4 Ağustos 2016 Perşembe

OTUZ YÜZLÜ ABD- DOKUZ YÜZLÜ AB

YAZIYI DÖRT YIL ÖNCE YAZMIŞTIK. ÖNEMİNE BİNAEN TEKRAR YAYINLIYORUZ.

ESKİ GENELKURMAY BAŞKANI İLKER BAŞBUĞ 15 TEMMUZ İÇİN AHMET HAKAN'A AYNEN ŞUNU SÖYLEDİ:

"CIA, CEMAATE DARBE YAPTIRMIŞ VE BAŞARISIZ OLMASINI İSTEMİŞ OLABİLİR." 

DÖRT YIL ÖNCEKİ YAZIYI ŞİMDİ YENİDEN OKUYALIM.


OTUZ YÜZLÜ ABD- DOKUZ YÜZLÜ AB

MISIR NASIL KARIŞTI, NASIL KAN GÖLÜNE DÖNECEK?





“Üçüncü Dünya Savaşında Türkiye” yazı dizimizin ikincisi de hazır ama öncelik arzettiği için bu yazıyı araya aldık.


Mısır’daki bu olaylarda şehit olan Müslümanlara Allah CC rahmet eylesin.Tüm zavallılara da ALLAH CC akıl izan versin.Bu zavallıları aşağıda açıklıyoruz.

ABD Cemal Abdülnasır’ı savaşla devirdikten sonra Mısır’da tüm kesimleri kontrolüne aldı ve hala sıkı bir denetim altındalar. Enver Sedat’ı ABD getirdi,Camp David anlaşmasını (İsrail’le barış) yaptığı için Halit İslambuli ve arkadaşları tarafından öldürüldü.Hemen yanında oturan Mübarek ise yara almadan kurtuldu ve Mısır’ın başına geçti.Aynı ABD Mübarek’i de devirdi,Mursi’yi getirdi,Mursi’yi de devirdi,Sisi’yi getirdi.Ve katliamı başlattı.Katliamı başlatan ABD’dir.

Çünkü asıl amaç Mısır’da iç savaş çıkarmak,üçe bölmek,bir kısmını İsrail’e bağlamak ve Büyük İsrail’i kurmaktır.BOP’un Mısır ayağını seyrediyoruz.Tıpkı Libya ve Suriye gibi.NATO Süveyş Kanalı’nı istila edecektir.O nun için de “Süveyş Kanalında gemilerin seyir güvenliği” bahane edilecektir.Bu bahane de Süveyş kanalında seyreden gemilere provokatif eylemlerle gerçekleştirilebilir.Süveyş Kanalını kullanacak gemilerimiz dikkat etsin de zararı bize gelmesin diyoruz.(Çünkü muhtemelen NATO ülkesi gemileri hedef alınacaktır)

Bir ülkede iç savaş olması için silahlı iki taraf olması gerekir.Oysa Mısır’da silahlı bir ordu var ama karşısında silahlı bir güç yok.Silahsız masum insanlar var.İşte bu yüzden Adeviye cinayetleri her yönden bir katliamdır.İhvan silahlanırsa öldürecekler,silahlanmazsa küresel paralı tetikçiler (El Kaide ve tekfirciler) devreye sokulacaktır.Bir aydınımız “Mossad Sisi’ye suikast ile katliamı meşru hale getirebilir” dedi ama buna gerek yok çünkü ücretli tetikçilerden Mısır’da gayet çok.Hem Sisi’yi katliamından sonra daha çok kendilerine bağladılar ve kullanmaya devam edecekler.(Bir genelkurmay başkanı kolay mı yetişiyor,niçin öldürsünler?)El Kaide’nin Mısır’da emir alıp göreve başladığının ilk işareti patlayan bir araç yüklü bomba olacaktır.Artık bu onların marka olmuş bir eylemleri.(Irak’da,Suriye’de hergün patlıyor.Lübnan’da patlayan bomba yüklü aracı kimin patlattığını yazmaya ne hacet?Hizbullah’a karşı El Kaide patlattı,bu kadar net.)



ABD bu otuz yüzlü kanlı oyununu Mısır’da orkestra şefi gibi nasıl yönetiyor bir bakalım:

ABD Dışişleri Bakanlığı çok örgütlü devasa bir teşkilat.Senaryo ile anlatırsak aynen şöyle çalışıyor:

Mübarek ABD’yi arıyor.Dışişlerinden bir nolu odadan Mr.One açıyor:

-Mübarek: “İstihbarat aldık,İhvancılar Tahrir’de gösteri yapmak için hazırlanıyorlarmış” diyor.

-Mr One: “Anlaşıldı,toplansınlar takipteyiz” deyip kapatıyor.

-İki nolu odanın telefonu çalıyor,arayan İhvan liderlerinden birileri..”Facebooktan,twitterden bayağı adam topladık Tahrire çıkalım mı?” diyor.Karşıdaki Mr Two: “Çıkın ama taşkınlık yapmayın” diyor.Kapatıyor.

- Mısır İstihbarat Başkanı ABD’yi arıyor.Üç nolu odadan Mrs Tree açıyor.

