21 Mart 2015 Cumartesi

BİR TAKİPÇİMİZE GÖNDERDİĞİMİZ MAİL

BİR TAKİPÇİMİZE GÖNDERMİŞ OLDUĞUMUZ BİR MAİLİ YAYINLAMA VAKTİ GELDİ.ÇÜNKÜ TAKİPÇİMİZ SUUDİ ARABİSTAN'DAN BİR HABER İLETMİŞTİ.




İŞTE O MAİL VE O HABER


Abdullah Bey selamün aleyküm.
İltifatınız için teşekkür ederim biz sıradan biriyiz. Sadece bir araştırmacıyız. Manevi bir özelliğimiz asla olmadı. Günahlarımız da boyumuzu geçer. Allah CC affetsin.

Türkan Şoray ile ilgili...
Pek çok resmi olmasına rağmen bu resmi özellikle seçilmiştir. Bu resmin onun kişiliği, mesleği,sevapları veya günahları ile her hangi bir ilgisi yoktur.Bu Allah'ın CC bileceği bir iştir.Biz o resimde şunu gördük:

O resme tekrar bakarsanız şu gözle bakmanızı dileriz. Karşınızdaki kişi bir bayan değil de genç bir erkek olursa hadis yorumlarında tarif edilen Hz.Mehdi AS'a en çok benzeyen kişi olur Allahu Alem. Tek amaç buydu.

Üsame Bin Laden konusuna gelince:

Bakınız Saddam sekiz yıl ABD ve Batı istediği için İran ile savaştı.İran ile savaşan Saddam fasıktı, zalimdi. Ancak aynı Saddam ABD ve batının kendisini kullandığını anlayarak ABD ve Batıya yüz çevirdi. Yüz çevirdiği andan itibaren Müslümandı. ABD de gereğini yaptı ve astı. İşte o bir zamanların fasık Saddam'ı eğer gerçekten idam edilmiş ise muhtemelen ŞEHİD OLMUŞTUR ALLAHU ALEM.

Üsame Bin Laden için de benzer şey söz konusudur. 1980 li yıllarda El Kaideyi ABD ve Batı, Rusya'ya karşı Afganistan'da savaşsın diye kurdular. Düşman, yani Rusya kafir olduğu için bu mücahidler ABD bile kurmuş olsa fasık olmazlardı ancak bir gün Müslümanlara karşı savaşırlarsa fasık olurlardı.Ve Irak'da ve Suriye'de gerçekleşti.

Oysa ABD ve Batı 2006 yılında El Kaide'nin misyonunun tamamlandığını düşünerek lağvetmeyi planlamışlardı. Bir kısımını ise Çeçenistan'a göndererek yine Rusya'ya karşı kullandılar.

Üsame Bin  Laden'in ABD ve Batı karşıtlığı da bu 2006 dan sonra başladı. Yani bu tarihten sonra gerçek mücahid olan Laden eğer ABD tarafından sizin de rüyasını gördüğünüz gibi öldürülmüş ise Şehid olmuştur Allahu Alem.   

Aynı filmin üçüncü sahnesi ise bugün IŞİD'de yaşanıyor. IŞİD'i kuran İsrail, ABD ve İngiltere Irak ve Suriye Müslümanlarını öldürmeyi hedeflediler. Irak 'da sünni bölge kurmayı,sınırlarını çizmeyi, Suriye'de  ise Esad'ı devirmeyi IŞİD'e yüklediler. Ama şimdi IŞİD'i de bombalamaya başladılar ve IŞİD de her an ABD ve BATI ve İsrail düşmanı kesilebilir. Ölenler de Şehid olabilir.

Bu gruplara ve bu üç örneğe KULLANILANLAR adıyla bakmalıdır.

Hz.Mehdi AS ise kimse tarafından kullanılamayacaktır.Çünkü Hz.Cebrail AS keskin zekası ile daim yanında olacaktır hadis yorumlarına göre.



Allah'a CC emanet olunuz.

VE O HABER

Ülkemizdeki bazı Mehdi istismarcıları Mehdi'nin Türkiye'den çıkacağına dair bir delil sunuyorlardı ve:

"Hz.Mehdi AS, Kara Köyünden çıkacaktır. Arabistan'da Kara Köyü adında her hangi bir yer yok."

diyorlardı. 

Türkiye için ise ANKARA başta olmak üzere isminde "KARA" kelimesi geçen çok sayıda mekan bulunmaktaydı ve hepsini de sayıyorlardı.

İşte bu takipçimiz (Kendisinden Allah CC Razı Olsun) bize Arabistan'da isminde "KARA" sözcüğü geçen bir köy olduğunu adresiyle birlikte iletti. Şimdilik bunu açıklamayalım.
Ancak şunu söyleyebiliriz.Bu haber bize geldiğine göre Hz.Mehdi AS şu an orada olmamalıdır, başka yerde olmalıdır. Yine hadis yorumlarından çıkardığımız sonuçlara göre şu an Medine'de olmalıdır Allahu Alem.

Görüldüğü gibi Hz.Mehdi AS Arabistan'dan çıkacak ise orada da isminde "KARA" sözcüğü geçen bir yer bulunmaktadır.

Bizim Mehdi istismarcılarına duyurulur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.