25 Mart 2016 Cuma

SÜNNİ ORDUSU SÜFYAN'IN ORDUSU OLACAK

SUUD ÖNCÜLÜĞÜNDE KURULAN SÜNNİ ORDUSU, SONUNDA SÜFYAN'IN ORDUSU OLACAK. ŞU ANDA BUNUN FARKINDA DEĞİLLER.




Suud öncülüğünde "İslam Ordusu" adı altında bir ordu kuruldu. 200 bin personel ve yüzlerce füze, uçak, tank vb savaş aracı ile donatılmış durumda. Geçtiğimiz günlerde "Kuzey Fırtınası" adı altında bir de tatbikat yaptılar. 

Suud yönetimi ordunun IŞİD'e karşı mücadele etmek için kurulduğunu ve IŞİD'e karşı mücadele amacıyla KARA HAREKATI yapılacağını açıkladı. Tabi harekat Irak ve Suriye'ye yapılacak.

Suud yönetiminin asıl amacı bu ordu ile Esad'ı devirmek, yerine gelecek kişi ile Irak'da mezhep savaşı çıkarmak ve İran'ın üzerine yürümek. 

Esad'ın yerine gelecek olan kişinin Süfyan olacağını ve çapının Ortadoğu ülkelerini aşacağını ve dünya çapındaki süper güçleri yanına alıp Müslüman katliamları yapacağını da bilmiyorlar.

Bu ordunun esas proje sahipleri ise tabi ki yine Siyonistler. Ve ABD'ye emrediyorlar "Kurdur" diyorlar. İsrail'e bilgi veriliyor "Yardım geliyor" diye.

Ama Siyonistler bu ordu ile ne yapacaklarını çok iyi biliyorlar. Karşısında İran merkezli bir Şii ordusunun kurulacağını ve her iki ordunun Irak merkezli savaşa tutuşacağını ve milyonlarca Müslümanın daha kanının akacağını hem biliyorlar hem de canı gönülden bunu istiyorlar.

Müslüman kanına doymamış şerefsizler!

Ortadoğu'yu İsrail'e insansız teslim etmek istiyorlar. Kürtler de insan olduğu için onlar da hepten ölecek.

Bu ordunun yani Sünni Ordusunun Irak'a girişi Irak Ordusunun IŞİD'e karşı Musul'da alacağı ağır bir yenilgi üzerine olabilir. Yani bu tezgahlanabilir.Yoksa Irak Ordusu Musul'dan IŞİD'i atarsa kolayca başarırsa Sünni Ordusu Irak'a niçin girsin? Sebep kalmaz. Ve Irak, İran'ın olur resmen.

Sünni Ordusu da İran'a karşı kurulduğuna göre illa ki Musul'da Irak Ordusuna karşı bir tezgah var. Allahu alem bu tezgah Musul Barajının patlatılması olayı olabilir. IŞİD, Musul'da sıkışırsa barajı patlatabilir.

Sünni Ordusu Irak'a veya Suriye'ye girdiği zaman (adı IŞİD'e karşı savaş olsa bile) IŞİD militanları bu orduya katılır.Çünkü zaten IŞİD'ın ardında ABD,İngiliz,İsrail destekli Suud ve körfez ülkeleri var.

Bir parantez
( Ürdün Kralı Abdullah'ın ABD'ye Türkiye'yi; "Teröristleri eğitip batıya gönderiyor" diye şikayet ettiği iddiaları basında yer aldı. Bu şikayet doğruysa derhal Ürdün ile irtibata geçilmeli ve haddi bildirilmeli.ABD ve İngiliz uşağı Abdullah'tan akıl alacak değiliz.)


Devam...

Şu anda Ürdün'de yedi bayraklı batı ordusu var. Süfyan'ın ana ordusu bu. Sünni Ordusu da bu orduya katılıp koalisyon ordusunun kara gücü olacak. Bu ordu ile hem Suriye hem de Irak işgal edilmek isteniyor. IŞİD vs' de ya telef olacak ya da teslim olup bu orduya katılacak.İşte SÜFYAN'IN ORDUSU TAM OLARAK BU ORDUDUR ALLAHU ALEM.

Irak'a girecek ve 60 bin Şiiyi katledecek olan ordu bu ordu. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.