14 Aralık 2014 Pazar

ABD, KDP VE KYB'Yİ TERÖR LİSTESİNDEN ÇIKARDI

ABD, BARZANİ'NİN KDP'Sİ İLE TALABANİ'NİN KYB'SİNİ TERÖR LİSTESİNDEN ÇIKARDI




BU ŞU ANLAMA GELİYOR:

Artık tüm dünya ülkeleri açıkça Barzani ve Talabani'yi ülkelerine davet edecekler, ikili görüşmeler ve anlaşmalar yapacaklar ve Barzani'ye açıktan SİLAH SATACAKLAR.


Üstelik sattıkları silahların ağır veya hafif olması da artık tartışma konusu olmayacak.

Karar Obama'nın onayına sunulmuş durumda. Obama onayladığı andan itibaren Barzani'nin ABD'ye ziyaret yapması beklenmeli.

Tabi bu kararın arkasından sıra PYD ile PKK'nın da terör listesinden çıkarılmasına gelecek.

ABD Dış İşleri Bakan Yardımcısı bugün Cemaat operasyonları için tepki göstermiş gibi açıklama yaptı. Peki bu gerçek mi? Yani ABD gerçekten Cemaat operasyonlarına karşı mı?

Kesinlikle YALAN. ABD, Cemaat operasyonlarına karşı olsaydı Kürt olduğu için Bediüzzaman ile görüşmeyen Gülen'i dost gösterip Kürt Devleti kurmaya çalışan Barzani,Talabani, PKK,PYD ile sempatizanlarına kayıtsız şartsız destek vermezdi.

Gülen ve Cemaati ABD'nin gerçekte dostu değil düşmanıdırlar, ABD algı operasyonu yaparak Cemaati İsrail dostu,Türkiye düşmanı olarak göstermeye çalışıyor.ABD ve İsrail'in gerçek dostları PKK ve Barzanicilerdir.Bu kadar kesin ve net yazıyoruz.

Terörist başı Nisan'a kadar AÇILIM ile ilgili yapılması gereken ve üzerinde anlaşma sağlandığı iddia edilen Genel Af ve Özerklik gibi konuların yasalarla sonuçlandırılmasını istiyor.Ve Nisan'dan sonrası için de ayaklanma ile tehdit ediyor.

ABD'li astrolog ile Medyum Kağan'ın kehanetleri de Hadis yorumlarına uygun olarak gerçekleşeceğe benziyor.

Tekrar tekrar yazıyoruz: TÜRKİYE ÜZERİNE OYNANAN ŞEREFSİZ OYUN KÜRDİSTAN'DIR.

AMA HADİS YORUMLARINA GÖRE KAHRAMAN TÜRK ORDUSU ASLA MÜSAADE ETMEYECEK VE SONUNDA TÜM DÜNYAYA HAKİM OLACAKTIR İNŞAALLAHU ALLAHU EKBER.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.