27 Mart 2015 Cuma

ARAPLARA ŞOK TEHDİT GELDİ

ENSARULLAH YÖNETİCİSİ ARAPLARI TEHDİT ETTİ




Araplara şok tehdit: Bulundukları son toprak olur.

Yemen'de Husilerin partisi Ensarullah Yönetim Kurulu üyesi Dayfallah Al Şami, Yemen'deki durumu değerlendirdi.

Şami, "Suudi Arabistan kara operasyonuna karar verirse Yemen, onların bulunduğu son toprak olacak. Birleşik Arap Silahlı Kuvvetleri'nin oluşturulması kararı, hakları çiğnenmiş Arap halklarının çıkarlarını hiçbir şekilde korumuyor. İsrail ordusunun sivilleri bombaladığı Gazze'ye bakın. Nerde Arap ordusu? Nerde birlikleri? Hiçbir Arap ordusu, Filistin halkını kurtarmak istemiyor." dedi.
ORTADA YALAN HABERLER VAR

Rusya'nın resmi haber ajansı Sputnik Arabic'in haberine göre Suudi Arabistan ve müttefiklerinin sivillerin evlerini vurduğunu, kadınların ve çocukların enkaz altında kalmasına yol açtığını belirten Sami, medyanın ise sahte haberlerle dolu olduğunu söyledi.

"BULUNDUKLARI SON TOPRAK OLUR"

"Al-Arabiya ve Al-Cezire, Yemen'de silahlı güçlerin üslerinin vurulduğuna dair yalan haberler yapıyor" diyen Sami, şöyle devam etti:

"Yemen hava savunması, bu sabah, başkent Sana yakınlarında bir Suudi savaş uçağını vurdu. Suudi Arabistan ve müttefikleri, kara operasyonuna karar verirse, Yemen onlar için, bulundukları son toprak olacak. Onlar için tam bir yenilgi anlamına gelecek. Yemen halkı, hangi silahlara sahip olursa olsun hiçbir düşmanın, topraklarımıza girmesine izin vermez. Her bir erkeğimiz silah kullanabiliyor, her bir erkeğimiz ailesini korumak için düşmana vahşice saldırmayı biliyor. Suudi Arabistan, 2010'da Yemen'de kara operasyonuna girişmişti, ancak kısa sürede pişman olarak geri döndü ve uluslararası örgütlerde histerik bir şekilde tehditlere başladı. Bize karşı başlattıkları savaş, sadece halkımızı güçlendirdi. Milis güçler ve ordu, tek bir çatı altında birleşti.

ARAP ORDUSU GAZZE'Yİ NEDEN KORUMUYOR

Birleşik Arap Silahlı Kuvvetleri'nin oluşturulması kararı, hakları çiğnenmiş Arap halklarının çıkarlarını hiçbir şekilde korumuyor. İsrail ordusunun sivilleri bombaladığı Gazze'ye bakın. Nerde Arap ordusu? Nerde birlikleri? Hiçbir Arap ordusu, Filistin halkını kurtarmak istemiyor. Şarm El-Şeyh'te toplanan bakanlar, bugün, İsrail'e desteklerini sergilediler.İsrail, tüm Arap uluslarına kıyasla kendi halkını çok daha iyi koruyor."



YORUM

ALLAH'TAN KORKARIM.ADAM DOSDOĞRU SÖYLÜYOR.

Eğer kara harekatı olursa, Suudlar yenilir ve 2010 da olduğu gibi yine çıkarlarsa ve Yemen'de yönetimi değiştiremezlerse, biliniz ki beklenen YEMANİ bu Husilerden çıkacaktır Allahu Alem.

Çünkü o zamanki Yemen yönetimi ile Suud'un şimdiki yönetiminin düşman olması gerekir. 

Gerekir ki Mekke'de bir ayaklanma olduğunda, Yemen Ordusu o ayaklanmaya yardım etmek için- Suud Ordusuyla çarpışmak üzere- Mekke'ye gelsin. 

