27 Nisan 2015 Pazartesi

BEDİÜZZAMAN'IN İFŞATI GERÇEKLEŞİYOR

PKK'NIN ŞEHİR KANADI YDGH DİYARBAKIR'DA KAHVEHANE BASMIŞ


Silvan'da kahvehane basmışlar.Halkı zorla ayağa kaldırıp geç kalkan birini ayağından vurmuşlar. PKK propagandası yapıp HDP ye oy istemişler.

Yani HDP 'ye silah zoruyla oy topluyorlar. Aslında yasal açıdan PKK baskısı olan yerlerde sandıklar açıldığında HDP'ye çıkan bütün oyların iptal edilmesi gerekir.Yüksek Seçim Kurulu bunu yaparsa şaşmamak lazım çünkü yasa gereği budur.Baskı altında oy kullanılamaz.Kullanılan oy ya geçerli sayılmaz ya da seçimler o bölgede tümden iptal edilir.

GELELİM YORUMA

Bediüzzaman Hz.leri Müslüman Kürt halkının Kahraman Orduya ihanet etmeyeceğini yıllar önce ifşa etmişti.

Şimdi bu züppeler silah zoruyla Müslüman Kürt halkını sindirip, zorla oylarını alıp, arkasına takıp devlete karşı ayaklandırıp, becerebilirlerse devlet kurup sonra da bu Müslüman Kürtleri zulmetmeden yöneteceklerini vaat ediyorlar.Ama daha şimdiden Müslüman Kürtlere zulmederek de aksini ispat ediyorlar. Yardımlarına da kahraman askerlerimiz ve polislerimiz yetişiyor ve yaralıyı hastaneye yetiştiriyorlar.

Bu da şunu gösteriyor:
Müslüman Kürtler kimin şerefli kimin şerefsiz olduğunu görecek ve şerefli ordunun yanında şerefsiz PKK'nın da karşısında olacaktır. 

İşte bunlar da işaretleridir ve Bediüzzaman bunu yıllar önce söylemiştir.

Türk Milleti de burada güzel bir sınav vermiştir ve şerefli Müslüman Kürt halkını asla ve asla şerefsiz PKK ile bir tutmamıştır.

TEMİM'Lİ SARIŞIN GENÇ

1881 - 1981 İNŞALLAH




19 Mayıs 1915'de Osmanlı 5.Ordu Komutanı Alman General Liman Von Sanders Anzakların bulunduğu Arıburnu' na 42.000 asker ile bir taarruz başlatır. Taarruz planları yanlıştır ve o gün on bin askerimiz şehit olur. 


8 Ağustos 1915 tarihinde Atatürk daha önceki başarıları nedeniyle Anafartalar Grup Komutanlığına getirilir. O günden sonra işler değişir.


9 Ağustos'da  1.Anafartalar Zaferi

10 Ağustos'da Conkbayırı Zaferi
21-22 Ağustos 2.Anafartalar Zaferi kazanılır.

8 Ocak 1916 da yenilgiyi kabul eden İngiliz ve Fransızlar çekilir.


Bunlar 18 Mart Deniz Zaferinden sonra Çanakkale Kara Savaşları esnasında kazanılan ve sonucu belirleyen zaferlerdir.


Bunu şunun için yazdık:


Birincisi okuyup Atatürk'ü öğrenmeden kulağına gelen şeytani vesveselere inanmayı daha kolay gören cahiller öğrensin istedik.


İkincisi ise okuyup öğrendiği halde balık hafızalı olması nedeniyle çabuk unutanlar hatırlasın dedik.


