13 Kasım 2015 Cuma

BANU AVAR PAYLAŞTI.

Paris'deki patlama sonucu bazı kaynaklar 185 kişinin hayatını kaybettiğini bildiriyor. Almanya Fransa dostluk maçının yeraldığı stad yakınında ve 6 diğer yerde gerçekleşen saldırılarda, en büyük kaybın Bataclan konser salonunda olduğu bildiriliyor. 118 kişinin hayatını kaybettiği bildirilen konser salonunda Eagles of Death Metal adlı Amerikan rock grubu vardı. Müzik grubu üyeleri patlamadan yaralanmadan kurtuldu....
Bu saldırı, Antalya'da yapılacak olan G20 den bir gün önce, Obama'nın Fransa ziyaretinden bir ay önce ve Suriye'ye ABD'nin kara harekatından söz edildiği bir dönemde, birçok büyük gücün ortadoğu'da pay kapma yarışında olduğu bir zaman diliminde gercekleştirildi!
Tıpkı ortadoğu ve Arap baharı ülkelerinde olduğu gibi ABD ve Avrupalı güçlerin pay kapma savaşının en kıvılcımlı döneminde vuku bulan bu saldırı sonunda Amerikan yapımı Işid ile birlikte Işid'e hami olan ülke isimleri de dış basında yeralmaya başladı.
Abd başkan yardımcısı Biden, 'vahşi güçlerin bizlere topyekun saldırısı ile karşı karşıyayız' diyerek,
11 eylül sonrası yapılan açıklamalara benzeyen bir 'tehdit' açıklaması yaptı.
Bu saldırı sonucu Amerikan yapımı Işid, G20nin ve tüm Uluslararası Güç odaklarının oyun alanlarında ana gündem olacak ve tehlikeli kararların tetiğini çekecek gibi görünüyor!

YORUM
G20 ZİRVESİ ÖNCESİ, G20 TOPLANTISINA KARŞI VEYA ALINACAK KARARLARA ETKİ ETMEK AMACIYLA YAPILMIŞ BİR SALDIRIDIR.
İKİSİ ÇOK FARKLIDIR ÇÜNKÜ G20'YE KARŞI YAPILMIŞ İSE YAPTIRANLAR BAŞKADIR. G20 KARARLARINI ETKİLEMEK İÇİN YAPTIRILMIŞ İSE YAPTIRANLAR DAHA BAŞKADIR.

AMA YAPAN IŞİD'DİR. 
ŞAHSİ DÜŞÜNCEMİZ BU SALDIRININ ARKASINDA MOSSAD'IN OLDUĞU ŞEKLİNDEDİR. ÇÜNKÜ BU SALDIRI FRANSA'DA DAHA ÖNCE DE YAPILDI VE HEM TÜRKİYE ALEYHİNE KULLANILDI HEM DE FRANSA'NIN IŞİD'E KARŞI KOALİSYONDA YER ALMASI SAĞLANDI.

YİNE AYNI ŞEY AMAÇLANMIŞ OLABİLİR. BANU AVAR'IN SURİYE'YE DAHA ÇOK BOMBA TESPİTİNE KATILIYORUZ.ANCAK G20 DEN TÜRKİYE'Yİ SURİYE'YE SOKMA KARARI ÇIKMASINA HİZMET EDECEĞİNE KATILMIYORUZ. BİZE GÖRE TAM TERSİDİR AMAÇ.SURİYE'YE DAHA ÇOK BOMBA AMA TÜRK BOMBASI DEĞİL.BATI BOMBASI İSTİYOR İSRAİL.