7 Eylül 2015 Pazartesi

SON GELİŞMELER

ADIM ADIM 3.DÜNYA SAVAŞINA GİDİYORUZ




Rusya Suriye'ye asker gönderdi ve Suriye'nin savunmasını bizzat kendi askerleriyle yapacağını açıkladı. Tartus'taki askeri üslerine ilaveten Lazkiye'de de üs kuracakları ve Şam yakınlarında hava üssü kurdukları iddia ediliyor. Rusya'nın Suriye'ye başta pilot olmak üzere teknik askeri personel gönderdiği İran kaynaklı haberlerde geçti. Ayrıca daha önemlisi Rusya'nın Suriye'ye silah stokladığı, füze ve en son model savaş uçaklarını da gönderdiği iddia ediliyor.

ABD Dış İşleri Bakanı Kerry, mevkidaşı Rus Lavrov'u arayıp kaygılarını iletti. Lavrov'un açıklamaları ise Rusya'nın başta Suriye olmak üzere bölge ülkelerine bundan böyle aktif destek vereceği şeklinde.

İş bu kadarla da kalmadı. Putin Sisi'yi safına çekmeye çalışıyor. Sisi Rusya tarafına geçerse 3.Dünya savaşının başındaki Mısır işgali de bu sebeple olabilir.Daha önce bu işgali Libya'nın işgali olarak yorumlamıştık.O yorumda da şimdilik bir değişiklik yok. Yani Mısır işgal edilmeyecekse hadis yorumlarında geçen işgalden kasıt Mısır değil Mısır'ın bir parçası olan Libya'dır Allahu Alem. O da olmuştur zaten.

Ve Yemen... 

Yemen'de Ensarullah Suud öncülüğündeki koalisyona karşı direnişte anormal silahlar kullanmaya başladı. Resmen füze kullanıyor ve sadece Yemen içinde değil BAE'nde bulunan askeri hedeflere bile saldırı yapabiliyor. Körfez ülkeleri Suud ve koalisyon ortakları kendilerinin kayıplarını gizliyor. Ensarullah bugün,BAE ne ait bir askeri tesisi vurdu. Bu anormal silahlar kesinlikle Rusya menşeli ve Rusya artık Yemen'de de açıkça işin içine girmiş durumda.

Zaten Suud'un güneydeki iki kenti Ensarullah'ın sürekli gidip geldiği yerler oldu.Bu günlerde Yemen'de Suud güçleri ağır kayıplar verebilir.

Bütün bu gelişmeler açıkça gösteriyor ki 3 Dünya savaşı çıkmak üzeredir ve savaş yeri de Ortadoğudur. Yani başlayacağı bölgedir.Yayılacağı yerler de bellidir ve Estonya,Letonya, Litvanya, Ukrayna,Polonya bölgelerinde hem NATO,hem de Rusya yığınaklara devam ediyorlar.

Rusya'nın Çin ile birlikte yaptığı askeri tatbikatlar da ABD'yi korkutuyor.

Rusya ayrıca İran'a uygulanan ambargonun 5+1 anlaşmalarıyla kalkmasını müteakip İran'a önceden vermeyi taahhüt ettiği S300 füzelerini de gönderiyor. Ayrıca İran Rusya'dan en son model savaş uçakları da istedi.

Önceki yazılarımızdan kısaca özetlersek; 

3 Dünya Savaşı ABD ile İran arasında başlayacak. ABD Suriye'yi işgale başlayınca İran ile de savaş başlamış olacak. Yani Suriye'nin işgali ABD-İran savaşının da başlangıcı olacak.

İran ordusuna yardıma kim gelecek ordu tabi ki Siyah Sancaklılar.İran Ordusu kaybedecek.Onlar kazanacak.

Geçen hafta Kırgızistan Cumhurbaşkanı İran'daydı. Hamaney sevinçle karşıladı.Çünkü Kırgızistan, ülkesinde bulunan ABD üssünü çıkardı.Kırgız Cumhurbaşkanı ABD aleyhine İran'da ağır eleştiriler yaptı. 

Hadis yorumlarına göre Siyah Sancaklılar Kırgızistan, Özbekistan ve Kazakistan Ordularından oluşuyor. Savaşa Rusya'nın teşviki ile İran'a yardım etmek için girecekler.Sonra da esas Siyah Sancaklılara bağlanacaklar Allahu Alem.

Türkiye Melhamei Kübra'ya kadar NATO'da.

Bütün bu gelişmeler bizim açımızdan ağır külfetler karşılığı büyük müjdeler de içeriyor.

Önce küçüklere bakalım. Hani şu it köpek var ya? Kahraman Askerlerimize pusu kurduktan sonra arkasından Arslan gelen köpek gibi kaçanlar?

İşte ABD'nin "Alın sizin olsun" diyeceği günler pek ama pek yakın. Belki bu yıl sonuna kadar PKK diye bir it sürüsü kalmayacak. Eğer ABD engellemeseydi zaten çoktan ölmüşlerdi.

Hepsi geberecek.O nedenle  Müslüman Kürtler asla alet olmasınlar.Zaten bu manada gidişat da iyi.Dönüyorlar. 

Karkısa Savaşı'na gelince o savaş bunların hepsinden önce olacak gibi. İran Barzani'yi resmen karşısına aldı ve anti propaganda yürütüyor.Bu neden önemli? Çünkü İran önce Barzani'yi kendi safına çekmek için çok uğraştı ve hatta çok yardımlar da yaptı.Barzani ABD tarafından dönmedi.
Bu nedenle işte şimdi Barzani'ye düşmanlar. Musul Operasyonunu ise Irak ordusu yapmaya hazırlanıyor.Rusya orada da var. Ve ilk önce Musul Operasyonu başlayacak, sonra Suriye'nin işgali ve ABD-İRAN SAVAŞI.

Her şeyin en doğrusunu sadece Allah CC bilir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.