19 Kasım 2014 Çarşamba

ABD-İRAN KURMAY SAVAŞI (KARKISA SAVAŞI)

ABD-İRAN KURMAY SAVAŞI (KARKISA SAVAŞI)





Karkısa Savaşı'nın Irak Merkezi Hükümeti Ordusu ile Barzani'nin Peşmerge güçleri arasında olacağını önceki yazılarımızda yazmıştık.

Bu savaş ile ilgili önceden yazmadığımız bazı hususları ilave edelim İnşaallah.

Barzani güçlerine bu savaşta doğrudan ABD'li subaylar emir ve komuta edecekler. Irak Ordusu'na ise doğrudan İran generalleri komuta edecek. 

Yani bu savaş kelimenin tam anlamıyla ABD ve İran arasında doğrudan yapılacak ilk KURMAY SAVAŞI olacak. İran'lı kurmaylar galip gelince de ABD-İran Savaşı başlayacak ki bu da 3.Dünya Savaşı olarak devam edecek. Allahu alem.

Karkısa Savaşı 3.Dünya Savaşının ilk muharebesi, ABD-İran Savaşı ise 3.Dünya savaşının ilk büyük savaşı olacak. Karkısa savaşı ile ABD-İran Savaşı arasında ise ABD Suriye'yi işgal edecek. ABD Suriye'yi Karkısa Savaşının gidişine göre yani İran'lı kurmaylar öne geçince işgal edecekler. Gerçek sebebi de zaten Barzani'ye yardım olacak. Allahu Alem.

Rabbimiz bu fitne savaşlarından Kahraman Ordumuzu korusun İnşaallah. Hadis yorumlarına göre de İnşaallah güzeller güzeli Rabbimiz Kahraman Ordumuzu Melhamei Kübraya kadar bu fitne savaşlarının dışında tutacak Allahu Alem.

O savaş zaten Türk'ün ayağa kalkacağı ve dünyanın her tepesine şanlı ay yıldızlı bayrağımızı dikeceğimiz savaştır İnşaallahu Allahu Ekber. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.