5 Temmuz 2015 Pazar

PKK'LILAR ÖLDÜKLERİ YERDE GÖMÜLSÜN

YURT DIŞINDA ÖLEN PKK'LILARIN TÜRKİYE'DE GÖMÜLMESİ ENGELLENMELİ 





Suriye ve Irak'da her gün onlarca PKK/PYD militanı ölüyor. Bunların tamamı kendi memleketlerinde gömülüyor. Irak'lı olanlar Irak'da, Suriye'li olanlar Suriye'de, Türkiye'den gidenler de Türkiye'ye getirilip gömülüyor. 

Türkiye'ye getirilip gömülenlerin cenaze törenleri PSİKOLOJİK SAVAŞ PROPAGANDASI olarak kullanılıyor ve şova dönüştürülüyor. Önceki yazılarımızda da defalarca yazmıştık.İster Irak'da ister Suriye'de ölsün;PKK/PYD'liler şehit olamazlar.İsrail için ölenden şehit olmaz. Bunlar it sürüsüdür.

TBMM'de acilen bir yasa çıkarılmalı ve yurt dışında öldürülen PKK/PYD'lilerin ölülerinin Türkiye'ye getirilmesi yasaklanmalıdır. Nerede geberdilerse orada gömülsünler ve bir hiç uğruna toprağa düşen bedenleri, bu cennet vatanımızın şehit kanlarıyla sulanmış tertemiz topraklarını kirletmesinler.

Sadece güneydoğuda değil ülkenin her ilinde cenaze törenleri yapıyorlar ve bunu orada yaşayan Kürt kardeşlerimizi kendi saflarına çekmek için siyasi propaganda olarak kullanıyorlar.

Sloganlarına bakarsak, gerçeği görebiliriz. 

"PKK/PYD şehit gerilla"
"PYD'li yiğit gerilla" 
"Kahraman PKK'lı" gibi sloganlar atıyorlar.

Ve ülkemizdeki Kürt gençlerine "Bakınız bu yiğit sizin için öldü.Siz de böyle yiğit olunuz, siz de bunun gibi Kürtler için ölünüz" diyorlar. Aslında İsrail için öldürüldüklerini gizliyorlar.

PKK'dan yiğit mi olur? Gerilla mı olur? Kahraman mı olur? 
Hadi oradan şerefsiz, pusucu kalleş itler. İsrail köpekleri.

TBMM'deki yeni dönem milletvekillerine acil çağrımızdır.
 Derhal aşağıdaki yasa teklifi verilsin:

     1- "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Anayasal düzenine karşı kurulup, mevcut yasalara göre terör örgütü olarak tanımlanan ve aşağıdaki listede örgüt isimleri sıralanan yasa dışı oluşumlara üye olup da yurt dışında her hangi bir şekilde öldürülen terör örgütü üyelerinin cenazelerinin, yurt içine getirilmesi, cenaze töreni düzenlenmesi ve yurt içinde defnedilmesi yasak olup bu yasağa uymayanlar ve uymayanlara yardım ve yataklık edenler ile ihmal ve kusuru olanlar hakkında on yıldan yirmi beş yıla kadar ağır hapis cezası uygulanır.

     2- "Yurt dışında öldürülüp cenazeleri yurt içine getirilmesi yasaklanan terör örgütü isim listesi


          a) PKK/PYD/PEJAK/KHK/PŞK

          b) TİKKO
          c) DHKP/C
          d) MKP
          e) TKP/ML
          f)PDK
          g)HD
          h)İBDA-C
          ı)EL KAİDE


     3- 2.Maddede sıralanan terör listesine ilaveler ve çıkarmalar Bakanlar Kurulu Kararı ile yapılır.

     4- İş bu kanun hükümlerini Başbakanlık uygular.
     5-İş bu kanun yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

Eğer bu yasa çıkarılırsa PKK/PYD gibi terör örgütleri bu cenaze törenlerini  psikolojik savaş propaganda aracı olarak kullanamazlar. Provokasyon yapamazlar.Gençleri kandıramazlar. Biz görevimizi yaptık sıra vekillerde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.