“ İhvan haftaya Tahrire çıkıyor,Mübarek’in haberi var” diyor.Aldığı cevap “Biliyoruz,her şey kontrol altında”.

-Dört nolu odanın telefonunu Mr Four açıyor.Arayan Mursi “Ya bu işe girdik ama inşallah başımıza bir şey gelmez değil mi” diyor.Mr Four “Korkmayın kimse size bir şey yapamaz” diyor kapatıyor.

-Beş nolu odanın telefonunu Mr Five açıyor. Arayan Eski Sisi. “ Tahrir dolarsa ortalık karışacak,ne yapalım diyor.Mr Five” Boşver çiğnemekle sokaklar aşınmaz” diyor.Eski Sisi gülüp kapatıyor.

Mısır’la görüşmeler bitince Mr One’dan Mr Thrty’e kadar hepsi toplanıp durum değerlendirmesi yapıp yarın ne yapacaklarını kararlaştırıyorlar. Birinci gün böyle tamamlanıyor

Ve ertesi gün:

Yine telefonlar çalmaya başlıyor:

-Açan CNN Ortadoğu. “Haftaya Tahrir’de Mübarek aleyhine İhvancılar gösterilere başlayacak,Mübarek gidecek ona göre yayın yapın” denilip kapatılıyor.

-Mübarek aranıyor ve “Gösterilere müdahale etmeyin,imaj bozulmasın” deniyor.

-İhvan aranıyor: “Çıktınız mı sokağa?” “Çıktık” “Kaç kişi var” “Yüzbin” “ Yüzbin kişi ile Mübarek gider mi,bir milyon yapın” deniyor.

Ve Tahrir’de bir milyon.

-Ordu aranıyor “Karışmayın bu İhvan ile Mübarek’in meselesi” deniyor.

-Mübarek sıkıştı Mr One’ı arıyor “olaylar büyüdü ne olacak” diyor.Aldığı cevap “Biz bu kadar kalabalığı beklemiyorduk,istifa etmen gerekecek galiba,yerine sağlam bir adam bul istifa et,ülkeyi seçime götür”deniyor.

Ve Mursi sandıktan çıkıyor:

Mr.Four’u arar ve teşekkür eder.Fakat farkında değildir, o odaların ortak toplantısında ekonomik abluka kararı çıkmıştır bile.

-Orduya,körfeze telefonlar yağar Mısır ekonomisini bozmak için.O da olur.

- Yine Mübarek aranır ve “Hadi gözünüz aydın,olaya el koyuyoruz.Tahrir artık sizin,şimdi sıra sizde,çıkın meydana” der kapatırlar.

-Yeni Sisi’nin telefonunu da Mr Five aramıştır.” Hayırsız..Genelkurmay başkanı yaptık teşekkür bile etmedin,Tahrir’e Mübarekçiler çıkacak müdahale etmeyin” der.

-Mursi’yi arayan kişi de “Madem onlar Tahrire çıkıyor siz de Adeviye’ye çıkın,gösterin gücünüzü” der.

- Esas emir  beş nolu odadan Sisi’ye gelir “Ne seyrediyorsun kardeşim,Mısır elden gidiyor,bu İslamcılar Şeriat Devleti kuracaklar,yönetime el koy Mursi’yi tutukla,tam zamanı” der.

Ve darbe olur ama darbe başarılı mı,başarısız mı bir yıl geçmeden belli olmaz ve bu ABD de bunu çok iyi bilir ve DARBE DE DEMEZ YASAL DA DEMEZ.Kıvırır yani.

Biz de deriz ki “ Darbe diyemedi”.Diyemedi değil DEMEDİ.Bizden mi öğrenecek darbenin ne olduğunu.Darbeyi yapan o.Yanlış olan ABD’nin bu tavrı değil,bizim tavrımız.Biz diyemedik esas “Bu darbeyi siz yaptınız,amacınız nedir” diye.ABD’nin emri olmadan Suud ve Katar Emirlerinin darbecilere değil 12 milyar dolar bir dolar bile veremeyeceklerini bilemiyor muyuz?

-Yine bir telefon,arayan Sisi açan beş nolu oda.”Bu adamlar Adeviye’yi boşaltmıyorlar ne yapalım?” Cevap “ Asker geride dursun polis biraz korkutsun,su.gaz.vs.Yine çekilmezlerse ele başılardan birkaç kişi ölecek şekilde ateş açın.”

Birinci katliam,ikinci ve üçüncü.Belki beşbin şehit var Allah CC rahmet eylesin ve kalanlara kolaylık versin.

Bu duruma böyle gelindi.Peki bundan sonra?

İşte bir telefon daha.On nolu odadan Mr. Ten arıyor.Açan Eymen El Zevahiri.

