23 Ağustos 2015 Pazar

YORUMSUZ HABER

PKK YÖNETİCİLERİ İNTERPOL'DEN KIRMIZI BÜLTEN İLE İSTENECEK. İRAN KÖŞEYE SIKIŞTI.TABİ DİĞERLERİ DE.GEÇ KALINDI AMA OLSUN.





PKK'nın 'A Takımı'ndaki 52 isim için yakalama kararı çıkarıldı!


Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, terör örgütü PKK’nın 52 üst düzey yöneticisi hakkında tutuklama talebiyle yakalama kararı çıkardı. 

52 şüphelinin yer tespiti için Emniyet Genel Müdürlüğü’ne yazı yazan başsavcılık, yöneticiler hakkında kırmızı bülten çıkarılması için Adalet Bakanlığı’na başvuracak.

YORUMSUZ SADECE BİR SORU:

BUGÜNE KADAR NİÇİN ÇIKARILMADI?

İŞTE KADİR MISIROĞLU

YILMAZ ÖZDİL, KADİR MISIROĞLU'NU ÇOK GÜZEL ANLATMIŞ.LÜTFEN OKUYUNUZ.



NUSAYBİN'E DİKKAT! PYD, TÜRKİYE'YE SOKULACAK

PYD, TÜRKİYE'YE SOKULMAK İSTENİYOR.




Suriye'nin kuzeyinde koridor oluşturmak isteyenler Kahraman Ordunun kararlı tutumu karşısında geri adım atınca ikinci planlarını devreye soktular.

"Madem Suriye'de koridor istemiyorsunuz, o zaman Suriye'de PYD'nin şu an için yapacağı bir iş kalmadı, Türkiye'ye girsin ve PKK'yı güçlendirsin" planı devreye girdi.

PKK/PYD'nin sınır bölgelerinde arkasını Suriye'nin sivil PYD bölgelerine dayayıp bazı ilçelerimizde kontrolü tamamen ele geçirmesini istiyorlar.

Bu bağlamda en olası ilçe NUSAYBİN. Diğerleri Şırnak,Silopi ve Cizre.

Bir parantez:
(Cennetmekan Sultan Alparslan Han, Malazgirt Zaferinden hemen sonra Anadolu'nun fethine başlarken ilk olarak özel bir birliği Cizre'ye göndermiş.Çok eski tarihi var.)

Çünkü Nusaybin hadis yorumlarında da geçiyor. Çünkü Nusaybin sınır bölgesinde sıfır noktasında ve hemen arkasında Suriye'nin Kamışlı bölgesi var.Malum, Kamışlı da bulunduğu o bölge de tamamen PKK/PYD bahçesidir. Yani halkının tamamı PKK' lıdır.

Delilimiz ne?

Geçtiğimiz günlerde Şırnak'da öldürülen bir PKK'lının üzerinde Suriye kimliği çıktı.Başkaları da olmalı.

Ayrıca uçaklarımız Türkiye'ye girmeye çalışan teröristlere hava operasyonu yaptı.

Yani hem girenler hem de girmeye çalışanlar var.Bu kesin.

Ne olabilir?
Nusaybin veya o sınır ilçelerinde PKK/PYD büyük bir silahlı çatışmaya kalkışabilir.1000 kişilik teröristleri ilçeye sokup, sivil halkı da silahlandırıp, aralarına karışıp, o ilçede silahlı ayaklanma yapıp, yabancı basının canlı yayını ile ilçeyi ele geçirdik denemesi yapabilirler. Güvenlik güçlerimiz çok dikkatli olsunlar ve aman vermesinler İnşallah.

Türkiye düşmanlarının şu anda istedikleri şey PKK'nın bir ilçemizi ele geçirmesi ve bunu tüm dünyaya duyurmasıdır. Bu nedenle yabancı basın kuruluşları da çok dikkatli izlenmeli. 

Çünkü CNN Rabia meydanına çekim karargahı kurarken ne Mübarek'in gideceğini biliyordu ne Mursi'nin geleceğini hatta ne de Sisi'nin darbe yapacağını biliyordu. Mısır düşmanları hepsini ayrı ayrı organize ettiler.