17 Şubat 2016 Çarşamba

"YA PYD, YA ÜSLER. TERCİHİNİ YAP ABD"

ABD'YE "YA PYD, YA ASKERİ ÜSLER...TERCİHİNİ YAP" DİYELİM.

ABD'nin ülkemizde Rusya'ya karşı kurulmuş askeri üsleri var. NATO ülkesiyiz ve bu üsler de bu kapsamda ülkemizde.

Soğuk savaş döneminde Rusya'ya karşı kurulmuş üsler. 

2016...

Rusya ile kriz yaşıyoruz. Ve NATO'ya bakıyoruz. Acaba ne tür açıklamalar yapacaklar ve müttefikliklerini nasıl gösterecekler diye. ÇIT YOK.

Madem ki bu üsler Rusya'ya karşı kuruldu. O halde Rusya ile yaşanan krizde bize niçin bir faydası yok? Faydası yoksa müttefikliğin ne anlamı var?

Madem ki Rusya'ya karşı kendi savaşımızı kendimiz yapacağız "Ey ABD sen ne işe yararsın?"

Türkiye'ye dost görünüp utanmadan bir de Türkiye'nin düşmanlarına yardım mı edersin? Bilmez misin ki o PYD, PKK'nın tam kendisidir.Elebaşıları da Öcalan'dır.

Bu nasıl dostluk nasıl müttefikliktir? 

ABD'YE AYNEN ŞU TEKLİF YAPILMALI:

EY ABD! YA MÜTTEFİKİN TÜRKİYE'Yİ SEÇER DÜŞMANLARINA GALİP GELİRSİN. YA DA TÜRKİYE DÜŞMANLARINI SEÇER ONLARLA BİRLİKTE AKİBETİNİ BEKLERSİN.

TÜRKİYE, DOSTLARINI VEZİR, DÜŞMANLARINI REZİL EDECEK GÜCE SAHİP BİR ÜLKEDİR. YA VEZİR OLURSUN YA DA REZİL.

TÜRKİYE'NİN ABD ÜSLERİNE İHTİYACI YOKTUR. TOPLAYIN PILINIZI PIRTINIZI YA PYD YA ÜSLER. YA RUSYA YA ÜSLER. YA TÜRKİYE YA ÜSLER. 

ABD'YE BU RESTİ ÇEKMELİYİZ.

AYRICA PKK'YA DA BUGÜNE KADAR HİÇ GÖRMEDİĞİ ŞEKİLDE VURMALIYIZ. VURMALIYIZ Kİ PKK VURULDUKÇA PKK'DAN ÇOK DESTEKÇİLERİ VURULSUN.

CİZREYİ TEMİZLEYELİM, LONDRA DÜŞSÜN. SURU TEMİZLEYELİM WASHİNGTON YANSIN. NUSAYBİN'İ TEMİZLEYELİM MOSKOVA YIKILSIN.İDİL'İ TEMİZLEYELİM Kİ TEL AVİV ÇÖKSÜN. VUR YİĞİDİM VUR Kİ NAMERT DERSİNİ ALSIN.TÜRKÜN GÜCÜNÜ DÜNYA GÖRSÜN İNŞALLAH.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.