31 Ocak 2014 Cuma

BÖLÜCÜLER, EYLÜL 2014 DE BAĞIMSIZLIK İLAN EDECEK

BÖLÜCÜLER, EYLÜL 2014 DE BAĞIMSIZLIK İLAN EDECEK



Baştan söyleyelim.. Bağımsız Kürdistan peşinde koşanların hepsi ama hepsi İsrail'e hizmet etmektedirler.
Bir kısmı bilerek, bir kısmı da bilmeyerek.Oyun, Yahudi kölesi ABD'nin oyunudur. Ve 2014 yılı Yahudiler için Kürdistan yılıdır. Türkiye üzerindeki tüm oyunlar buna göre dizayn edilecektir.

Ak Parti'nin açılım politikaları da tıpkı Suriye politikaları gibi yanlıştır. Çünkü her iki konuda da ABD tarafından  fena kandırıldık.

ABD, Suriye'yi yıkık, virane bir mezarlık yaptı ve Türkiye'yi bölecek küresel tetikçilerini de oraya yerleştirdi.
Şimdi muhtemelen Eylül ayında Bağımsız Kürdistan ilan edilirse Türkiye karşısında hem Suriye ve Irak şakilerini hem de tüm emperyalistleri bulacak. Yunanistan da cabası.

EY HÜKÜMETİM!

Acilen Cemaat ile uzlaşınız, anlaşınız.Siz bu Cemaate laf söyletmezken biz o cemaati eleştiriyorduk. Eleştiri başka şey hakaret etmek, kafirlikle, ajanlıkla suçlamak başka şey. ABD yine bizi bize kırdırarak güneydoğuya koz vermeye çalışıyor.

Hükümet- Cemaat kavgasını derhal bitirelim. Ülkeyi tehdit eden alçakların ekmeğine yağ sürüp Devletimizi bölmeyelim. Ülkeyi ikiye bölmeye çalışanlar devlet ikiye bölünürse amaçlarına daha kolay ulaşmazlar mı?

CHP ile anlaşıp ABD oyununu bozmak şu an için zor gözükmektedir. Ama MHP, Devlet Bahçeli'nin sayesinde bu oyunu bozabilecek konumdadır. Derhal MHP ile Ak Parti bu kritik ortamda açık veya gizli işbirliği yapmalıdır.Kürt politikası ve Suriye politikası konularında MHP ile anlaşılmalı, sonradan CHP de dahil edilmeli ve ORTAK BİR YOL izlenmelidir. Bu çözümü ABD de görmektedir ve Devlet Bahçeli'ye karşı da bir pasifize operasyonu yapılabilir. Buna da acil tedbir alınmalıdır.

Mahir Kaynak hocamız "Bağımsız bir Kürdistan'ın ekonomik olarak yaşama şansı yok. O nedenle asla gerçekleşmez" derken o bölgede Barzani'nin petrolünden başka petrol yoktu.
Şimdi sürekli yeni petrol kuyuları açılıyor ve "petrol bulduk" diye seviniyoruz. Başka sevinenler de var mı acaba?

Bölücü bir terör örgütü yokken yapılması gereken işler yapılmadığı gibi PKK, KCK yok edilmek yerine tanındı ve o da yetmedi Kürt Halkına da tanıttırıldı ve şimdi de "başınızın çaresine bakabilirsiniz" cesareti verilmektedir. Bunların hepsini de bizzat ABD yapmaktadır. 35 yıldan beri bu işi büyük bir dikkatle takip ediyorlar. 

35 yıl boyunca bizi de hep kandırarak, dostluğumuzu suistimal ederek yapmışlardır.İsteyen Kenan Evren'in açıklamalarına baksın.

CHP'si,MHP'si,ANAP'ı, DSP'si,DYP'si,tarikati, cemaati hepsi ama hepsi yani bizler yanlış yaptık. Ama hain değiliz. Birbirimizi hainlikle suçlamak yerine birlik olup tüm bu fitneleri dağıtmalıyız.

Türkiye, İran,Irak ve Suriye tek devlet olmadan Kürt Devleti' nin telaffuz dahi edilmesi FİTNEDİR, EMPERYALİST BİR YIKIMDIR VE MUTLAKA ENGELLENMELİDİR.VESSELAM..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.