27 Nisan 2015 Pazartesi

BEDİÜZZAMAN'IN İFŞATI GERÇEKLEŞİYOR

PKK'NIN ŞEHİR KANADI YDGH DİYARBAKIR'DA KAHVEHANE BASMIŞ


Silvan'da kahvehane basmışlar.Halkı zorla ayağa kaldırıp geç kalkan birini ayağından vurmuşlar. PKK propagandası yapıp HDP ye oy istemişler.

Yani HDP 'ye silah zoruyla oy topluyorlar. Aslında yasal açıdan PKK baskısı olan yerlerde sandıklar açıldığında HDP'ye çıkan bütün oyların iptal edilmesi gerekir.Yüksek Seçim Kurulu bunu yaparsa şaşmamak lazım çünkü yasa gereği budur.Baskı altında oy kullanılamaz.Kullanılan oy ya geçerli sayılmaz ya da seçimler o bölgede tümden iptal edilir.

GELELİM YORUMA

Bediüzzaman Hz.leri Müslüman Kürt halkının Kahraman Orduya ihanet etmeyeceğini yıllar önce ifşa etmişti.

Şimdi bu züppeler silah zoruyla Müslüman Kürt halkını sindirip, zorla oylarını alıp, arkasına takıp devlete karşı ayaklandırıp, becerebilirlerse devlet kurup sonra da bu Müslüman Kürtleri zulmetmeden yöneteceklerini vaat ediyorlar.Ama daha şimdiden Müslüman Kürtlere zulmederek de aksini ispat ediyorlar. Yardımlarına da kahraman askerlerimiz ve polislerimiz yetişiyor ve yaralıyı hastaneye yetiştiriyorlar.

Bu da şunu gösteriyor:
Müslüman Kürtler kimin şerefli kimin şerefsiz olduğunu görecek ve şerefli ordunun yanında şerefsiz PKK'nın da karşısında olacaktır. 

İşte bunlar da işaretleridir ve Bediüzzaman bunu yıllar önce söylemiştir.

Türk Milleti de burada güzel bir sınav vermiştir ve şerefli Müslüman Kürt halkını asla ve asla şerefsiz PKK ile bir tutmamıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.