5 Kasım 2015 Perşembe

HZ.MEHDİ AS 38 YAŞINDA ZUHUR EDECEK İNŞALLAH

HZ.MEHDİ AS 1979 DOĞUMLU OLABİLİR VE 38 YAŞINDA ZUHUR EDEBİLİR ALLAHU ALEM




Bu tarih de 2016 veya 2017 olabilir. Çünkü 38 yaşı 2016 da başlar ve 2017 de biter. Hz Mehdi AS kırk yaşında yani üç yıl içinde Arabistan Yarımadasına hakim olacak ve 41 yaşında Guta'da bulunacak.Yani Suriye'ye gelecek.

Şimdi bazıları bize yine kızacak ama biz yazılarımızı takipçilerimizi memnun etmek için değil doğruluğuna inandığımız için yazıyoruz.

1919 da Mustafa Kemal'e Milli Mücadeleyi başlatma görevi verildiğinde tam 38 yaşındaydı. Ve 41 yaşında Milli Mücadele Zaferini tamamladı.

Muhyiddini İbnül Arabi Hazretlerinin ifşaatlarından Atatürk'ün normal bir insandan öte bakışlarıyla insanı eriten biri olduğunu biliyoruz. 

Bu ifade tarihte ve tüm edebi eserlerde manevi yönü olan kişiler için kullanılmış. Atatürk'ün de 1919 da sadece Vahdettin Han tarafından değil aynı zamanda zamanın aksakallıları tarafından da görevlendirildiği ortaya çıkıyor. Arabi'nin ifşaatlarından bunu anlıyoruz. Aksini iddia eden Arabi'den delil getirsin. 

Bediüzzaman'dan delil kabul etmeyiz çünkü Bediüzzaman da tıpkı Atatürk gibi görünen ve bilinen özelliklerinin ötesinde görünmeyen ve bilinmeyen özellikleri olan biriydi ve bize göre Atatürk'ün can dostuydu.

Atatürk Türkiye'nin maddi mimarı olurken Bediüzzaman da manevi mimarlığını yapmıştır. Üstelik bunu İngilizlere rağmen başarmışlardır. Ama o İngilizler, ABD'liler ve İsrailliler bugün Atatürk'ün ve Bediüzzaman'ın bize bıraktığı mirasları ile savaş halindedir. (C..C) İşte bu savaşı Hz.Mehdi AS birleştirerek ve düşmanlarını darmadağın ederek kazanacak İnşallah.

Ve bir iddia da bulunalım.

Diriliş Ertuğrul dizisinde İbnül Arabi'nin Ertuğrul'a emanet ettiği sandık vardı ya... İşte o sandık Atatürk'e kadar gelmiş de olabilir. Ve Atatürk o sandıkta bulunan sırlardan yararlanarak Hz.Mehdi AS'a öncü hizmeti yapmış olabilir.

Bunun dayanağı şudur:

Bugün dünyada İslamı gerçek manada temsil edebilecek ve tüm İslam alemine model olacak tek ülke Cumhuriyetimizdir. Eksikleri ve yanlışları çok ama çok olsa da Atatürk'ün bu Cumhuriyeti tam istediği şekle getiremeden vefat ettiği de unutulmamalı.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.