22 Kasım 2014 Cumartesi

MAYIS'DA AYAKLANMA

MAYIS'DA AYAKLANMA




Dünyaca ünlü astrolog JONY PATRY 2015 yılı Mayıs ayında Türkiye'de isyan çıkabileceğini veya bir saldırı olabileceğini iddia etmiş.


"Önümüzdeki 2 sene Türkiye için zor olacak. İyileşmeden önce daha çok şeyin ortaya çıkması gerek. Büyük olay ise 2016'da gerçekleşecek. Bu dönem, dünya çapında ve özellikle Türkiye'de ne olacağının kestirilemediği bir süreç olarak yaşanacak."


"Türkiye'nin düzenini bozmak için ciddi girişimler olacak. Önümüzdeki Mayıs Türkiye, bir isyan ya da saldırı ile karşılaşacak. Güvenliği sağlamak için tüm önlemler mutlaka alınmalı. Bu konu hafife alınamaz. 2017'ye gelindiğinde nihai sonuçlar barış ve şifalanma getirecek. Bu patlayıcı hadiseler sayesinde Türkiye daha iyi bir yerde olacak. Ekonomi güçlenip gelişecek ve barış galip gelecek."

Ve Medyum Kağan da benzer kehanetlerde bulunmuş:

"2015 de iki defa ay tutulması olacak. Birincisi 4 Nisan'da ikincisi ise 28 Eylül'de. Ay tutulmaları tarihi hep İsrail veya Yahudilerin eylem tarihi olmuş" benzeri açıklamaları var. Yani 4 Nisan ve 28 Eylül 2015'de İsrail'in bir halt karıştıracağını iddia ediyor.


SAFA ASYA'NIN YORUMU

Önce Astrolog ile Medyum arasındaki farkı ortaya koyalım. 
Astrologlar genellikle gayrimüslim, yıldız falı bakan kişiler.
Medyumlar ise genellikle Müslümandırlar ve gelecek tahminlerinde dini kaynakları da dikkate alırlar. Hatta diğer yönden elde ettikleri veriler dini kaynaklara uygun değilse değişikliğe giderler.
Müslüman olmadığı halde bir Müslüman ülkede astrolog olarak çalıştığı için kendisini medyum olarak tanımlayanlar da bulunmaktadır.

Ortak özellikleri ise şunlardır:

Gelecekten haber vermeleri 
Önemli bir kısmının gizli servislere çalışması
Büyük bir çoğunluğunun da üç kağıtçı olmasıdır.

Gizli servislere çalışanlar ya o gizli servise bilgi üretmek için çalışırlar ya da o gizli servisin algı operasyonlarında kullanılmak için sahte kehanetlerde bulunurlar.

Örneğin: 
Gizli servis bir devlet adamını suikast ile öldürecektir. Bunu bu kehanetçiye önceden açıklattırarak toplumu hazırlar ve şoku önler.Halk önceden bildiği için tepkisini şok durumundaki gibi göstermez.

Başka örnekler de verilebilir tabi.

Yukarıdaki kehanetlere dönersek:

ABD'li astrolog muhtemelen CIA'ya çalışan biridir.Ama konusunda yetenekli olduğu ortadadır. Çünkü kehanetleri alimlerin hadis yorumlarını açıklayarak ifşa ettikleri ahir zaman yorumlarına uygundur.

Haziran 2015 de genel seçimler var.

Türkiye'de Mayıs ayında ayaklanma olacağı iddiası,CIA'nın algı operasyonu olabilir.Ama ABD'nin bunu yapmaya çalıştığını zaten biliyoruz. ABD bunu başarabilirse CIA astroloğunun dediği de çıkacak. Başaramazsa algı operasyonu olarak kalacak.

2016 ve 2017 yılı için iddia ettiği kehanetler ise CIA'dan emir alarak yaptığı açıklamalar değil uzmanlığını konuşturduğu kehanetler olabilir diye düşünüyoruz. Çünkü bunlar alimlerin hadis yorumları ile de örtüşmektedir.

