2 Aralık 2014 Salı

SÜFYAN "APO" OLABİLİR

SÜFYAN "APO" OLABİLİR




Ahir zamanda çıkacak şerefsiz Süfyan'ın APO olabileceğine dair bir yazı yazmıştık. O yazıyı tekrar etmeden ilaveten yazalım ve ekleyelim. Delilleri o yazıda sunmuştuk. 

Hadis yorumlarına göre ahir zamanda çıkacak Süfyan Abdullah Öcalan olursa (buraya dikkat ediniz)
o zaman Fethullah Gülen Hoca Efendi de büyük ihtimalle Cehcah olur. Yani Hz.Mehdi AS'ın hocası olur.

Soru: Cehcah'ın ABD'de ne işi var? 
Bu sorunun cevabını önceki yazılarımızda vermiştik. Kısaca tekrar edersek, Gülen ABD'de esirdir. (ESİR yani istese de gelemez) Biz bunu ne zaman yazmıştık o da çok ilginçtir yani:

Bilim olimpiyatlarında sayın Bülent Arınç çok duygulanmış, ağlamış ve hasretle kucaklamak için Gülen'i Türkiye'ye davet etmişti ya işte ta o zaman yazmıştık ve "gelemez orada esir" demiştik.

Süfyan ilk defa ayağa kalkar etrafında kimseyi bulamaz ve yerine oturur.(1978) İkinci defa ayağa kalkar destek bulamaz ve yerine oturur.(1984) Sonra üçüncü defa ayağa kalkar ve yanında yedi bayraklıları bulur (2015) ve 9 ay iktidarda kalır.(Yedi bayraklılar Ürdün'de bulunan ABD koalisyon ordusu)

Türkiye,İran,Irak ve Suriye ile savaşır. Sonunda yenilir ve Golan tepelerine kaçar. İsrail'e yani esas ağa babasının yanına kaçarken Golan tepelerinde Hz.Mehdi AS tarafından yakalanır. Ve dalları Taberiyye Gölüne doğru uzanan büyük bir ağacın altında infaz edilir.('Kesilerek' geçiyor hadis yorumlarında) (2016)

Bunlar hadis yorumlarına uygundur.

Öcalan serbest kalırsa gideceği yer ABD'dir. İlk bizden duyunuz istedik. Çünkü karşılığında da Gülen'i vereceklerdir. Hadis yorumlarında Süfyanın Şam'ın başına geçeceği ifade edilir. Bu Şam şehri Suriye'de bulunan Haseke gibi bir Kürt şehri de olabilir.

Kısaca eğer Öcalan serbest bırakılmazsa Süfyan başkası ama serbest bırakılırsa bize göre en önde gelen Süfyan adayıdır. Kürt kardeşlerimiz! Bu yorumlar hadislere uygundur.PKK'ya uymayınız.   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.