3 Ocak 2015 Cumartesi

"MUSUL'UN İŞGALİ İSRAİL İÇİN" İFŞAATIMIZ DA DOĞRULANDI

MUSUL'UN IŞİD TARAFINDAN İŞGALİNİ ABD'NİN İSTEDİĞİNİ VE ESAS AMACIN MUSUL'UN IRAK'TAN KOPARILIP BARZANİ'YE VERİLMESİ VE ONDAN SONRA DA İSRAİL'E BAĞLANMASI OLDUĞUNU DAHA ÖNCE YAZMIŞTIK. AŞAĞIDAKİ HABER BU İFŞAATIMIZI DOĞRULADI.


Musul’un işgali, korsan İsrail’in projesiydi

Iraklı uzmanlar, korsan İsrail “Nil’den Fırat’a, Büyük İsrail” kuruntuları çerçevesinde Musul’un işgal planını hayata geçirdiğini belirtiyor.

 Iraklı uzmanlar, Irak’ta özellikle Ninova eyaletinde IŞİD’in sürdürdüğü işgal senaryosu Tel aviv’de yazıldığını ve IŞİD tarafından adım adım uygulandığını belirtiyor. 

Iraklı uzman Halid Sıraç, IŞİD Ninova eyaletine saldırmasının ardından kimliği belirsiz kişilerin hızla bölgedeki arsaları çok ucuz fiyata satın almaya başladığını, bu da 60 yıl önce Filistin’de siyonistlerin uyguladığı senaryoyu andırdığını kaydetti. 
Sıraç, Tel aviv bu senaryoyu dikkat çekmeden ve sessizce bir kaç aşamada yürüttüğünü ve bölgedeki azınlıkları IŞİD’le korkutarak evlerinden yurtlarından kaçmalarına neden olduğunu ve ardından bu insanların arsalarını satın alarak yahudi Kürtlere devrettiğini ifade etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.