14 Mart 2014 Cuma

MISIR' IN İŞGALİ BAŞLIYOR

MISIR' IN İŞGALİ BAŞLIYOR




Libya'da yetmiş Mısır'lı gözaltına alınmış. Mısır'a Libya'dan da terörist girişleri var.İşaretler bunlar.

ABD, Irak'ı nasıl işgal etmişti?

1979'da İran Şahı' nı deviren Humeyni' ye karşı sadık diktatörü Saddam'ı devreye sokmuş ve sekiz yıl boyunca savaştırmışlardı. Kim? ABD ve Batı.

Saddam, İran rejimini deviremeyince Irak'ı bizzat kendileri işgal etmek ve İran'ın sınır komşusu olmak istemişlerdi.Bunun için de önce Saddam'ı kandırıp Kuveyt'e sokmuşlar, sonra "Ne işin var Kuveyt'te" diyerek Irak'ı işgal etmişlerdi.

Şimdi aynı senaryo Mısır için tekrarlanıyor olabilir. Alimlerin hadis yorumlarına göre Suriye karıştıktan sonra ilk beklenecek olay Mısır'ın işgalidir.

ABD ve Batı Sisi'yi kandırıp Libya'ya sokabilirler ve sonra da "Ne işin var orada" diyerek işgale başlayabilirler.

Sisi nasıl kanar? 

Mısır, seksen milyon nüfuslu, yeraltı kaynaklarından yoksun fakir bir ülke.Libya ise tıpkı Kuveyt gibi petrol ve doğalgaz kaynakları olan bir ülke. Ve Libya'da şu an bırakınız istikrarı, istikrarlı bir yönetim bile yok.Bu durum Sisi' nin iştahını kabartabilir. Saddam' ın da iştahı kabarmıştı.

ABD ve Batı'nın Mısır'ı işgal ederek üçe böleceği ve Süveyş Kanalı bölgesi olan doğu kısımları İsrail'e katacağı Siyonizmin en büyük beklentilerindendir.Bunun için seksen milyonluk Mısır'ın tamamının işgal edilmesine gerek yok, belki de Sisi'nin devrilmesine bile gerek yok.Mısır'ın sadece Kuzey Doğusu işgal edilerek bu işler yapılabilir.Ya da İhvan ile işbirliği yapılarak Batı Mısır onlara verilebilir.Güney Mısır'da zaten Hristiyan Kıpti Devleti planlanıyor.

Libya-Mısır sınırındaki istikrarsızlar, karşılıklı sınır güvenliğinin olmayışı bu amaca hizmet etmek için önceden planlanmış olabilir.

Peki bunlar olur mu? Belki de olmaz ama olacak olan şudur:

Mısır'ın Kuzey Doğusu ABD ve Batı tarafından kesinlikle işgal edilecek ve hemen akabinde de belki de aynı anda Suriye'nin işgali başlayacaktır.Alimlerin hadis yorumudur.Suriye'nin işgali Üçüncü Dünya Savaşı'nı başlatacak ve sırasıyla Süfyan, Hz.Mehdi, Deccal ve Hz.İsa AS zuhur edecek ve sonuçta İslam tüm dünyaya hakim olacaktır.İNŞALLAH.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.