4 Nisan 2015 Cumartesi

HDP, ALTAN TAN'I HARCADI

ÇÜNKÜ ALTAN TAN DİNSİZ DEĞİL, MÜSLÜMANDI



HDP, Altan Tan'ı inançlı bir Müslüman olduğu için bizzat Öcalan'ın emriyle tasfiye etti.Çünkü HDP de hiç bir kişi Öcalan'ın onayı olmadan listeye konulamaz.Bu kesindir.


Öcalan'ın ise dindar insanları partisinde görmek istemediği kendi mazisinden ve söylemlerinden delillidir.


Kuzey Irak'taki Yezidilerin,Süryanilerin,Nusayrilerin,Ermenilerin her toplantısına mektup gönderip desteklerini ileten Öcalan'ın kafasındaki "dinsiz bir komünist devlet" kurmaktır.


Kürtlerin de tamamı Müslüman olduğu için Öcalan açısından zaten Kürtler bir şey ifade etmemektedir. Sadece Türkiye'yi bölmek için maşa olarak kullanılabilir ama söz sahibi yapılmaları mümkün değildir. 


Bu bağlamda barış falan da hikayedir ve Altan Tan gibi Müslüman Kürtleri Türkiye'yi bölmek için kullanmayı denemişlerdir.


Altan Tan Kürtlerin PKK' lı yani HDP' li yapılması noktasında üzerine düşeni yapmış ve misyonu bitmiştir.Bundan sonra Altan Tan söz sahibi olacak bir mevkide tutulamaz.

Nasıl olsa gariban Kürtler üzerinde Altan Tan'lar pasifize edilerek yerine Öcalan ikame edilmiştir.Altan Tan'a artık ihtiyaç yoktur.Olay budur.

Altan Tan bu manada kırılma noktasıdır.Çünkü o bir Kürt aydınıdır.Ve Kürtler de Müslüman olduğu için Kürtler üzerinde etkili olacaktır. Ve Müslüman olan Kürtler PKK yerine Hüdapar Partisine doğru bir yönelmeye gidebilirler.


Altan Tan ise hatasından dönme noktasına gelmiştir.Bu resmi de özellikle seçip koyduk.


Resme dikkat edilirse iki bitişik parmak vardır. Bu parmakların birisini kapatın geriye İslamı işaret eden tek parmak kalır. 


Yani önce tek parmak olan Altan Tan PKK'ya meyledince ikinci parmağı kaldırmış ancak yine de tam PKK' lı olamamıştı.

Çünkü PKK da o iki parmağın da arasının açık olması gerekir. Yani bu durum Altan Tan'ın içinde bulunduğu çelişkiyi de çok güzel anlatmaktaydı.

İslamdan kopmaya çalışmış ama tam PKK' lı da olamamış.


İşte gazetecinin sorusu ve verdiği cevap:


Gazeteci soruyor:


"Bu karar dindar Kürt seçmenlerle parti arasında bir kopukluk yaratabilir mi?"


Altan Tan'ın cevabı:


"Bu kararı verdiklerine göre parti hesabını yapmış olmalı.Böyle bir kopma olacak mı, seçim sonuçlarında göreceğiz" diyor.


Yani "Partinin kararı yanlış, kopma olacak" demek istiyor.


Bize göre Altan Tan'a düşen görev şimdi şudur:


PKK'yı ve uzantısı HDP'yi dinsizlikle suçlayıp Hüdapar'a geçmelidir.Tabi PKK baskılarına karşı o cesareti varsa...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.