11 Temmuz 2015 Cumartesi

ŞEREFSİZDEN ALÇAK TEHDİT

KCK BAŞKANI MURAT KARAYILAN'DAN TÜRKİYE'YE ALÇAK TEHDİT





İŞTE AÇIKLAMASI 

Terör Örgütü KCK, bugün yaptığı açıklamayla 2012 sonunda fiilen başlatılan, 2013 yılı Newrozu'nda ise kamuoyuna duyurulan ateşkesin sona erdiğini duyurdu.

Baraj yapımını üstlenen müteahhitlerin ve çalışanların acilen inşaat alanlarını boşaltılması çağrısında bulunan KCK'nın açıklaması şu şekilde:

"Türk devleti 'Ben devletim, bildiğimi yaparım' diyerek ateşkese uymamış, sürekli çatışmalara yol açacak edimlerde bulunmuştur. Halbuki ateşkes ve çatışmasızlık her gücün ateşkesin başlamasından önceki konumunda kalması; ateşkesi bozacak adımlar atmaktan kaçınması demektir. Türk devleti ise onlarca karakol, askeri amaçlı yol, ve askeri amaçlı barajlar yaparak ateşkes koşullarını demokratik siyasal çözüm için değil, yeni bir savaş için ciddi bir hazırlık yapmak ve gerçekleşecek savaşta avantajlı konuma gelmek için kullanmıştır.


Türk devletini karakol, askeri amaçlı yol ve barajlar yapmaması konusunda sürekli uyarmış, bunların ateşkesi bozmak ve savaşı başlatmak anlamına geldiği vurgulanmıştır.''

VE YORUM

Söyledikleri bir defa yalan ve iftira.

2012- 2015 arasında AKP, açılıma zarar gelmesin diye gözümüzün önünde her türlü taşkınlığı yapan PKK ve uzantılarına karşı her hangi bir operasyon yaptırmadı. Kaç tane PKK' lı öldü? Sıfır.

Peki aynı dönemde PKK'ya terk edilen bölgelerde kaç şehidimiz vardı? Yüzden fazla.

Kiminin aracı devrildi,kimi kaza kurşunuyla şehid oldu. Açıkça sokak ortasında ailesinin yanında pazarda alışveriş yapan subaylarımız şehit edildi. Verilen söz gereği yine operasyon yapılmadı.

Sokaklarda vefalı Kürt kardeşlerimiz PKK'lı olmadı diye katledildi. Korucular öldürüldü. Yalan mı?

Ey şerefsiz, kanı bozuk, Yahudi uşağı, Ermeni dölü?

Şantiyeleri bastınız.Yolları kestiniz. Karakollara taciz ateşi açtınız. Beş bin tane Kürt çocuğunu dağlara kaçırdınız.

1984 de bittiniz hemen barış istediniz.
1994 de bittiniz hemen barış istediniz.
Galiba bu açılım süreciyle epey palazlandınız?

Kaçırdığınız beş bin Kürt çocuğu ile mi meydan okuyorsunuz?

Ama sizin bu işte kabahatiniz yok.

Kabahat sizi adam yerine koyan, Müslüman Kürt halkının temsilcisi yapan, muhatap alıp karşınıza oturan ve sizi böyle palazlandıran AKP'dedir.

Sandılar ki siz gerçekten barış istiyorsunuz. Sandılar ki gerçekten silah bırakacaksınız. Sandılar ki teröristlikten çıkıp adam gibi siyaset yapacaksınız. Ama yanlışlarını onlar da gördüler. 

Tek amacınız önceki barış isteklerinizde olduğu gibi yine can çekişen taşeron örgütünüzü güçlendirmek ve tekrar cinayetlere başlamakmış.(Biz zaten biliyorduk, AKP de öğrendi.)

Ama bilmediğiniz bir şey var:

Bu aziz Türk Milleti yeniden dünyaya hakim olacak İnşallah.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.