2016 ve 2017 kehanetleri tutarsa o zaman Hz.Mehdi AS'ın zuhur tarihi 2017 değil 2015 olur Allahu alem.Yani 2015 de Suudi Arabistan Meliki olur ve 2016 da da Suriye'ye gelir ve tüm İslam Ordularının baş komutanı olur Allahu Alem. 

Yani biz "Acaba 2015 de olmaz da 2017 de mi olur" diye diğer verileri tekrar tekrar değerlendiriyoruz ama olaylar hep İnşaallah 2015' de olacakmış gibi gelişiyor.Allahu alem.

Medyum Kağan'a gelince:

Arkadaşımız çok değerli bir vatanseverdir ve imanlı, şuurlu bir Müslümandır. Bundan önceki ay tutulmalarını İsrail ve Yahudiler açısından tek tek değerlendirmiş ve 2015'in 4 Nisan ve 28 Eylül tarihlerinde de iki defa Ay tutulması olacağını ifade etmiş. Ve İsrail bu iki tarihte de yine öncekilerde olduğu gibi iki eylem yapacak diyor.28 Eylül'deki tam tutulma olacakmış ve esas o tarihe işaret ediyor. Açıklamaları bir yıldız falı değil. Sadece ay tutulma tarihlerini ve o tarihlerde olan olayları analiz ederek bir sonuç çıkarıyor.

Medyum Kağan deprem de olabilir diyor. Hadis okuyup, Hadis yorumlarını da açıkça dikkate alarak uygun sonuç çıkarıyor.

Medyum Kağan'ın yorumları kesinlikle algı operasyonu değil ama çoğu zaman tutmadığına da çok defa şahit olduk.

Sadece katkıda bulunabiliriz naçizane:

4 Nisan 2015 ABD ve yedi bayraklıların Ürdün'den Suriye'yi işgale başlayacakları gündür Allahu alem. Bu işgal İsrail için yapılacak.

ABD, Mayıs'da ayaklanmayı başarabilirse Mayıs'da; belki de başaramadan Mayıs'dan önce Nisan'da bu ay tutulması ile Diyarbakır'da büyük bir deprem olabilir. Diyarbakır'da büyük bir olay olacağına dair hadis yorumu vardır. Bu depremi İstanbul'da bekleyenler beklesin, biz beklemiyoruz İnşaallah.

İnşaallah böyle bir ayaklanma olmaz ve ülkemizin hiç bir yerinde de deprem olmaz.İlla olacaksa da İnşaallah Müslümanlara en çok zulmedenlerin başkentlerinde olur diyoruz.

28 Eylül Ay tutulmasına bağlı olarak olacak olan deprem ise daha büyük bir deprem olabilir ve Allahu Alem Washington veya Newyork'ta bekliyoruz. 

Peki nasıl diyebiliyoruz? Evet atıyoruz ama hadis yorumlarına göre yapılmış alimlerin ifşaatlarına göre destekli atıyoruz. Desteksiz değil yani. İşte ispatı:

ABD,Suriye'yi işgal edince başına Süfyan'ı geçirecek ve Irak'a saldıracaklar. Kufe'de 60 bin Şii'yi öldürecekler.İran ile savaşı başlatacak ve İran'ın düzenli ordusunu imha edecekler. Ama İran'a giremeyecekler.Siyah Sancaklılar İran'ın doğusundan gelip Kufe'yi geri alacaklar. 

Ve bu olaylar eğer 4 Nisan 2015 de başlarsa altı ay sonra olacak  olan büyük deprem nerede olmalı ki Ruslar finali beklemeden güneye inecek cesareti bulsun? ABD ordusu Irak'da savaş halinde, İran ile savaş halinde. Ve Washington'da büyük bir deprem olmuş.Sizce Rusya ne yapar?

Güzeller güzeli Rabbimiz bu dehşetli fitneler döneminde hem Kürt halkımızı hem Türk halkımızı hem bu cennet vatanımızı hem de Kahraman Ordumuzu bütün bu fitnelerden korusun ve nihai zafere kavuştursun İnşaallahu Allahu Ekber.