4 Ekim 2014 Cumartesi

ALMANYA'NIN NİYETİNİN NE OLDUĞU VERDİĞİ SİLAHTAN BELLİ

ALMANYA'NIN NİYETİNİN NE OLDUĞU VERDİĞİ SİLAHTAN BELLİ



Almanya, Peşmergeye yani Barzani'ye güdümlü tanksavar füzeleri veriyor ve eğitimi için Erbil'de bir tesis kurmaya hazırlanıyor.

Almanya'nın gerekçesi ise  IŞİD. Yani "IŞİD'e karşı veriyorum" diyor.
Almanya yalan söylüyor, Türkiye'ye karşı düşmanlık yapıyor. Bu silahlar alan hakimiyeti sağlamak için kullanılacak.

Yani Almanya Barzani'nin Kürt Devleti kurmasını istiyor ve çizdiği sınırları da bu silahlarla savunması için veriyor.

Barzani'nin bölgesini işgal etmek isteyen ordu füzelerle işgal edemez, sadece yıkım yapar.Uçaklarla işgal edemez yıkım yapar. İşgal için illa ki kara harekatı gerekir ki onun da olmazsa olmazı zırhlı birliklerdir.

Peşmerge çetelerine verilen bu silahlarla bu bölgeye kara harekatı önlenecek, hiç bir tank giremeyecek. Olay budur.

Eğer Almanya Peşmerge'ye gelişmiş Uçak savar füzeleri verseydi o zaman niyeti ortaya çıkacak ve "IŞİD'in uçağı mı var, niçin ve kime karşı veriyorsun bu füzeleri" denilecekti. 

IŞİD'in üç beş tane tankı var ya bahane hazır. Ama Almanya el altından yani gizliden Uçaksavar füzeleri de verir bunlara. Demedi demeyin.

Bu tanksavar füzeleri Barzani'ye, IŞİD'e karşı kullansın diye verilmedi, Irak Merkezi Hükümeti'ne karşı kullanılacak. Bağımsızlığa Türkiye de itiraz ederse daha şimdiden hazırlık yapıyorlar.

ALMANYA'NIN DERDİ NE? TÜRKİYE'YE NİÇİN DÜŞMANLIK EDİYOR?

Türkiye yakında yüz milyonluk nüfusu ve 748 bin km2 lik yüz ölçümü ile gelişmiş bir devlet olarak AB kapısında olacak.Almanya'da yaşayan kardeşlerimiz nedeniyle Almanya; bizi AB'ne ister alsınlar isterse almasınlar Avrupa'da Türkiye karşısında etkinliğini kaybetmekten korkuyor.

Aslında bu doğru değil ama Siyonistler Almanya'da böyle bir algı oluşturuyorlar. Bunların yerinde siyonizmin kontrolünde olmayan Almanlar olsaydı asla PKK'ya,Peşmergeye destek vermezlerdi.

"Türkiye bölünsün,zayıflasın AB'ye alalım ve bizim kontrolümüzde olsun" istiyorlar. Yani Almanya Türkiye'yi bölüp batısını AB'ye alıp kontrol etmek ve Almanya'daki kardeşlerimizden de bu şekilde kurtulmak istiyor.

Ama bu, Almanya'nın tarihsel süreç içerisindeki bir devlet politikası değil ve şu anki Merkel yönetiminin saçmalığıdır. Çünkü Almanlar Türkleri düşman olarak görmemişler ve ABD'nin bizim için yapmadığı yatırımları Türkiye ekonomisine kazandırmışlardır.

MAN,Mercedes fabrikaları en önemli otomotiv fabrikaları arasındadır.(Ankara-Bursa ve Aksaray)

Devlet büyüklerimiz Merkel'i uyarmalı ve Türkiye'nin dostluğu kadar düşmanlığının da kuvvetli olduğu hatırlatılmalı.

Ama Merkel yola gelmez, açıkça siyonizme çalışıyor.İsrail'e Denizaltı vermesiyle Barzani'ye Tanksavar füzesi vermesi arasında hiç bir fark yok ve ikisini de İsrail için yapıyor.

Tabi Almanya da Merkel'den ibaret değil ve diğer Almanya ile Merkel'i hizaya getirmek mümkün.

Tanksavar füzelerinin  hikayesi bu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.