17 Aralık 2014 Çarşamba

ÖNÜMÜZDEKİ İKİ AY İÇİNDE TÜRKİYE'NİN NATO ÜYELİĞİ TARTIŞILACAK

ABD, CEMAATİ KULLANARAK TÜRKİYE' Yİ NATO'DAN ÇIKARMAYI HEDEFLİYOR



Önümüzdeki aylarda Batı'da,Türkiye'nin NATO üyeliği tartışmaya açılırsa şaşmamak lazım.

ABD'ye Siyonistler hakim olduğu için Siyonistler yerine kısaca ABD yazacağız.Çünkü bu planlar ABD'deki Neoconlar ve siyonist Yahudiler tarafından yapılmaktadır.

Türkiye ile ilgili planları Güneydoğuyu bölüp,Kürdistan adı altında ikinci bir İsrail kurmak ve Büyük İsrail'e ilhak etmektir.Büyük İsrail'e ilhak esnasında da Kürtler Irak Merkezi Hükümeti'ne yok ettirilecektir.Yani sadece topraklara talipler, insanlara talip değiller.

Bu ABD, en az iki kuş düşüremeyeceği yere taş atmaz. Bu güne kadar atmadı da.

Önce 28 Şubat ile hem Milli Görüşün bitirilmesi hem de Cemaatin kontrol altına alınması amaçlandı. Ve bu başarıldı. 

Sonra açılım ile Kürt halkı PKK'lı yapılarak PKK'nın ayaklanma yapabilecek kadar güçlenmesi amaçlandı.

Ama Türkiye dünyanın en güçlü ordularından birine sahip (bize göre en güçlüsüdür İnşaallah ve Elhamdülillah) ve üstelik Türkiye NATO üyesi. Yani bu Ordu'ya rağmen Türkiye'nin bölünmesi mümkün değil. İlla ki Barzani'ye, PKK'ya,PYD'ye ABD'nin açıktan destek vermesi lazım. Türkiye NATO üyesi olduğu için ABD bunu dünyaya anlatamaz. Dünya ABD'nin kendi müttefikini arkasından vurmasını hiç de hoş karşılamaz.

İşte bu nedenle ABD ve Avrupa kasten Cemaate destek vererek AKP'yi oyuna getirmeye çalışıyor. AKP Cemaate karşı Avrupa'yı karşısına alırsa hatta ABD'yi karşısına alma noktasına gelirse Türkiye'nin NATO'dan atılmasını tartışacaklar. Ve tüm dünyaya Cemaate karşı yapılan operasyonların demokratik olmadığı, Türkiye'nin diktatörlüğe doğru gittiği, radikalleştiği iddiaları ile güya kendileri de haklı (!) konumda kalmak istiyorlar.

Şimdi de hem Cemaat yok edilmek hem de Türkiye NATO'dan atılmak isteniyor.

Bir parantez: (Suriye'de Esad nüfusun yüzde onunu temsil eden bir azınlığın temsilcisi olmasına rağmen yüzde doksanlık nüfus Esad'ı devirmeye yetmemiştir ve dış destek zorunlu olmuştur.Çünkü Esad'ın ordusu vardır ve teröristlerle mücadele edebilecek güçte bir ordu olduğundan Esad indirilememiştir. Ordusu olmasa İran'ın,Rusya'nın verdiği dış desteğin de bir yararı olmazdı.)

Cemaat Batı'nın umurunda mı? Cemaat Batı'nın hiç umurunda değildir ve Türkiye'nin parçalanması için yapılan planların uygulanması noktasında sadece bir PİYONDUR. 

Batının böyle pek çok piyonları var ve işleri bitinceye kadar dost işleri bitince de düşman oluverirler. Şimdiki dostları Barzani ve Kürtlerdir. Ne zamana kadar? 

Türkiye bölünüp Kürt Devleti kurulana kadar. Kürt devleti kurulduğu andan itibaren de Kürt Devletini imha ettirip topraklarını İsrail'e bağlayacaklar. Kürt kardeşlerimiz de bu oyuna gelmesinler. Gelmeyecekler de İnşaallah. 

