9 Eylül 2013 Pazartesi

HASAN EL BENNA'NIN TORUNU MISIR İDDİALARIMIZIN TAMAMINI DOĞRULADI

HASAN EL BENNA'NIN TORUNU MISIR İDDİALARIMIZIN TAMAMINI DOĞRULADI

Sisi'nin arkasında kim var açıkladı!

Müslüman Kardeşler'in kurucusu Hasan el-Benna'nın torunu, Oxford'lu profesör Tarık Ramazan Mısır'da darbe yapan Sisi'nin arkasında kimin olduğu açıkladı. 

09 Eylül 2013 Pazartesi - 20:02
The Circle of European Communicators toplantısı için bir günlüğüne İstanbul'a gelen Müslüman Kardeşler'in kurucusu Hasan el-Benna'nın torunu, Oxford'lu profesör, ünlü düşünür Tarık Ramazan Habertürk'ten Kübra Par'a konuştu.

Tarık Ramazan Mısır'da darbe yapan Abdülfettah el Sisi ve devrik Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Mısır'da Cumhurbaşkanı Mursi'nin kandırıldığını ifade eden Hasan el-Benna'nın torunu Tarık Ramazan "İktidara geldikten sonra bir hareketi değil devleti yönettiğini kavrayamadı. Sekülerlere, Kıptilere ve kadınlara kucak açmalıydı ve orduyla mücadele etmeliydi. Ayrıca fazla saf davrandı. Ordu hep ön plandaydı. Hükümete iştirak etmem için davet aldığımda beni 'sakın gitme, ülkeyi hala ordu kontrol ediyor" diye uyardılar.

Sisi Amerika'da Eğitildi
İsviçre hükümeti ve Sarkozy'nin özel danışmanları tarafından uyarıldığını belirten Tarık Ramazan, "Sözde devrim aslında ordunun bir kanadının Mübarek'i devirerek yaptığı bir darbeydi. Tantavi Mübarek'i devirdikten sonra Sisi geliyordu. Sisi durduk yere ortaya çıkmadı, Amerika'da eğitildi, İsrail ile bağlantıları var. 30 Haziran'dan 3-4 ay önce elektriği ve petrolü kestiler, protestolar başladıktan bir gün sonra geri geldi. Yani perde arkasından Mursi'yi zor durumda bıraktılar. İnsanlar çıkıp şeriat istemediklerini söyledi. Şeriatı kim istedi? Selefiler. Selefilerin arkasında kim var? Suudi Arabistan. Suudilerin arkasında kim var? Tabii ki Amerikalılar!

alıntı timetürk

PEKİ BİZ NE DEMİŞTİK MISIR İLE İLGİLİ TÜM YAZILARIMIZDA:

"MISIR'DA TÜM TARAFLAR ABD'NİN KONTROLU ALTINDA MÜBAREK DE,MURSİ DE, SİSİ DE,İHVAN DA,ORDU DA,YARGI DA HEPSİ ABD TARAFINDAN KONTROL EDİLİYOR VE BÜYÜK İSRAİL'İN KURULMASI İÇİN MISIR BÖLÜNÜP KUZEY DOĞUSU İSRAİL'E İLHAK EDİLMEK İSTENİYOR" DEMİŞTİK.

HASAN EL BENNA'NIN TORUNU TARIK RAMAZAN YAPTIĞI BU AÇIKLAMA İLE TÜM İDDİALARIMIZI DOĞRULAMIŞ OLDU.

LÜTFEN DEVLETİMİZ VE MİLLETİMİZ AYNI SENARYOLARI ÜLKEMİZDE DE UYGULAMAK İSTEYEN ABD'YE KARŞI ÇOK DİKKATLİ OLSUN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.