(Hani şu sivil halkın içinde araç yüklü bomba patlatıp da kadın,çocuk demeden masum insanları öldüren ve nedense bunu hep İslam Ülkelerinde yapan ve aklına hiç İsrail gelmeyen ve de böyle Cihad yaptığını iddia eden El Kaide lideri var ya işte o Zevahiri)(Bre adam bir tane de Tel Aviv’de patlat da gerçekten cihatçı mı diye kafamız karışsın biraz.) (Bakınız Kardavi Mısır’da darbecilere tavır aldı,kafamız karışmaya başladı,ama bizim değil.Bu Kardavi çok uyanık adam.ABD’nin darbecilerin karşısına döneceğini erken anladı.ABD’den önce sallamaya başladı.Sahaya El Kaide’nin ineceğini gördü.)(El Kaide’de Mısır’da masum insanları yine bomba yüklü araçlarla öldürmeye başlayınca bu Kardavi yine destek verecek ve bize göre maskesi yine düşecek.)

On nolu odadan Zevahiri aranmıştı ya:

-Mr.Ten:“Kahire’de yüklü araç var mı?”

-Zevahiri:“ İki tane var”

-Mr.Ten:“Üç tane de Port Said’den alın iki günde bir patlatın, ıskalamayın bir dolar alamazsınız.” VE ORDUNUN İKİYE BÖLÜNMESİ.. VE İÇ SAVAŞ..

ALLAH CC diyoruz başka hiçbir şey demiyoruz.

İlk önce Mübarek ABD ‘ye küstü,sonra Mursi ve İhvan.Aldatıldıklarını düşünüyorlar.Yarın da Sisi küsecek -eğer ajan değilse-.

Bunların bir kısmı hain (Ajan) bir kısmı da kandırılmış zavallılardır.

Mısır’da bu zavallılardan bir Allah’ın kulu çıkıp da “Beni aradığınız bu odadan bunları konuşuyorsunuz da diğer otuz odadan bu ülkede kimleri arayıp ne konuşuyorsunuz” DİYEMİYOR.İŞTE BUDUR ZAVALLILIK.

MISIR’DAN ŞU DERSİ ÇIKARMALIYIZ:

Türkiye Mısır olur mu sorusunun cevabı şu soruda gizlidir:

Acaba Mısır’daki bu ajanlardan ve bu zavallılardan bizde de var mıdır?

Eğer varsa biz de bu yazımızla görevimizi yapalım:

-Ey devletim! Eğer varsa ajanları bulmak,temizlemek senin görevindir,ama bunların ardına takılanlar da varsa onlar bizim zavallı insanlarımızdır onları da kazanalım.MİT’imiz,ABD ile Türkiye arasındaki tüm iletişimleri çok dikkatli takip etmelidir.Kimse de gocunmamalıdır.

-Ey Geziciler sizin de aranızdan bu odalardan arananlar varsa,

-Ey Kürt kardeşlerim sizin de aranızda bu odalardan arananlar varsa,

      -Ey Ak Partililer, CHP’liler, MHP’liler, BDP’ liler sizin de aranızda bu odalardan arananlar varsa,

      1-Biliniz ki ABD’de bu odalardan yüzlerce var. ABD’yi kendi dostunuz zannetmeyiniz, fena yanılırsınız, tek dostu olmadığınızı iş işten geçtikten sonra öğrenirsiniz.

      2-Bakınız Mısır’da tüm taraflar ABD’yi sadece kendi dostları sanıyordu.Oysa ABD, Mısır’da Mısır halkı hariç herkesin dostu çıkıyor.”Siz bu orkestranın çalgıcılarısınız, şefiniz benim” diyor.



3-Bizler;

Türküyle,Kürdüyle,Lazıyla,Çerkeziyle,Arabıyla,Alevisiyle,Şiisiyle,Sünnisiyle ikibin yıllık bir medeniyetin şanlı sahibi,bin yıl İslam’ın bayrağını bu otuz yüzlü tarihsizlere karşı dalgalandırmış tüm dünyaya bedel ŞEREFLİ BİR MİLLETİZ. Lütfen çok uyanık olalım ve Hz Peygamber SAS Efendimizi,O’nun Ehli Beytini, Ashabını,bu şanlı tarihi ve bu şerefi bizlere hediye etmiş milyonlarca şehidlerimizi üzmeyelim.Ve bu otuz yüzlülerin orkestrasına çalgı olmayalım.

Alimlerin Hadis yorumlarından anladığımız bu Arap Baharı Fitnesi Deccal’in fitnesinden sonraki en büyük fitnedir.Bundan sonra da Deccal’in fitnesi gelecek ama müsterih olalım Deccal’in fitnesi tüm gayri müslümleri kandıracak ama müslümanları asla.Çünkü o zaman evet o zaman İslam Aleminin başında İnşaallah Hz.Mehdi AS bulunacak.Tüm bu fitnelerin hesabını da tek tek soracak.

Hayal bu diyenlere- eğer Müslüman- ise “Önünde Hz.Cebrail AS’ın arkasında Hz.Mikail AS’ın yürüdüğü Hz.Mehdi bunları yapamaz mı?” diyoruz.

Üç ay sonra Mekke’ye bakalım,Tahrir’i orada da görürsek,geliyor İnşaallah.


On yıl içinde hepsi olup bitecek,(Allah’u Alem)ömrümüz olursa görürüz.İNŞAALLAH.