Bu manada gelişmeler uyumludur Allahu Alem.

YEMEN HAREKATI YAHUDİ OYUNU

"SÜNNİ-Şİİ SAVAŞI" ÇIKARMAK İÇİN SON KOZLARINI OYNAYAN SİYONİSTLER YEMEN'DE DE BAŞARAMAYACAKLAR



ABD,İngiltere ve İsrail "Sünni-Şii Savaşı" çıkarmak için beş yıldan beri her yolu deniyorlar. Önce Suriye ve Irak'da başarısız oldular şimdi de Yemen'de olacaklar.

Suriye'de Esad'ın, Irak'da Maliki'nin Anti emperyalist duruşları Sünni-Şii Savaşını engelledi.Tabi buna Rusya da kendi ulusal çıkarları için destek verdi.

Böylece İran,Irak,Suriye,Hizbullah ve Husiler bir Şii blok oluşturmuş oldu.

Yemen'de Husilerin Sana'yı ele geçirip Aden'e yürümesi batıda infiale neden oldu ve önce Türkiye ile sonra da Mısır ile irtibata geçerek Yemen'de Husilere karşı Sünni bir blok oluşturmak istediler.

Türkiye'nin Mısır nedeniyle isteksiz kaldığı blok Sisi ile anlaşılarak kuruldu. Körfez ülkeleri ABD'nin emriyle Mısır'a 20 milyar Dolar yardım ederek Sisi'yi satın aldılar. Ve hava operasyonu başlatılarak Yemen bombalandı. Yetinilmedi ve kara operasyonu için de ortak kara gücü oluşturulması gündeme geldi. Sünni Blok da kurulmuş oldu.

Suudi Arabistan, Mısır,Katar,Ürdün, BAE, Bahreyn, Kuveyt. Bunların hepsi de batılıların işlettiği petrol kuyularından aldıkları yüzde beşlik it payı ile bolluk içinde yaşayan Emirlikler tarafından yönetiliyor.Hepsi de Batının uşağı.İçlerinde bir tane aç Mısır vardı onu da 20 Milyar Dolar ile satın aldılar. Şimdi o da ısırmaya hazır. İşte Sünni Blok da bu.

Gelelim Dini açıdan blokların değerlendirmesine:

Şİİ BLOK VE ŞİİLİK

İran Şiiliği de Arap Şiiliği de aralarında küçük farklar bulunsa da Hz.Mehdi AS zuhur edinceye kadar var olacak bir mezheptir. Yani Şiilik inancına göre Hz.Mehdi AS'a biat farzdır ve biat etmeyen KAFİR olur. 

O nedenle Şiiler bu konjonktürde ne kadar başarı elde ederlerse etsinler Hz.Mehdi AS hangi milletten, hangi devletten zuhur ederse etsin o milletin, o devletin emrine girecekler.Bu kesindir.Tabi münferit sapıtmalar olabilir. Yani kişiler veya tarikatlar bazında. Onlar da sesini çıkaramayacak ve mecburen biat edeceklerdir.Ama devletler ve milletler bazında biat edileceği muhakkaktır. 

Yani Şiilikte kısa vadede İslam ve bölge aleyhine görüntüler oluşsa bile, uzun vadede Şiiliğin başarısı İslam'a hizmet eder.

Hz.Mehdi AS'ın da Şiilerden çıkmayacağı hadis yorumlarına göre kuvvetli olarak bellidir.O nedenle Şiilere düşmanlık edilmemelidir.

Bu şuna benzer:

Bir at yetiştiricisi üç yüz atı öyle yetiştirmiş ki bir ıslık çalınca hepsi toplanıyor ve emre girip yararlı işler yapabiliyorlar. O at yetiştiricisi atları serbest bırakıp araziye salıyor. Bir müddet sonra yanlarına varıyor ki atlar bir kaç köylünün atlarını da yanlarına alarak kaçırmışlar,bahçelerini de talan etmişler. Köylüler atları yakalamak için uğraşıyorlar ama atlar uğraştırıyor. Sonra o at yetiştiricisi bir ıslık çalıyor ve atlar hemen toplanıp içtima oluyorlar.

