26 Mart 2015 Perşembe

HUSİLER SUUDİ ARABİSTAN'A KARADAN GİRDİ

Arap Ordusu Husileri havadan bombalarken Husiler karadan Suud topraklarına girdiler ve kırk Suud askerini esir aldılar.





Husilerin lideri Abdülmelik El Husi ABD,İsrail ve Suudi Arabistan'ın birlikte hareket ettiklerini ve Yemen halkının onlara karşı direnecek gücü olduğunu açıkladı.

Husiler karadan Suudi Aarabistan topraklarına saldırı başlattılar ve kırk Suud askerini esir aldılar.

Zaten savaş havada değil KARADA OLUR. Yani zafer havada değil karada kazanılır. Bu hareket Husilerin kararlı olduklarının göstergesidir.

İŞTE YAZIYORUZ

Evet onlar yani Husiler Şii ama onlar da diğer tüm Şiiler de Hz.Mehdi AS'ı Sünnilerden çok bekliyorlar ve mutlaka Hz.Mehdi AS'ın askeri olacaklar.

Yemen'de huzur ve istikrar sağlandığında eğer yaşarsa ABDÜLMELİK EL HUSİ tüm Müslümanların beklediği YEMANİ olabilir.

Ama o Yemani Mehdi değildir.Temimli Sarışın Genç değildir.Şuayb Bin Salih değildir.

Hadis yorumlarına göre Hz.Mehdi AS Mekke'de zuhur ettiğinde yardım için Irak'dan bir ordu gidecek. (Mukteda Sadr bu şerefli ordunun komutanı olabilmek için geçen yıl Mekke'de bir ayaklanma olması halinde ordusunun Mekke'ye gideceğini açıklamıştı.)

Hz.Mehdi AS Mekke'de zuhur ettiğinde Yemen'den de bir ordu Mekke'ye yardım için gidecek. İşte bu ordunun yardımı ile Hz.Mehdi AS tüm Arabistan'a hakim olacak. Allahu Alem o ordu bu ordu olabilir. Şiilik falan da o anda biter ve tüm Şiiler Yavuz'un, Fatih'in,Mevlana'nın Yunus'un yoluna girerler İnşallah.Çünkü şiilik Hz.Mehdi AS zuhur edinceye kadar olan bir mezheptir.Zuhur ile birlikte ilk sona erecek mezheptir.

Bu nedenle Şiiler bizim düşmanımız olamaz. Yarın ordumuzun emrine girecek olan bugün niçin düşmanımız olsun? Yarın düşmanımız olacak niçin dostumuz olsun?


Eğer Husiler bu ordu ise Allah CC Ahir Zaman Şahsiyetlerinin ilki olarak tüm İslam alemine hayırlı mübarek etsin İnşallah. Ve onlara destek veren İran Ordusuna da inayet etsin İnşallah.

NEDEN Mİ?


ÇÜNKÜ İRAN DEVLETİ BİR SELÇUKLU DEVLETİNE GEBEDİR. ALLAH'IN İZNİYLE OLACAKTIR. 

İNŞALLAH VE ALLAHU ALEM


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.