15 Aralık 2015 Salı

PKK İLE MÜCADELE NASIL YAPILMALI?

PKK'NIN HEDEFİ; KÜRT HALKINI YANINA ÇEKİP, SİLAHLANDIRIP İSYANA TEŞVİK ETMEKTİR.





PKK İLE MÜCADELEDE ATATÜRK'ÜN EMRİ YERİNE GETİRİLMELİDİR.

ATATÜRK " HATTI MÜDAFAA YOKTUR, SATHI MÜDAFAA VARDIR, O SATIH BÜTÜN VATANDIR" DERKEN SADECE MİLLİ MÜCADELE DÖNEMİNİ KAST ETMİYORDU. İŞTE BUGÜNLERİ DE ANLATIYORDU.

PKK ile mücadele güneydoğuda bir mezrada, bir köyde ya da ilçede yapılmaz. İşte Diyarbakır.
Nihai hedeflerine ulaşmak için en büyük mevzidir Diyarbakır. PKK şu anda güneydoğuda Diyarbakır, Batman ve Siirt ile Şırnak arasındaki bölgede alan hakimiyeti kurmak istemektedir. Burada az çok bir başarı elde edebilirlerse orayı tamamen yabancı güçlerle doldurmayı amaçlıyorlar.
Kahraman ordu buna müsaade etmez. 

Ama PKK ile mücadelede bu da yetmez.

PKK ile mücadele Edirne'den Hakkari'ye, Muğla'dan Artvin'e kadar tüm vatan sathında yapılmalıdır. 
Nusaybin'de, Cizre'de, Silopi'de (Yarın Eruh'da, bunu da ekleyelim çünkü olacak) Silvan'da Sur'da yani Diyarbakır'da zaten kahramanlar işini yapıyor ve başarılı olacaklar.

Ama aynı başarıya karşılık sivil siyasetin de hatta yasama, yürütme ve yargısıyla tüm devlet kurumlarının da katılması ve askerin başarısını her yönüyle desteklemesi gerekmektedir.

PKK'ya destek olan tüm işletmelere operasyonlar yapılmalı ve delilleri olanlar TMSF'na devredilmelidir.

PKK'ya maddi destek sağlayan yeraltı kaçakçılık örgüleri ve mafya oluşumları çökertilmeli ve tamamı hapse tıkılmalıdır.

Silah,uyuşturucu, sigara kaçakçılığı gibi bütün gayrimeşru işleri PKK'nın yaptığı aşikardır. Bunlara operasyonlar yapılmalı ve kökü kurutulmalıdır.

PKK yanlısı yayın yapanların tamamı kapatılmalı ve sorumluları cezalandırılmalıdır.

Üniversitelerde öğrenci kılığında teröristlik yapanların okullarla ilişiği kesilmeli ve yargı önüne çıkarılmalıdır.

PKK'yı çağırıştıran tüm sembol, isim vb görsel malzemeler yasaklanmalı ve propaganda yapanlar cezalandırılmalıdır. 

Eline silah alan PKK'lılar öldürülmeli almayanlar da vatandaşlıktan çıkarılmalıdır. Bindirilsin gemilere gönderilsin Avrupa'ya. Bakınız o kadar çok sevdikleri PKK'lıları Akdeniz'in ortasında ne yapıyorlar? Suriye'li masum mültecilerin sandallarını kasten batıranlar PKK'lıları herhalde şekerle karşılamaz.

YDGH örgütünü tamamen devletin insancıl yaklaşımları büyüttü. Toleranslar terörist üretti.Önce Tomalara karşı taş attılar, sonra molotof. Baktılar ki bir şey diyen yok.(Demirtaş bunu nasıl ifade etmişti: "Korku duvarını yıktık" diyerek.) Şimdi hepsi asker polis katili silahlı terörist oldu.

Askere, Polise taş, molotof atanlara da VUR EMRİ VERİLMELİYDİ.Ya da yakalanıp vatandaşlıktan çıkarılmalıydı bunlar.

Gelelim terörist elebaşılarına...

TBMM'de HDP gibi arkasını PKK'ya dayadığını açıkça ifade eden bir terör partisinin hala ne işi var?
Teröristler güneydoğuda askere polise pusu kuruyor, operasyon yapmadan bunlar teröristlerin önünde korunak oluyor.

Gittikleri her yerde halkı devlete karşı İSYANA teşvik ediyorlar. Bunlar suç değil mi?

PKK ile doğrudan veya dolaylı ilişkisi olan tüm partiler (HDP, DBP, kim varsa) hepsi için derhal kapatma davası açılmalı ve tüm teşkilat mensuplarına süresiz siyaset yasağı konularak hapse tıkılmalıdır.

Ya da vatandaşlıktan çıkarılmalıdır. Aksi takdirde bir gün öldürmek zorunda kalabileceğimiz unutulmamalıdır.Çünkü onlar Kürt halkını ayaklandırıp iç savaş çıkarmak ve sokakları kan gölüne çevirmek istiyorlar. Bu son derece açık.Ne bekleniyor?

Bakınız Diyarbakır mezralara, köylere hatta ilçelere benzemez. Orası bir metropol ve dünyanın bütün şerefsiz ajanlarını dahi barındırabilecek kadar büyük bir şehirdir. Demedi demeyiniz.Yarın öbür gün Diyarbakır ili Halep gibi hayalet şehre dönebilir. 

Sadece askerin, polisin yapacağı bir mücadele midir bu?

AKP'nin TBMM'de yeterli çoğunluğu vardır. MHP de böyle bir konuda tam destekle yanındadır.CHP de yarın Diyarbakır'da olaylar biraz daha artınca tam destek verecek. O halde beklemenin faydası değil zararı var.

Yasama,yürütme ve yargı Askere ve polise kendi icraatları ile tam destek vermeli.Zamanı geldi fazla geç olmadan "hattı müdafaa değil sathı müdafaa" emrinin gereği yapılmalıdır.

Hadis yorumlarında sayılan yerler zaten şu an olaylı yerlerdir.Silopi, Cizre, Nusaybin, Diyarbakır. O kadar geçiyor zaten. Burada bitirelim İnşallah.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.