Sonra köylülere dönüp "Bu atlar sizin olsun, verdikleri zarara karşılık yararlı işlerinizde kullanın diyor."  

İşte Şiilerin durumu tıpkı bu atların durumu gibidir ve sahiplerini beklemektedirler. O da geliyor ve sadece Şiilerin değil bütün bir ümmetin Meliki olacaktır İnşallah.

SÜNNİ BLOK VE SÜNNİLER

Sünni blokta bulunanlar aslında bizim Türkiye Sünniliği ile ilgili değil. Onların Sünniliği Vehhabilik, Selefilik, Tekfircilik hatta Haricilikten oluşuyor. 

Daha net yazarsak bu Sünnilik; Şahı Nakşibendi (KS), Abdülkadiri Geylani (KS),Hoca Ahmedi Yesevi (KS),Mevlana Halidi Bağdadi (KS) ve Bediüzzaman'dan (KS) bize kalan Sünnilik DEĞİLDİR.

Bu devlet adamı geçinen Batı Uşakları da Alparslan, Fatih, Yavuz, Kanuni ve Atatürk DEĞİLDİR.

O nedenle Türkiye'nin Dini açıdan ne bu Sünni blokda ne de bu Şii blokda işi yoktur, olamaz da.

Çünkü ABD ve Batının amacı mezhep savaşıdır ama bu blokların yapacağı bir savaş mezhep savaşı da olmaz. Olursa da hak değil BATIL MEZHEPLERİN SAVAŞI OLUR. 

Bizim mezhebimiz haktır ve Şahı Nakşibendi (KS), Abdülkadir Geylani (KS), Hoca Ahmet Yesevi (KS), Mevlana Halidi Bağdadi (KS) ve Bediüzzaman'ın (KS) MEZHEBİDİR.

Bir parantez:

(Bakınız Sisi, yani satılmış Sisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi (KS) için ne diyor? "Zalim" diyor. 

Bre şerefsiz Sisi? Kendisini İsrail'e satmış köpek!

Rabia Meydanında beşbin tane masum silahsız sivili ağır makinalı tüfeklerle tarayıp şehid eden Selahaddin Eyyübi miydi? Kanı bozuk. 

Bu şerefsiz, bu açıklamayı şunun için yaptı: 

Yemen operasyonu yalakalığı nedeniyle arkasına ABD ve Batıyı aldı. Önceden kızdığı Türkiye'ye bu şekilde racon kesiyor. O kılıcı ensende göreceğin gün yakındır İnşallah.)

DEVAM EDİYORUZ

TÜRKİYE NE YAPMALI?

Görüldüğü gibi Sünni blok Şii bloka göre daha uşak. Hatta şerefsizler bloku.Bu nedenle gerçekte Türkiye bu bloka kesinlikle üstünlük sağlayıcı bir destek vermemeli.Ancak biz NATO ülkesiyiz ve en azından şimdilik orada kalmalıyız.Bu nedenle ABD'nin müttefiki olarak Sünni bloka sembolik destek verebiliriz.Ama üstünlük sağlayıcı bir destekten kesinlikle kaçınmalıyız. Hatta bu şekilde üstünlük sağlayıcı bir desteği mümkünse gizliden İran'a vermeliyiz. Çünkü İran Devleti bir uşak değildir.Nüfusunun da çoğu Türktür.Ve yıkılsa bile yerine kurulacak devleti Türklerin kuracağı da Hadis yorumlarından anlaşılmaktadır. O nedenle İran bu hengamede Yahudilere kurban ettirilmemelidir.Sünni blokun ardında İsrail'in bulunduğu çok nettir.