şunun için söylüyor:

"Nusra Esad düşmanı. Esad ile İsrail gizli dost. Esad'ı devirmeye çalışan muhalifler İsrail düşmanı. Muhalifler yani El Nusra ve diğerleri İsrail'in desteklediği Esad'ı devirmeye çalışarak CİHAD yapıyorlar." DEMEYE GETİRİYOR.

Oysa Esad'ın düşmanı olan muhaliflerin ve bunlardan olan El Nusra'nın İsrail tarafından desteklendiğini, İsrail'in Golan'da yaralı El Nusralılar için seyyar hastane kurduğunu bu bizim şerefsiz BAL GİBİ BİLİYOR. Ama görmek işine gelmiyor.

Niçin gelmiyor? 

Çünkü o İsrail PKK'yı da destekliyor.Çünkü o İsrail, Esad'ı devirip Suriye'nin kuzeyinde de bir Kürt Devleti kurmaya çalışıyor. İşte onun için işine gelmiyor.

GÜVENDİĞİNİZ DAĞLARA KARLAR YAĞACAK.

ABD ile Rusya arasında Üçüncü Dünya Savaşı çıkmak üzere. Ve ABD, Rusya ile bir savaşa girerse dünyada yanında görmek isteyeceği tek devlet vardır o da TÜRKİYE'DİR.

Böyle bir durumda ABD, Türkiye'yi dünyada hiç bir devlet ile değişmez. Bunun ispatı da hadis yorumlarıdır. Melhamei Kübranın sonuna kadar ABD ile Türkiye müttefik olacak.Ama o Melhamei Kübra esnasında filler tepişirken çimenler ezilecek.

Ne PKK kalır, ne Barzani. Hepsinin de işini sadece bir günde bitiriverirler.

Olan bizim gariban Kürtlere olur ki bu blogda da sürekli bu sebeple Kürtleri uyarıyoruz ve "Dinsiz PKK'dan uzak durunuz" diye ihtar ediyoruz. Sevdiğimiz için yani.

Ey sahte İslamcı, gizli PKK'lı gazeteci müsveddesi sobelendin. Hem de Siyonist generale ve BM sözcüsüne...

PERİNÇEK'İN YILDIZI PARLAYACAK

PERİNÇEK'İN YURT DIŞI YASAĞI KALDIRILDI




İstanbul 4.Ağır Ceza Mahkemesi yapılan müracaat üzerine Doğu Perinçek'in yurt dışı yasağını kaldırdı.

Doğu Perinçek, 28 Ocak'da Strazburg'daki Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinde Ermeni Soykırımı ile ilgili görülecek davada Türkiye'yi savunacak.

İşçi Partisi,Avrupa'da yaşayan Türkleri Strazburg'a davet etti.

Yasağın kaldırılması için değişik kesimlerden talepler vardı.

DOĞU PERİNÇEK, BU DAVAYI DA KAZANIRSA HEM TÜRKİYE KAZANMIŞ OLACAK HEM DE KENDİSİ TÜRKİYE SOLUNDA LİDERLİK KARİNESİNİ YÜKSELTECEK.

Dava, Türkiye'miz için önemli, İnşaallah kazanılır.

Seçimlere ise daha beş ay var. Ve İşçi Partisi bunu, solun temsilcisi olma yolunda avantaja dönüştürmeye çalışacaktır.

Şeyh Abdullah Dağıstani Hazretlerinin ifşaatlarının gerçekleşmesi için mevcut tablo yeterli değil.

Ancak AKP,CHP,BDP ve HDP için aynı anda bir kapatma davası açılır da dört partinin dördü birden kapatılırsa Şeyh Abdullah Dağıstani Hazretlerinin ifşaatları da gerçekleşebilir. 

Abdullah Gürbüz Hoca Efendinin ifşaatlarında ise her hangi sapma henüz olmadı.

Her şeyin en doğrusunu Allah CC bilir.

Doğu Perinçek'e AİHM' de başarılar diliyoruz.