17 Haziran 2015 Çarşamba

MEDİNE'YE DE ÜS İSTİYORUZ

TÜRKİYE, KATAR'A ASKERİ ÜS KURACAK



Katar ile yapılan askeri anlaşma çerçevesinde Türkiye Katar'a askeri bir üs kuracak.
Bölgede İran'ın etkisini artırmasıyla birlikte ABD'ye de güvenemeyen Araplar Türkiye'ye yönelmeye başladı. Bu kapsamda Katar ile yapılan anlaşma anlamlı.

Çünkü yüz yıl önce Osmanlı himayesinde huzur ve refah içinde olan Araplar Osmanlının yıkılmasıyla birlikte tam bir hezeyan yaşadılar ve yaptıklarına yapacaklarına pişman oldular. 

Zira o dönemde İngilizlerle işbirliği yapıp bağımsızlık adına Osmanlı'yı arkadan vurmuşlar ve bu sıkıntılı dönemlerini kendi elleriyle başlatmışlardı.

Açık söyleyelim Arap Emirlikler içinde en akıllısı da bu Katar Emiri. Bundan sonra da Suud gelecek.Aşağıda yazacağız.

Araplar tarihten ders çıkarmaya başladı. Tarih tekerrürden ibarettir.İngilizler yüz yıl önce Osmanlıyı yıkabilmek, İsrail'i kurabilmek için Arapları kandırdılar ve yüz yıldan beri bölgeyi sömürüyorlar.Üstelik de Arapları insan yerine koymadılar hep köle muamelesi yaptılar.

Arapların yüz yıl önce Osmanlıya yaptıklarından Hz.Peygamber ASM Efendimiz hoşnut mu oldular? 

Bu soruya Kürtler cevap vermelidirler.Zira şu anda aynı ABD ve İngiltere daha büyük bir İsrail için Kürtleri kandırmak ve İslam'ın son kalesi olan bu cennet Türkiye'mizi de yıkmak istemektedirler.

Biz Türkler, Arapların hıyanetlerinden dolayı; kendi çıkarımıza bir zarar görmedik.Çünkü onları hiç sömürmedik. Hatta Kabe masrafları için her yıl binlerce altın gönderdik.

Ey Kürt kardeşler!

Sizler de o Arapların düştüğü hataya düşerseniz biliniz ki o Araplar hatalarından yüz yıl boyunca uğradıkları zulümlerle dönebilmişlerdir. Sizler de dönersiniz, ama ne kadar zulüm göreceğiniz şimdiden belli değildir.

Tıpkı o Araplara binlerce altın gönderdiğimiz gibi sizlere de ihtiyaçlarımızdan kısarak teşvik olsun diye nice ekonomik imkanlar sunduk. Elektrik, su, doğalgaz parası ödemediniz, biz sizinkini de ödedik.

Vergi, Sigorta ödemediniz biz sizinkini de ödedik. Üstelik ödediğimiz fonların sizlere teşvik olarak aktarılmasından da rahatsız olmadık.

O halde sizler de hatasını anlayıp pişman olan ve Kahraman Ordumuza güvenliğini huzurla teslim eden Araplardan ibret alınız ve onların düştüğü hataya daha en başından düşmeyiniz.Kahraman Ordumuzun daima yanında yer alınız. ABD, İngiliz ve İsrail uşağı şerefsiz PKK'ya kanmayınız, katılmayınız.

MEDİNE

Katar'dan sonra Suud hanedanından da aynı teklifi bekliyoruz.  

Katar'a kurulacak askeri üs gibi bir üssün Medine'ye de kurulmasını istiyoruz.Zira Arabistan'ın güvenliğini sağlayan Osmanlı birliği Medine'de görev yapmaktaydı.

Başına da Fahrettin Paşamızın anısına bir paşamızın atanması isabetli olur.

Gerçekten İran Suud'u Yemen'den tehdit etmektedir ve Suud karıştı karışacak noktasındadır. Bu askeri üs kurulduğunda en azından Medine ve Mekke'de huzur ortamı korunabilir.

Bizim tahminimiz böyle bir talep gelecek, hazırlıklı olmalı ve bir an önce kurulmalı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.