4 Ekim 2014 Cumartesi

ALMANYA'NIN NİYETİNİN NE OLDUĞU VERDİĞİ SİLAHTAN BELLİ

ALMANYA'NIN NİYETİNİN NE OLDUĞU VERDİĞİ SİLAHTAN BELLİ



Almanya, Peşmergeye yani Barzani'ye güdümlü tanksavar füzeleri veriyor ve eğitimi için Erbil'de bir tesis kurmaya hazırlanıyor.

Almanya'nın gerekçesi ise  IŞİD. Yani "IŞİD'e karşı veriyorum" diyor.
Almanya yalan söylüyor, Türkiye'ye karşı düşmanlık yapıyor. Bu silahlar alan hakimiyeti sağlamak için kullanılacak.

Yani Almanya Barzani'nin Kürt Devleti kurmasını istiyor ve çizdiği sınırları da bu silahlarla savunması için veriyor.

Barzani'nin bölgesini işgal etmek isteyen ordu füzelerle işgal edemez, sadece yıkım yapar.Uçaklarla işgal edemez yıkım yapar. İşgal için illa ki kara harekatı gerekir ki onun da olmazsa olmazı zırhlı birliklerdir.

Peşmerge çetelerine verilen bu silahlarla bu bölgeye kara harekatı önlenecek, hiç bir tank giremeyecek. Olay budur.

Eğer Almanya Peşmerge'ye gelişmiş Uçak savar füzeleri verseydi o zaman niyeti ortaya çıkacak ve "IŞİD'in uçağı mı var, niçin ve kime karşı veriyorsun bu füzeleri" denilecekti. 

IŞİD'in üç beş tane tankı var ya bahane hazır. Ama Almanya el altından yani gizliden Uçaksavar füzeleri de verir bunlara. Demedi demeyin.

Bu tanksavar füzeleri Barzani'ye, IŞİD'e karşı kullansın diye verilmedi, Irak Merkezi Hükümeti'ne karşı kullanılacak. Bağımsızlığa Türkiye de itiraz ederse daha şimdiden hazırlık yapıyorlar.

ALMANYA'NIN DERDİ NE? TÜRKİYE'YE NİÇİN DÜŞMANLIK EDİYOR?

Türkiye yakında yüz milyonluk nüfusu ve 748 bin km2 lik yüz ölçümü ile gelişmiş bir devlet olarak AB kapısında olacak.Almanya'da yaşayan kardeşlerimiz nedeniyle Almanya; bizi AB'ne ister alsınlar isterse almasınlar Avrupa'da Türkiye karşısında etkinliğini kaybetmekten korkuyor.

Aslında bu doğru değil ama Siyonistler Almanya'da böyle bir algı oluşturuyorlar. Bunların yerinde siyonizmin kontrolünde olmayan Almanlar olsaydı asla PKK'ya,Peşmergeye destek vermezlerdi.

"Türkiye bölünsün,zayıflasın AB'ye alalım ve bizim kontrolümüzde olsun" istiyorlar. Yani Almanya Türkiye'yi bölüp batısını AB'ye alıp kontrol etmek ve Almanya'daki kardeşlerimizden de bu şekilde kurtulmak istiyor.

Ama bu, Almanya'nın tarihsel süreç içerisindeki bir devlet politikası değil ve şu anki Merkel yönetiminin saçmalığıdır. Çünkü Almanlar Türkleri düşman olarak görmemişler ve ABD'nin bizim için yapmadığı yatırımları Türkiye ekonomisine kazandırmışlardır.

MAN,Mercedes fabrikaları en önemli otomotiv fabrikaları arasındadır.(Ankara-Bursa ve Aksaray)

Devlet büyüklerimiz Merkel'i uyarmalı ve Türkiye'nin dostluğu kadar düşmanlığının da kuvvetli olduğu hatırlatılmalı.

Ama Merkel yola gelmez, açıkça siyonizme çalışıyor.İsrail'e Denizaltı vermesiyle Barzani'ye Tanksavar füzesi vermesi arasında hiç bir fark yok ve ikisini de İsrail için yapıyor.

Tabi Almanya da Merkel'den ibaret değil ve diğer Almanya ile Merkel'i hizaya getirmek mümkün.

Tanksavar füzelerinin  hikayesi bu.

FUAT AVNİ KİM OLABİLİR?

FUAT AVNİ KİM OLABİLİR?




Hükümet ile ilgili en gizli bilgileri paylaşıyor ve hükümetin belalısı olarak tanımlanıyor.

Paylaştıkları genelde AKP aleyhine kamuoyu oluşturacak türden bilgiler. Pek çok kişinin adı sayıldı.Üstelik AKP yöneticilerinden diğer AKP yöneticileri için "Fuat Avni'dir" iddialarında bulunuldu. En üst düzey yöneticiler.

