26 Kasım 2015 Perşembe

MOSKOF YALAN SÖYLÜYOR

İKİ MANŞET BİR YORUM



ERDOĞAN: "PUTİN'İ ARADIM, CEVAP VERMEDİ."





LAVROV: "ERDOĞAN'DAN PUTİN'E TELEFON GELMEDİ"


MOSKOF YALAN SÖYLÜYOR. SN.ERDOĞAN MUTLAKA ARAMIŞTIR.

TEK TEK İSİMLERİ YAZMAYACAĞIZ. KISACA RUSYA DİYOR Kİ:

"Türkiye bu saldırıyı yani uçak düşürme olayını kasten ve planlı olarak yaptı" diyor. Biz olay ile ilgili özür dilemeyi gerektiren bir şey olmadığını, hatta hava sahamızı ihlal etmesi nedeniyle esas özür dilemesi gerekenin Rusya olduğunu açıkladık. Evet bu doğrudur. 

DOĞRUDUR AMA SADECE BU OLAYLA İLGİLİ BİR "DOĞRU" DEĞİLDİR. OKUYUNUZ LÜTFEN...

Bizim Suriye ile 900 km sınırımız var. Rusya'nın hiç sınırı yok. (ABD' nin de öyle, o başka bir yazı konusu)

Ey Rusya! Benim 900 km sınırım olduğu halde Suriye'nin hava sahasına girmiyorum, senin orada ne işin var?

"Esad çağırdı geldik."

"Ulan şerefsiz. Seni sadece bir Esad çağırdı hemen gittin. Bizi beş yıl boyunca Suriye'deki zulme uğramış beş milyon insan her gün çağırıyor. Gittik mi?"

"Suriye'de muhalifler sadece Türkiye sınırında mı ki durmadan Türkiye sınırlarını bombalıyorsun? Golan Tepelerinde de muhalifler var, neden bombalamıyorsun?

Düşmanlığı ben mi yapıyorum yoksa sen mi yapıyorsun şerefsiz Moskof. 

İsrail sınırı varken, Irak, Ürdün sınırı varken, sen durmadan Türkiye sınırlarını bombalayacaksın, bu planlı olmayacak ama ben sınırı ihlal eden uçağını düşürünce bu planlı olacak öyle mi?  Şerefsiz Moskof.

Suriye'ye giren muhaliflerin tamamına yakını Ürdün'den girdi.Niçin Ürdün sınırını bombalamıyorsun? Çünkü orada ABD var değil mi? Yemiyor değil mi? Şerefsiz Moskof.

Çok açık yazalım. Türkiye asla özür dilememelidir. Çünkü yüzde yüz haklıdır. Haklı olduğumuz yolda tek başımıza da olsa gideriz Elhamdülillah.

Bu yazı ile kendimizle çeliştik mi? ASLA.

Suriye'deki ABD ve Rusya politikasında Rusya haklıdır. Çünkü Suriye'yi karıştıran Rusya değil ABD'dir. Ama Türkiye ile Rusya'nın Suriye politikasında Türkiye yüzde yüz haklıdır. 

Çünkü Suriye'de ilk söz sahibi kesinlikle Türkiye'dir. Seksen sene önce Esad mı vardı? Yüzseksen sene önce Suriye mi vardı? Tamı tamına bin yıldan beri Suriye Türk toprağıdır. Kimsiniz ulan siz? Şerefsizler.

Gittiğiniz yere şeytandan aldığınız emirle kan ve gözyaşı götüren şerefsizler ordususunuz siz. Busunuz işte. 

Şimdi gördünüz mü kahraman Türk Milleti'nin izzetini, şerefini? Gittiği her yere adalet ve barış, dostluk ve kardeşlik götürmüş bir milletiz biz.Mazlumların ahını zalimlerden söke söke alan bir ümmetiz.İnsanlığın namusunun şerefinin bekçisi olan bir milletiz. Öyle olmasaydı bugün ne Yunanistan, Bulgaristan ne de Sırbistan olurdu.Hepsi bir Bosna olurdu.İspatıdır bu.

Şeytana değil HAKKA hizmet eden bir milletiz. 

Rusya ile gerilim daha da artacak. Müttefiklerimiz de şunu bilmeli ki Türk Milleti Rusya'yı da ortaklarını da tek başına yenecek güce sahiptir. Zamanı geldiğinde bunu göreceksiniz. Allah'ın CC izin ve inayetiyle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.