Barzani'yi terör listelerinden bunun için çıkardılar.Yarın PKK ile PYD'yi de çıkaracaklar. 

Barzani de bugün Diyarbakır'da Kürdistan bayrakları dağıtımına başlamış. Erbil'de değil Diyarbakır'da.

Cemil Bayık barış süreci için "ARACI" istediğini ve bu aracının ABD olabileceğini açıkladı. Ayrıca ABD ve Avrupa'nın en güvenilir dostunun PKK,PYD,Barzani ve Kürtler olduğunu da söyleyerek gönüllü uşaklık talebini iletti.
(ABD Kürtleri İran'a karşı kullanmak isteyeceğinden bu uşaklık talebini de dikkate alacaktır.)

Ayrıca Bayık; Suriye'nin kuzeyindeki Kürt bölgelerinin de korunarak ABD've Avrupa için Rusya'ya alternatif enerji yolu olabileceğini hatırlatarak (!) yem sundu.

Danimarka Türkiye'nin AB üyelik sürecinin dondurulmasını istedi ama Cumhurbaşkanı "Umurumuzda bile değil" diyerek AB'ye rest çekti. 

Aslında onların istediği de buydu. Türkiye Avrupa'dan dışlansın istiyorlardı, sonuçta da NATO'dan ihracını isteyecekler.

Ve İsrail her zamanki gibi doğrudan hedefini ortaya koyarak Türkiye'nin NATO'dan ihracını istedi.

Dünyaya bu İsrail kadar utanmaz bir ülke gelmemiştir. Gerekçeleri Türkiye'nin IŞİD'e destek verdiği iddiası.Bu iddiayı İsrail ortaya attı.Oysa o IŞİD'i ABD,İngiliz ve İsrail gizli servislerinin yani CIA,MI6 ve MOSSAD'ın kurduğu belgelendi. Yani hem terörizmi kurup destekliyor hem de Türkiye destekliyor diye iftira atıp NATO'dan ihracını istiyor. 

Kısaca özetlersek ABD ve Siyonistler Cemaate yapılan operasyonları Türkiye'nin NATO'dan ihracı için kullanacaklar. İhraç ederlerse de Barzani'yi,PKK'yı,PYD'yi açıktan en ağır silahlarla donatacaklar, hatta doğrudan askeri destek verecekler. Alçak plan budur. 

AKP bu oyunu görmeli ve oyuna gelmemelidir. Onların Cemaat falan umurlarında değildir.Hedefleri Kürdistan'dır.

Peki hadis yorumlarına göre Siyonistlerin, ABD ile Avrupa'nın bu planları gerçekleşecek mi?

Hayır gerçekleşmeyecek İnşaallah.Öyle bir şey olacak ki ABD ve Avrupa Türkiye'ye her zamankinden çok daha muhtaç hale gelecekler ve Türkiye'nin bölünmesini değil çok daha fazla güçlenmesini arzu edecekler.

Bu gelişmenin ne olacağı konusunda tahminlerimiz var ama açıklamak için henüz erken.

Ahmet Hulusi Hoca Türkiye'nin Batı'dan dışlanacağını söylemiş ve bunu AB'den atılacağı şeklinde yorumlamış. Ancak Türkiye zaten AB üyesi değildir.(Tek taraflı gümrük birliği dışında) 

Bize göre evliyanın ifşaatı NATO'dan atılmak olabilir. Ancak yukarıda da yazdığımız gibi böyle bir şey olsa bile çok kısa süreli bir şey olacak ve ABD Melhamei Kübra'da Türkiye'nin müttefiki olacak.

Ama Ahmet Hulusi Hoca, 3.Dünya Savaşı'nın nasıl başlayacağını anlatırken "Her şeyin başı Türkiye'nin Batı'dan atılmasıdır" demiş. Bu cümle hadis yorumlarına da uygundur ve evet artık zaman çok daralmıştır.

Güzeller güzeli Rabbimiz (CC) bu hengamede Aziz Milletimize ve Kahraman Ordumuza daima inayet buyursun ve zaferler nasip etsin İnşallahu Allahu Ekber.

Allahu Alem Allahu Alem Allahu Alem