7 Haziran 2015 Pazar

AKP-CHP KOALİSYONU (ABD PROJESİ)

DOĞU PERİNÇEK'İN 7 HAZİRAN YORUMUDUR




Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Ulusal Kanal canlı yayınına katılarak seçim sonuçlarını değerlendirdi.

TÜRK MİLLETİ'Nİ ANAYASADAN SİLEMEYECEKLER

ABD'nin AKP-CHP koalisyonu istediğini uzun zamandır dile getirdiğini hatırlatan Doğu Perinçek, seçim sonuçlarının bu doğrultuda geliştiğini belirtti. Perinçek, Türk milletinin bu projeye izin vermeyeceklerini belirterek "ABD projesine meydan okuyoruz" dedi.

Perinçek bu konuda şunları söyledi: "Son haftalarda ısrarla belirtiyorduk AKP CHP koalisyonu istiyorlardır. AKP tek başına bunu götüremezdi. AKP de bunu biliyordu. Kemal Derviş bu yüzden getirildi. ABD'nin istediği oldu. PKK'yı Meclis'e soktular. Hepsini alkışlıyoruz. Meclis'in altına dinamiti koydular. Tabii ki buradan bir karamsarlık yaşamıyoruz. Meydan okuyoruz. Ama gerçeği de görmemiz lazım. Abdullah Gül'ün yaptığı gizli bir anlaşma vardı 2 sayfa 9 madde. PKK yasallaştırılacak, Türk milleti anayasan çıkarılacak. ABD programı gerçekleşti. Ama onlara cepheden meydan okuyoruz. Türkiye'yi bölemeyecekler, Türk milletini anayasadan silemeyecekler. Kemal Derviş moderatörlüğünde bir AKP - CHP hükümeti öngörüyorlardı kucaklarında HDP. Buna meydan okuyoruz."

YUGOSLAVYA SÜRECİ DAYATILIYOR

Doğu Perinçek, ABD emperyalizmi tarafından Türkiye'nin etnik ayrımcılık ve mezhepçilik körüklenerek Yugoslavya sürecine sokulmak istendiğini söyledi. Türk milletinin buna izin vermeyeceğini söyleyen Perinçek, "Önümüzdeki ekonomik krizi AKP - CHP hükümetiyle karşılayabilirler. Karşılayamazlar da bozuk düzen bunu istiyor. AKP bütün afişlerinde istikrar diyordu. Diyarbakır'da bombalar patlıyor. Nerede istikrar? Genel tabloya baklığımızda ne görüyoruz? Kürtçülük, Alevicilik, Sünnicilik, Kürtleri dışlayan bir Türkçülük. Buradan ne çıkar? Yugoslavya çıkar. Biz buna karşı göğüs gerelim. Bu proje bir tek AKP CHP koalisyonuyla olur. Bir AKP MHP koalisyonu olmaz. Bir MHP'ye Türk milletinin Anayasa'dan çıkartılmasına ve Türkiye'nin bölürtülmesini kabul ettiremezsiniz. Ama CHP'yi bu zorba devlete ortak edecekler. CHP, HDP'ye çalıştı. Kendi oylarını HDP'ye yönlendirdi. Atatürkçülere oy gitmesin ama bölünmecilere oy gitsin. Vatanseverlikten hiçbir nasibi kalmamış CHP ile AKP'nin koalisyonu ABD'nin isteği projeydi. Yugoslavya süreci, Irak süreci dayatılıyor" ifadelerini kullandı.

PKK MEŞRULAŞTIRILDI

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Türkiye'de para babalarının HDP'yi meclise sokarak PKK'yı meşrulaştırmaya çalıştığını ve seçim sonuçlarıyla bunu elde ettiğini söyledi.
Perinçek şöyle konuştu: HDP'nin oy oranı beni değil Türk milletini kaygılandırmalı. HDP, PKK'dan farklı mı? Böyle bir HDP'den ne beklersiniz? Vatan düşmanlığı, millet düşmanlığı. PKK'yı meclise sokarsanız, 2 sayfa 9 maddelik anlaşmada vardı. Ama Türk milleti bu milleti bozacaktır. Bu hayasız saldırıyı püskürteceğiz."

AKP VE CHP ARASINDA FARK KALMADI

Perinçek'in dikkat çektiği noktalardan biri de AKP ve CHP'nin siyasi olarak aralarında fark kalmadığı oldu. CHP ve AKP'nin KaçAk Saray'daki klozetler dışında bir tartışması olmadığını söyleyen Perinçek, "AKP açılım yaptı, CHP açılımcıyım dedi. AKP Dersim dedi, CHP Dersim cephesine geçti. Aralarında klozet tartışması dışında bir fark kalmadı. Bugün gayrimeşru olan Vatan Partisi'dir. Düzene karşı olan Vatan Partisi'dir. Vatan Partisi mazlumların partisi olarak bu düzenin dışında. Buradan büyük bir zaferle çıkacağız. 8 Haziran'da Dünya, Güneş'in etrafında dönmeye devam ediyor. Zor günlere giriyoruz. Ama bu zor günlerde büyük çözümler üreteceğiz. Türkiye tekrar Atatürk rotasına girecek. Türkiye'nin her yerinden dimdik ayaktayız diye mesajlar gelmektedir. Türkiye gerekli öncü örgütlenmeye sahiptir. Namık Kemaller gibi, Mustafa Kemaller gibi. Bu çorabı söküp başımızdan atacağız" dedi.

TÜRK MİLLETİ OLARAK BU DURUMDAN ÇIKACAĞIZ

Doğu Perinçek, Vatan Partisi'nin oy oranının beklenmedik bir sonuç olduğunu söyledi. Mevcut durumdan yılmayacaklarını vurgulayan Perinçek, "Beklemediğimiz bir sonuçtu. Bu düzenin dışındaydık. Bütün düzen HDP'ye çalıştı. Bağnaz yobaz ol, Kürtçü ol, Kürtçülüğe karşı bölünmeyi kaşıyan bir tavırda ol. Buna karşı göğüs geren bir Vatan Partisi var. Ama göreceksiniz ki bu millet Türküyle, Kürdüyle, Alevisiyle, Sünnisiyle büyük Türk milleti olarak bu durumdan çıkacağız" ifadelerini kullandı.

BANDIRMA VAPURU'NDAYIZ


Doğu Perinçek, Vatan Partisi'nin Bandırma Vapuru'nda olduğunu ve Bandırma Vapuru'nun mutlaka zafere ulaştığını söyledi. Uzun süredir vurguladığı Tayyip Erdoğan'ın Yüce Divan'da yargılanmasının yakın zamanda gerçekleşeceğini söyleyen Perinçek, "Bugün Türkiye, 1920'lere benzer bir süreçtedir. Sarayların yıkılacağı, saltanatların yıkılacağı bir süreçtedir. Bu ertelenmedi. Türkiye'nin bölünme sürecini ortadan kaldıracağız. Bugün ABD, Türkiye'yi Yugoslavya gibi, Irak gibi yapmaya çalışıyor. Ama herkes Vatan partisine güvensin. Tabii ki oylar çok olumsuz durumda. ama biz Bandırma vapurundayız. Bandırma vapurunda kaç kişinin olduğunu istediğiniz kadar sayın ama Bandırma Vapuru düşmanı İzmir'den döker. Biz Hz. Muhammed'in Medine'yi fethettiği yerdeyiz" dedi.

NOT: Doğu Perinçek'in bu yorumunu biz seçimlerden çok önce yapmış ama sitemizde yayınlayamamıştık.Bazı takipçilerimiz şahittir.