Abdullah Gül mü?
Hayrünnisa Gül mü?
Bülent Arınç mı?
Ali Babacan mı?
İdris Naim Şahin mi?
İdris Bal mı?
Başkalarını da saydılar.. Kimler mi saydı? Yine AKP yöneticileri..

Dikkat edilirse AKP içerisinde AKP'nin en üst seviyedeki bilgilerine ulaşabilen ve bunları AKP aleyhine kullanan bir AKP'linin olduğunu yine en üst düzey AKP'liler iddia ettiler. Sızma var diyorlardı.

PEKİ KİM OLABİLİR BU FUAT AVNİ?

Bir kısmı gizli ya da özel bir kaç toplantıda konuşulanları öğrenebilen biri. Düz mantık ile bulmak çok kolay. Bu toplantıların hepsinde de katılımcı olarak bulunan kişi kimdir?

Ama bu kadar basit değil işte.Çünkü o toplantıların hepsine de katılmış ortak bir katılımcı yok.
Bir toplantıda A,B,C şahısları bir araya gelmiş, diğerinde D,E,F,G, hatta bir başka toplantıda K,L,M,N,O bir araya gelmiş.

O ZAMAN ŞU SONUÇ ORTAYA ÇIKAR: 

Madem ki bu Fuat Avni farklı mekanlarda farklı kişilerin katıldığı toplantılardan hiç katılmadığı halde haberdar oluyor o zaman mutlaka dinleme var.

Tabi dinleme deyince çeşitleri de devreye giriyor. Telefonlar, ortamlar, odalar dinleniyor olabilir.

O zaman bu Fuat Avni de bir şahıs olmaz, bir örgüt olur.

Hangi örgüt? Hangi örgüt olursa olsun MİT onu ortaya çıkarır.Ancak bir gizli servis olursa iş değişebilir. 

Bizim vardığımız kanaat Fuat Avni'nin bir gizli servis olduğu şeklindedir. 

Peki hangi gizli servis olabilir?

Bu soruyu cevaplamak için Fuat Avni'nin ortaya çıkış zamanı, AKP aleyhtarlığı ve Cemaat taraftarlığı da dikkate alınırsa:

Alman Gizli Servisi olamaz zira BND'nin Türkiye'de karşısında sadece MİT yoktur. CIA,MI6 da BND'nin faaliyetlerini engellerler. Zaten ortaya çıkmadı mı? Merkel sobelendi.

Geriye CIA,MI6 ve MOSSAD kalmaktadır. MİT, Mossad'a müsaade etmez. Yani Mossad olsaydı MİT Fuat Avni' yi çoktan sustururdu.

CIA MI? MI6 MI?

İkisi de olabilir çünkü zaten bu iki örgüt dünya çapında pek çok istihbarat olayında stratejik ortaktırlar.

Gezi Parkı olaylarının arkasında her iki örgüt de vardı.Ancak Cemaat konusunda bir ayrışma yapılabilir. Fuat Avni'nin Cemaat yanlısı olması MI6 yı da elemektedir.

Yani MI6 Cemaat için AKP yi dinleyip Cemaat lehine kullanmaz.

Geriye sadece CIA kalıyor.

Kritik soru şu:

AKP'nin ABD ile arası çok iyi iken ABD bunu niçin yapar?

Aslında bu sorunun geniş bir cevabını 16 Ağustos 2013 tarihli "Otuz Yüzlü ABD- Dokuz yüzlü AB" başlıklı yazımızda detaylı bir şekilde yazmıştık.

Buraya da kısaca şunu ilave edelim:

Bize göre ABD, Cemaati AKP'ye karşı bir koz olarak yedekte bekletmekte ve zamanı geldiğinde de AKP'yi indirmek için kullanmayı düşünmektedir.

Ve buraya dikkat!

AKP'nin Cemaat operasyonları da, tıpkı Balyoz,Kafes,Ergenekon,28 Şubat,12 Eylül operasyonları gibi bir yere kadar gidecek ve orada tıkanacaktır. ABD'ye göre işte o zaman sıra AKP'ye gelecektir.

NE YAPILMALI?

AKP de,Cemaat de,Ergenekon da tüm siyasi partilerimiz de tarikatlarımız da bizimdir ve bu Milletin unsurlarıdır. ABD'nin oyunlarına gelmeyelim ve bu cennet vatanı muasır medeniyet seviyesine çıkarmak, dünyanın en güçlü devletlerinden biri yapmak için birbirimizle didişmeyi bırakıp birlik beraberlik içinde çalışalım İnşaallah.

Bize göre Fuat Avni CIA'dır.