2 Aralık 2014 Salı

KAFİR CİNLERLE GÖRÜŞEN KAHİNLER

KAFİR CİNLERLE GÖRÜŞEN KAHİNLER



ASTROFİZİKÇİ STEPHEN HAWKİNG

Bu adam özürlü bir bilim adamı. Kahin değil ama başlığa uygun güncel bir resim olduğu için aldık.
Çünkü hep gelecekten haber veriyor.

(Şunu da ekleyiverelim: Almanya'da bulunan dangalak bir mehdi adayının Deccali de bu adamdır. Ne bu deccal, ne de o mehdi vesselam)

Kuranı Kerim'de şeytani yani kafir cinlerin sema katlarına doğru çıkarak Nurdan yaratılmış Meleklerin kendi aralarında yaptıkları konuşmaları dinledikleri ve yeryüzüne inerek kafir cinlerle konuşan kafir insanlara bilgileri aktardıkları geçiyor.

Ancak bu olaylar Hz.Peygamber SAS Efendimizin yeryüzünü şereflendirdiği ve alemlere Rahmet olarak indiği günden itibaren yasaklanıyor. Yani şeytani cinler artık o günden sonra sema katlarına çıkamıyorlar ve Meleklerin konuşmalarını dinleyemiyorlar. Kim çıkmaya kalksa kendisine Melekler tarafından bir yıldız atılıyor. Ve o yıldız yanarak bir ateş topu oluyor ve o cini kovalıyor. Cin kaçmasa yanacak. Melekler aralarında konuştukları geleceğe ait bilgileri LEVHİ MAHFUZ'dan okuyorlar. Levhi Mahfuz tüm kainatın kaderinin en başından en sonuna kadar yazılı olduğu en büyük kitap.

Yıldız kayması dediğimiz göktaşlarının atmosfere girip yanması olayı da Allahu alem bu olay olsa gerek. Bunu astronomi uzmanları bizden daha iyi bilirler.

Demek istediğimiz şudur:

Hz.Peygamber SAS Efendimiz alemlere Rahmet olarak gönderilmiştir. Artık hiçbir kafir semaya çıkan kafir cinlerden geleceğe ait bilgi alıp kullara satamaz.

Yani kahinlerin dediklerine inanmamak lazım. Nostradamusun da kehanetlerini Muhyiddini Arabi Hazretlerinden çaldığı rivayet edilir.

Gaybi Allah'tan CC başka hiç kimse bilemez. Kuran'da açık ayetler var. Ancak yine Kuran'da bulunan başka ayetlere göre de ALLAH CC bazı sınırlı gaybi bilgileri peygamberlerine bildirdiğini ve bildireceğini (Hz.Peygamber SAS Efendimize)beyan ediyor.

Yani gaybi sadece Allah CC bilir ve Hz.Peygamber SAS Efendimizin hadisleri kaynak olabilir.
Başkasına inanmamak İslama uygun olandır. Bazı alimlerimiz ve evliyalarımız da bazı gaybi bilgileri paylaşmışlar ancak hepsi de doğru çıkmamış. Allahu alem onlar da belki de rüyalarında Hz.Peygamber SAS Efendimizden almış olabilirler ve bir kısmını unutmuş da olabilirler.Bir kısmının doğru bir kısmının yanlış çıkması belki de bu şekilde izah edilebilir.

Ama gayrimüslimlerin gelecek haberlerine itimat edilmemeli çünkü çoğu yaşadıkları ülkenin gizli servislerine hizmet etmektedirler.

Yıldızlar ve astroloji ilmi ise bu yazdıklarımızın dışındadır. Bu konuda her hangi bir bilgimiz yoktur. 
Bilenlerin yazdıklarına da bir yorum getiremeyiz.

Bizim kastettiğimiz; gökyüzünden meleklerin dinlenmesi suretiyle elde edilen bilgilerdir.Yani kafir cinlerle görüşen kafir kullar, o kafir cinlerden geleceğe dair doğru bilgiler alamazlar. 

SÜFYAN "APO" OLABİLİR

SÜFYAN "APO" OLABİLİR




Ahir zamanda çıkacak şerefsiz Süfyan'ın APO olabileceğine dair bir yazı yazmıştık. O yazıyı tekrar etmeden ilaveten yazalım ve ekleyelim. Delilleri o yazıda sunmuştuk. 

Hadis yorumlarına göre ahir zamanda çıkacak Süfyan Abdullah Öcalan olursa (buraya dikkat ediniz)
o zaman Fethullah Gülen Hoca Efendi de büyük ihtimalle Cehcah olur. Yani Hz.Mehdi AS'ın hocası olur.

Soru: Cehcah'ın ABD'de ne işi var? 
Bu sorunun cevabını önceki yazılarımızda vermiştik. Kısaca tekrar edersek, Gülen ABD'de esirdir. (ESİR yani istese de gelemez) Biz bunu ne zaman yazmıştık o da çok ilginçtir yani:

Bilim olimpiyatlarında sayın Bülent Arınç çok duygulanmış, ağlamış ve hasretle kucaklamak için Gülen'i Türkiye'ye davet etmişti ya işte ta o zaman yazmıştık ve "gelemez orada esir" demiştik.

Süfyan ilk defa ayağa kalkar etrafında kimseyi bulamaz ve yerine oturur.(1978) İkinci defa ayağa kalkar destek bulamaz ve yerine oturur.(1984) Sonra üçüncü defa ayağa kalkar ve yanında yedi bayraklıları bulur (2015) ve 9 ay iktidarda kalır.(Yedi bayraklılar Ürdün'de bulunan ABD koalisyon ordusu)

Türkiye,İran,Irak ve Suriye ile savaşır. Sonunda yenilir ve Golan tepelerine kaçar. İsrail'e yani esas ağa babasının yanına kaçarken Golan tepelerinde Hz.Mehdi AS tarafından yakalanır. Ve dalları Taberiyye Gölüne doğru uzanan büyük bir ağacın altında infaz edilir.('Kesilerek' geçiyor hadis yorumlarında) (2016)

Bunlar hadis yorumlarına uygundur.

Öcalan serbest kalırsa gideceği yer ABD'dir. İlk bizden duyunuz istedik. Çünkü karşılığında da Gülen'i vereceklerdir. Hadis yorumlarında Süfyanın Şam'ın başına geçeceği ifade edilir. Bu Şam şehri Suriye'de bulunan Haseke gibi bir Kürt şehri de olabilir.

Kısaca eğer Öcalan serbest bırakılmazsa Süfyan başkası ama serbest bırakılırsa bize göre en önde gelen Süfyan adayıdır. Kürt kardeşlerimiz! Bu yorumlar hadislere uygundur.PKK'ya uymayınız.