15 Aralık 2015 Salı

HAZIR MISIN TÜRKİYE'M ?

BİR YIL ÖNCE YAYINLADIĞIMIZ YAZIDAN BUGÜNE NELER OLMUŞ, NELER DEĞİŞMİŞ?

HAZIR MISIN TÜRKİYE'M?




ATEŞ ÇEMBERİ DARALIYOR.

Mısır yönetimi Kıbrıs Rum kesiminin Akdeniz'deki arama çalışmalarına destek verdi.
İsrail,Rum Ordusu ve Yunan Ordusu Kıbrıs Rum bölgesinde gizli bir tatbikat yaptı.
Rumların aramalarından her an sonuç alınabilir. Donanmamız angajman kurallarını uygulama yetkisine sahip.

Suriye Ordusu Halep'i kuşattı. Türkiye için Halep'ten her an çok kötü haberler gelebilir.

ABD,IŞİD'i imha etmeye başladı.(Peşmerge Kobani'ye gelene kadar imha etmemiş"Bombalıyoruz" diye yalan söylemişti. Musul her an Barzani'ye terk edilebilir.ABD havadan IŞİD'İ temizliyor, cesetlerle dolu boş beldeye PKK,PYD,Barzani giriyor ve "zafer" naraları atıyorlar.

Güneydoğudaki ilçelerimizde PKK, mahalleleri ele geçirip "özerklik" ilan ediyor. Okmeydanı'ndaki eylemlerine ise hiç ara vermedi.Cemil Bayık darbe veya ayaklanma bekliyor.

IŞİD köşeye sıkıştı, Musul Barajını patlatmak üzere. Barzani Musul'a girmek üzere.
Irak Ordusu toparlandı ve IŞİD'e karşı savaşarak savaş yapmayı öğrendi. Musul'u Barzani'ye bırakmayacakları kesin.

İsrail, Mescidi Aksa'ya girdi.Amacı mescidi yıkıp yerine Süleyman Tapınağını yapmak. Deccal'in ancak tapınak yapıldıktan sonra çıkacağına inanıyorlar. Esas yıktırmak isteyen de ABD'li Yahudiler. Yani Deccal ile doğrudan görüşen birincil uşaklar.(Rockefeller, Rothschild)

İsrail'in güneyinde güvenliğini SİSİ sağlıyor ve Gazze'ye giden tünelleri tek tek imha ediyor.Suud Kralı Netenyahu ile gizli görüşmeler yapıyor.(İran'a karşı)

Rusya, ABD'nin hamle yapmasını teyakkuzda bekliyor. ABD'de ise Obama otoritesini kaybetmiş durumda.Artık Deccal'den doğrudan emir alan Yahudiler söz sahibi.Ve Suriye'nin işgalini istiyorlar.

Obama bu bağlamda Irak'a 1.500 asker göndermek zorunda kaldı.Daha da göndermesini isteyecekler ama İran, Irak yönetimi ile engelleyecek.

Yine ABD'den bir işaret fişeği daha fırlatıldı. IŞİD, Pakistan'a girdi. Pakistan'da Sünni-Şii iç savaşı çıkarmak için El Kaide'yi kullanan ABD El Kaide (Tıpkı Rasulayn'da başarısız olduğu gibi) başarısız olunca IŞİD'i Pakistan'a gönderdi. Ama Pakistan'da şu an şuurlu yöneticiler iktidarda.

Azerbaycan- Ermenistan sınırında ise teyakkuz hali devam ediyor.

VE TÜRKİYE SİYASETİ

AKP'den ayrılan tek kişilik parti kuruyor.
Muhsin Yazıcıoğlu soruşturması çözüm bekliyor.
Cemaat soruşturmaları sürüyor.
Başbakan Dersim ayaklanması için "Kerbela" diyor. 
Kılıçdaroğlu da aynı görüşte ve "Ben Dersim'li Kemal'im" diyor.

Bir Parantez: (Güneyde Şeyh Said'i ayaklandıran İngilizlerdi.Tunceli'de Seyid Rıza'yı ayaklandıran da Fransızlar olmuştur. Fransızların Osmanlı topraklarında yaşayan Ermenilerin hamisi olduğuna bin yıllık tarih şahittir. Bu bir Ermeni ayaklanmasıydı. Bastırılmasaydı Tunceli Ermenistan'a bağlanacaktı. Sayın Başbakanın açıklaması çok yanlıştır. Çünkü Ermeni ayaklanmasının başındaki Ermeni, Hz.Hüseyin RA Efendimize benzetilemez.Yine aynı şekilde o ayaklanmayı bastıran Kahraman Türk Ordusu Yusuf  Haccac denilen şerefsiz ve aşağılık bir adamın ordusuna benzetilemez. Üstelik ayaklanmayı bastırma emrini veren Atatürk de o zaman Yezid olur ki ne büyük bir talihsizliktir.

Peki gerçek nedir? Gerçek şudur:

Kahraman Türk Ordusu; Hz. Hüseyin Efendimizin daha Kerbela'da kanı kurumadan Emevileri çayır biçer gibi biçip Kerbela'nın intikamını Emevilerden alan Horasanlı Ebu Müslim'in Ordusudur. Hz.Hüseyin Efendimizin Kerbela'da "Keşke Türklerin haberi olsaydı" dediği rivayet edilir.) Kapattık parantezi devam edelim:


Bahçeli yine esip gürlüyor "Gaftır" diyor. Ama yarın TBMM'ne bir önerge gelse MHP'nin nasıl oy vereceği bugünden net olarak belli değil.

Ve hemen anketler devreye giriyor. Dikkat ediniz ülkede ne zaman AKP'ye oy kaybettirecek bir gelişme olsa hemen anket yayınlanıyor. Yani "Yok canım,AKP oy kaybetmedi" sonuçları ile AKP'nin oylarını beyinlerde muhafaza etmeye çalışıyorlar. İspatı şudur.

Kardeşim bu anketlerin maliyeti nedir? Yayınlanan denek sayılarına göre milyonlarca lira.

Peki nereden buluyorsunuz bu paraları? Kime satıyorsunuz bu sonuçları da kim ödüyor bu paraları?

Başka söze şimdilik gerek yok.

Demek istediğimiz de şudur:

Evet çember daralıyor.Hem dışarıda hem de içeride.
Hazır mısın Türkiye'm diye sormuşken şunu da ekleyelim.
Sahi ne oldu şu ÇİN FÜZELERİ?

Biz ilk gündeme geldiğinde akibetini yazmıştık.İsteyen eski yazılarımızdan bulabilir.Hiç sapma olmadı.

Bu resim gerçek olacak İnşaallah.



Her şeyin en doğrusunu Allah CC bilir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.