Biraz daha açalım:


Alman general Anzakların 12 bin kişilik birliğini 42 bin kişilik asker ile yenemediği gibi 10 bin askerimizin de şehit olmasına neden oluyor. Türk Subayları ise Alman Generalin planının yanlış olduğunu kendisine saldırıdan önce iletmelerine rağmen bu taarruz yapılıyor. Yanlış da şuymuş:


Alman General 12 bin kişinin üzerine 42 bin kişiyi sahaya yayarak  küçük birliklerle devamlı saldırtmış ve giden şehit olmuş. Türk Subayları ise esas kuvvetin merkezde birleştirilerek 12 bin kişinin üzerine daha çok bir merkez saldırı yapılmasını istemiş. İşte yanlış da buymuş.Aklının işiydi Alman Generalinin.  


Çanakkale Savaşı Alman Generalinin yanlış genel planlarına rağmen Türk Subaylarının özel savaş planlarının başarısıyla kazanılmış. Bunların en önde geleni de Atatürk'müş


Zira o Arıburnu yenilgisini de Conkbayırında Zafere dönüştüren Atatürk olmuş. Bu nedenle de Anafartalar grup Komutanlığına yükseltilmiş. Bundan sonra da Atatürk'ün komuta ettiği birlikler zafere kadar yenilmemiş.Ve nihai zafer gelmiş.Anladın mı benim cahil kardeşim.


KONUMUZA DÖNEREK DEVAM  EDELİM


Atatürk 1881 doğumludur ve Osmanlının mavi gözlü, sarışın dehasıdır. Ve Atatürk Osmanlının en kritik görevleri verdiği en iyi ajanı, en başarılı subayıdır. Vahdettin Han defalarca Atatürk'e hayranlığını ifade etmiştir.Vahdettin Han Atatürk'ü Anadolu'ya Padişahlığı kurtarsın diye değil CUMHURİYETİ KURSUN diye göndermiştir. Zira o cumhuriyeti kurmayı abisi cennetmekan Abdülhamid Han da istemiş ama AYRILIRLAR diye İngiliz uşağı Araplara güvenememişti. 


Haksız da çıkmadı.


Araplar, 1915 yılında Padişah Vahdettin Şeyhülislamın fetvasıyla ve bir hafta arayla iki defa kafirlere CİHAT ilan etmesine rağmen Padişah yerine İngiliz Lawrens'e biat etmişlerdi. (Araplardan kasıt bugünkü emirlerin tamamıdır. Çaresiz avam hariçtir.)


1918 yılına gelindiğinde ise Osmanlıyı satacak kimse kalmamıştı ve satacakların hepsi de satmıştı.Artık CUMHURİYET rahatlıkla kurulabilirdi. Ve bu şekilde, bu şartlarda kuruldu.


Şimdi sen kime hain, kime Süfyan diyorsun beyinsiz? Hain değilsen, Süfyanın uşağı değilsen beyinsiz olduğun kesindir.


DEVAM


Şimdi zuhur edecek olan ise Temimli Sarışın Gençtir ki tıpkı Atatürk gibi zahirinden anlaşılamayacak, beyinsizlerin ithamlarına muhatap olabilecek ve en önemlisi de Atatürk gibi 19 rakamıyla sıkça tesadüf edecek biridir.


Atatürk Osmanlının sarışın genci, Temimli ise Türkiye'nin sarışın genci olacak İnşallah.


Allahu Alem Atatürk 1881 doğumlu ise Temimli Sarışın Genç de 1981 doğumlu olabilir. Efendim böyle yazarsanız bulabilirler. Allah'ın dediği olur.Bulamazlar.Koruyan korur.


19 Mayıs 1915, şanlı askerlerimiz için acı bir gün olmuştur.Sorumlusu da Almanlar ve İngilizler'dir. Şimdi -İnşallah olmaz ama- benzer bir duruma karşı dikkatli olunmalı. Bu Temimli Sarışın Gencin zuhuruna sebep olabilir Allahu Alem.


19 Mayıs 2019 da ise Hz.Mehdi AS'ın bütün ordularının başkomutanı olacak ve SON SAVAŞI YAPACAKTIR İNŞALLAH.


Bu yazıyı Atatürk düşmanı CAHİLLER ve HAİNLER için yazdık.Burada keselim.