25 Mart 2014 Salı

"SAPIK BUNLAR" DEMİŞTİK

"SAPIK BUNLAR" DEMİŞTİK




BU SİTEDE EL KAİDE'NİN SAPIK BİR ÖRGÜT OLDUĞUNU DAHA ÖNCE YAZMIŞTIK.
AMA BİRİLERİ İTİRAZ ETMİŞTİ VE: "ESAD'A KARŞI SAVAŞIYORLAR" DEMİŞLERDİ.

Aslında biz o zaman "Bunların yarın Türk Askeri'ne de kurşun sıkacak kadar sapık" olduklarını da yazacaktık ama henüz olmayan bir şeyi felaket tellallığı yapmayalım diye yazmamıştık.

BUNLARIN SAPIK OLDUKLARI ŞİMDİ GÖRÜLDÜ MÜ?

BU SÖZÜMÜZ DE BU SAPIKLARA VE BU SAPIKLARI ADAM ZANNEDENLERE:

Kendilerini "Siyah Sancaklılar" zannediyorlar.Hadis yorumları ise gerçek Siyah Sancaklılar çıkmadan hemen önce ifsat ehli sapıklardan oluşan, sahte siyah sancaklıların çıkacaklarını ifşaa ediyor.Bu sapıklar sahte olanlardır.

El Kaide'nin kurucusu CIA-MOSSAD' dır.Örgütün ilk üyelerinin tamamı ABD vatandaşıdır.Özel yetiştirilmişlerdir ve çoğu imamdan daha bilgilidirler.Ama sadece İslam'ın silahlı cihad ile ilgili olan dayanaklarını Kuran'dan iyi öğrenmişlerdir. İslam'ın bütünü konusunda ise kara cahildirler.Yönetimi hala kontrolleri altındadır ve sonradan örgüte katılan ve cihad ettiğini zanneden binlerce kişi bu örgütte cahilce CIA-MOSSAD'a hizmet etmektedir.

Kahraman Türk Askeri'ne kurşun sıkan kim olursa olsun Müslüman değildir, sapıktır vesselam.Öldürülürse Cennete gidemez, öldürürse Cehennemden kurtulamaz.Olay bu kadar nettir.

Bu sözümüz aynı zamanda PKK sempatizanlarına da gitsin. PKK'lı öldürülürse Cennete gidemez, öldürürse Cehennemden kurtulamaz.Türk de Kürt de PKK'ya bu gözle bakmalıdır.

Sahte Siyah Sancaklılardan hemen sonra gerçek Siyah Sancaklılar çıkacak İnşaallah. Tahminimiz 2014'ün sonuna doğru.

Gerçek Siyah Sancaklıları da yazacağız.Burada sadece bir özelliklerini yazalım:

Gerçek Siyah Sancaklılar çıktıkları andan itibaren bulundukları her yerde mazlumlar, malüller, mağdurlar, kadınlar, çocuklar ve yaşlılar kendilerini güvende hissedecekler. Onların olduğu yerde zulüm olmayacaktır, sadece zalimler cezalandırılacaktır.Gittikleri yere kan ve gözyaşı değil sevgi ve barış götüreceklerdir.

Gerçek Siyah Sancaklılar TÜRK MİLLETİ içinden çıkacaktır ve üç ordudan oluşacaktır.Konu çok uzundur.Bunu ispat edeceğiz İnşaallah.